Şimdi Ara

GTX 295 SORUNU YARDIM??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar gta 4 benim ekran kartının yarısını gorüyor...diğer yarısını görmüyor...830 - 840 - 850 - 860 küsür süreklide değişiyor zaten...acaba full butun ekran kartını nasıl gördürebilirim bi yardım lütfen...

• Daha açık konuşur musun?
  • yani gta 4 te grafik ayarlarında ekran kartını 800 küsür mb olarak görüyor...aslında ekran kartı 1796 mb
  • Sorun oyundan da olabilir.Güç kaynağının marka ve modelini yazarsan sevinirim.Ayrıca oyunu son ayarlarıyla akıcı şekilde oynayabiliyor musun?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kar7al

arkadaşlar gta 4 benim ekran kartının yarısını gorüyor...diğer yarısını görmüyor...830 - 840 - 850 - 860 küsür süreklide değişiyor zaten...acaba full butun ekran kartını nasıl gördürebilirim bi yardım lütfen...

Bu tüm GTX295 kullananlarda böyle
  • 850 w high power psu var....ayarlarda view distance ayarı 20 de...onun dışında hepsi en ust seviyede...yağmur yağdığı zaman ve oyuna ilk girdiğim zaman kısa sureli yavaşlamalar oluyor...
  • quote:

850 w high power psu var....ayarlarda view distance ayarı 20 de...onun dışında hepsi en ust seviyede...yağmur yağdığı zaman ve oyuna ilk girdiğim zaman kısa sureli yavaşlamalar oluyor...

Source'nin dediğine göre sorun sadece senin ekran kartında değil.Paşa paşa oyna.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rx 580 ısınma ve fan sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

850 w high power psu var....ayarlarda view distance ayarı 20 de...onun dışında hepsi en ust seviyede...yağmur yağdığı zaman ve oyuna ilk girdiğim zaman kısa sureli yavaşlamalar oluyor...

Sistem özelliklerini yazarmısın..
  • peki yok udur bunun bir çözümü

bi de sadece pro street oyununda arada bir ıslık sesine benzer sesler çıkarıyor...bu normal mi

bi de ayarları en aşşağı çekersem o ıslık sesi hiç durmadan ve epey yuksek çıkıyor
  • quote:

peki yok udur bunun bir çözümü

bi de sadece pro street oyununda arada bir ıslık sesine benzer sesler çıkarıyor...bu normal mi

bi de ayarları en aşşağı çekersem o ıslık sesi hiç durmadan ve epey yuksek çıkıyor

Dahalık yok ekran kartındanmı geliyor bu ses?
  • evet ekran kartından geliyor kasanın içini eçtım kulağımı dayadım eminim

bu arada sistem ozellikleri: anakart x58 ud5 , ram 2x2gb ocz 1600mhz ve 850w psu la gtx295
  • Çift gpu nun dezavantajları işte bunlar.Oyun, senin kartın birini görüyor sadece yani oyunun desteğiyle alakalı bir durum senin yapabileceğin birşey yok.
  • quote:

evet ekran kartından geliyor kasanın içini eçtım kulağımı dayadım eminim

bu arada sistem ozellikleri: anakart x58 ud5 , ram 2x2gb ocz 1600mhz ve 850w psu la gtx295

İlginç işlemci nedir?
  • işlemci i7 2.66ghz
  • bi de içinden çıkan grid oyununu oynayamıyorum....oyun açılıyo profil oluşturuyorum...daha sonrada loading die o ekran oyle kalıyo.....kopya grid var başka bilgisayasrda çalıştırdım...onda da aynı sorunu çıkarıyo...sizlerde de var mı boyle bi sorun yani oldu mu??
  • bu konularda bilgisi olan var mı??
  • Arkadasım senin ekran kartın 896mb 1792 mb değil..

2 tane 896mb olustugu için ole yazıolar yoksa kart 896mb ..

Patchi var onu yukle sorun duzelecektir..Herşey view distance full acabilirsin bundan sonra..
  • quote:

bi de içinden çıkan grid oyununu oynayamıyorum....oyun açılıyo profil oluşturuyorum...daha sonrada loading die o ekran oyle kalıyo.....kopya grid var başka bilgisayasrda çalıştırdım...onda da aynı sorunu çıkarıyo...sizlerde de var mı boyle bi sorun yani oldu mu??

Driverlar güncelmi? Birde vistada SP1 yükle
  • quote:

arkadaşlar gta 4 benim ekran kartının yarısını gorüyor...diğer yarısını görmüyor...830 - 840 - 850 - 860 küsür süreklide değişiyor zaten...acaba full butun ekran kartını nasıl gördürebilirim bi yardım lütfen...

tamamen oyunla ilgili bir sorun oyunun yüklü olduğu klasöre commandline adlı dosyayı ekleyince ekran kartı ramlerinizi tam olarak görecektir

yeni metin belgesi oluşturun adını:commandline.txt olarak değiştirin ve belgenin içine aşşağıdaki kodları yazın sonrada oluşturduğunuz yeni metin belgesini oyunun exesinin olduğu klasöre atın sorun çözülecektir
    -norestrictions
    -nomemrestrict
    -availablevidmem 2.0
    not:2.0(2 gb) yerine kendi ekran kartınızı ram miktarını yazın sorun çözülecektir aynı sorunu yaşıyan arkadaşlarda bu şekilde sorunu çözebilirler

GTX 295 SORUNU YARDIM??
     GTX 295 SORUNU YARDIM??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi **Stolas** -- 2 Mayıs 2009; 15:33:57 >

• bende xp yuklu 32 bit......1 aya vistaya geçecem.....ve bu bahsettiğiniz patch ya da dosya olayını biraz daha açar mısınız hangi patch ve hangi dosya ??
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.