Şimdi Ara

gtx 680 vs r9 270x ? yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar suan sistemimde olan gtx680 ekran kartı ile boşta duran R9 270x var ikisini satıp (şuan satışta) r9 290 yada gtx780 almak istiyorum bi yandan da 680 satıp 270x crosfire mı yapayım dıyorum yardımcı olun lutfen sizce mantıklı olan hangisi
    bu arada sistem fx8350,16gb ram var

• emre1802 E kullanıcısına yanıt
    gtx 680 şu an hemen hemen tüm oyunları ultra ayarda açabilecek seviyede bir kart ama daha yüksek seviyeli bir kart almak istiyorsanız biraz daha bekleyin yeni gpu lar çıkacak iki ekran kartınıda satıp üstüne para ekleyip onlardan alın
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda t9c

gtx 680 şu an hemen hemen tüm oyunları ultra ayarda açabilecek seviyede bir kart ama daha yüksek seviyeli bir kart almak istiyorsanız biraz daha bekleyin yeni gpu lar çıkacak iki ekran kartınıda satıp üstüne para ekleyip onlardan alın

doğru bi yandan haklısın ama sonucta yeni oyunlarda 1 ay sonra cıkmaya baslıyor sence hangisi mantıklı ayrıca 270x c.f 680 i gecebılecek duzeyde mi yada r9 290 bi şekilde birini yapıcaz
    bence bir kaç ay daha dayan yeni kartların çıkmasına çok az kaldı iki kartında sat güzel bir gpu al
  • Sen onları satıp GTX 870 falan alabilirsin siye düşünüyorum. Kesinlikle yeni kartları bekle.
  • Evet arkadaslara katiliyorum crossfire yada sli yapmanizi onermiyorum bazi oyunlarda sorun cikarabiliyor her zmn tek gpu daha avantajlidir brz bekle yeni kartlar gelecek azcik sabret zaten 680 yeterli bir kart suan icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkanenes

Evet arkadaslara katiliyorum crossfire yada sli yapmanizi onermiyorum bazi oyunlarda sorun cikarabiliyor her zmn tek gpu daha avantajlidir brz bekle yeni kartlar gelecek azcik sabret zaten 680 yeterli bir kart suan icin

Yeni kartlar icin bu ikisini satsam bile en az 500 tl ustune vermem gerekecek bu sene cikacak oyunlari ve 2015 oyunlari 780 ile rahat oynanabilecekken fark vermem mantikli olur mu valla cikamadim icinden

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RX 580 Mİ GTX 1060 MI ?
    6 yıl önce açıldı
    GTX 1660 vs RX 580
    5 yıl önce açıldı
    RX 570 vs GTX 970
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Ya bakin bu sene yetirmeyi dusunuyosaniz 680 cok cok yetecektir yani 780 den cok fazla perf beklemeyin 680den somra benden soylemesi illaki daha iyi fps verecektir ama sadece bu sene yetirmesini istiyosaniz bence kart almayin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.