Şimdi Ara

Gtx 295 tavsiye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: namu

tüm ilgilenen arkadaşlar çok sağolun tek pcb zotak gtx 295 aldım cidden mütiş bir kart ama aynı derecede elektrik sarfiyatı var

Güle güle kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: namu

tüm ilgilenen arkadaşlar çok sağolun tek pcb zotak gtx 295 aldım cidden mütiş bir kart ama aynı derecede elektrik sarfiyatı var

bekleseydin iyi olurdu ama yine de hayırlı olsun güzel kart
  • güle güle kullan güzel seçim olmuş
  • Şu anda bu fiyata bu kartı almakla çok büyük hata yapmışsınız.
    Neyse almışsınız artık hayırlı olsun.
  • gtx 275 ya da 260 işini görürdü (şimdilik)

10 eylülde geliyor

http://www.donanimhaber.com/AMDATi_Gozlerinize_inanamayacaksiniz_10_Eylulu_bekleyin-15275.htm

neyse güle güle kullan
  • Yeni kartlar çıkınca bu sefer, bekle biraz fiyatları düşünce gt300 alırsın denecekti. 380in (tahmini ismi) fiyatı düşünce bekle biraz 360 gelecek fiyat performans süper onu alırsın denecekti. Sonu yok ki bu işin. Bence DX11 kart almak, 10 yıl önce 3G li telefon almaya benziyor.

Kafaya koymuşsunuz ve nasip olmuş, almışsınız. Güle güle kullanın.
  • aldın şimdi okadar para yatırdın boşa gitti geçmiş olsun.
    1 ay sonra satmaya kalk nekadar edicek?

1 ay sabredip daha iyi performans yada eşdeger performansı daha az guc tuketerek daha ucuza dx11 destegi ile alabilrdin

neyse hayırlı olsn..

bu forumda bazıları fanatik hiç yardımcı olmuyor okuyorum yukarda zotac guzel o guzel yahu bukdar para baglanırmı bu karta şuanda
    yapmayın arkadaslar yani para cebinizemi giriyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgacem

aldın şimdi okadar para yatırdın boşa gitti geçmiş olsun.
    1 ay sonra satmaya kalk nekadar edicek?

1 ay sabredip daha iyi performans yada eşdeger performansı daha az guc tuketerek daha ucuza dx11 destegi ile alabilrdin

neyse hayırlı olsn..

bu forumda bazıları fanatik hiç yardımcı olmuyor okuyorum yukarda zotac guzel o guzel yahu bukdar para baglanırmı bu karta şuanda
    yapmayın arkadaslar yani para cebinizemi giriyor?

• Hayırlı Olsun Arkadaşım Güle Güle Kullan. Ve Bidaha Bu Konuya Bakma Çünkü:
    - Kart Almak İstersin Seni Caydırırlar. Derler Dx11 Kartları Bekle Onlar Çıkınca GTX Serileri Ucuzluycak Ama Daha Kart Avrupada Çıkmadı Nerdeyse Muamma Yani Kimse Bişey Bilmiyor Tam Olarak Hep Kulaktan Dolma Bilgiler.
    - Kart Almak İstersin Seni Caydırırlar. Derler Dx11 Kart Çıkıcak Bekle Onlar Daha Performanslı Ama Kartın Çıktığı Felan Yok 2 3 Ay Sonra Türkiye de. Eee Ben Ne Yapıcam 2 3 Ay Bekleyip İstediğim Oyunları Ne Zaman Oynuycam DX11 Kartlar Çıktığında. Ohooo Ölme Eşşeğim Ölme Bekleki Yaz Gelsin.
    - Kart Almak İstersin Seni Caydırırlar. Derler ATİ Kartları Daha Kaliteli O Parayı Ona Vereceğime 2 Tane HD4890*2 Alırım Crossfire Yaparım Daha İyi.
    - Kart Almak İstersin Aynı Kartın 10 Çeşidini Gösterirler. Hiçbirinin Birbirinden Farkı Yoktur Bi Kaçı Hariç.

Kartı Almışsın 5 ine 10 nuna Bakma Güle Güle Kullan. Zaten O Parayı Veren Adam 10 20 Lira Pahalı Aldım Diye Dövünürse O Kartı Almasın.

Edit: Kendi Şahsi Fikrimi Yazdım.

• Gule gule kullan ama keske bekleseydin. Chiphell hakliysa 5870 daha uyguna bu karttan %10-20 daha performansli olacak !
  • keşke dx11 kartları bekleseydin
  • Bende GigaByte GTX 295 Rev 2 kullanıyorum. Genel olarak bu kartların hepsi aynı. Süper bir kart almışsın. Kıskananlar çatlasın. Ayrıca sana 5 6 ay önce alma 1 aya dx11 geliyor diyenlerin dikkatine hala ortada gtx 295'ten iyi bir kart yok. Bu işlerde alcam dedin mi alacaksın. Yok onu bekleyeyim bunu bekleyeyim dersen anca elinde 10 senelik bir pc ile bekler durursun. Eğer güncel ve teknoloji takipçisi olmak istiyorsan bu işlere para harcayacaksın başka yolu yok. Param yok ne yapayım vs diyenler bu kadar ısrarlı hesap kitap yapıp zamanınızı onu bunu takip etmekle harcayacağınıza gidip para kazanın. Canınız istediğiniz zaman istediğinizi alırsınız. Gelir dx11 li Gtx300 vs bi kart aslanlar gibi bayılır parasını alırız. Bu forumda ki aman bekle yapma dur vs mantığı beni bitiriyor. Hayat bu kadar şizofrenik derecede ırgalamaya gelmez zaman akıp gidiyor. Altı üstü ekran kartıdır eş almıyorsunuz. Neyse bu yazdıklarıma da karşı çıkan çok olacaktır ama bu topiğe bakmayacağım artık. Özetle arkadaşım aldığın kart süper oyunların tadını çıkart. Hayırlısı olsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: Elaman

Bende GigaByte GTX 295 Rev 2 kullanıyorum. Genel olarak bu kartların hepsi aynı. Süper bir kart almışsın. Kıskananlar çatlasın. Ayrıca sana 5 6 ay önce alma 1 aya dx11 geliyor diyenlerin dikkatine hala ortada gtx 295'ten iyi bir kart yok. Bu işlerde alcam dedin mi alacaksın. Yok onu bekleyeyim bunu bekleyeyim dersen anca elinde 10 senelik bir pc ile bekler durursun. Eğer güncel ve teknoloji takipçisi olmak istiyorsan bu işlere para harcayacaksın başka yolu yok. Param yok ne yapayım vs diyenler bu kadar ısrarlı hesap kitap yapıp zamanınızı onu bunu takip etmekle harcayacağınıza gidip para kazanın. Canınız istediğiniz zaman istediğinizi alırsınız. Gelir dx11 li Gtx300 vs bi kart aslanlar gibi bayılır parasını alırız. Bu forumda ki aman bekle yapma dur vs mantığı beni bitiriyor. Hayat bu kadar şizofrenik derecede ırgalamaya gelmez zaman akıp gidiyor. Altı üstü ekran kartıdır eş almıyorsunuz. Neyse bu yazdıklarıma da karşı çıkan çok olacaktır ama bu topiğe bakmayacağım artık. Özetle arkadaşım aldığın kart süper oyunların tadını çıkart. Hayırlısı olsun...

gtx 295'ten iyi kart yok mu?

HD5970 ne oluyor bu arada?

Çok güzel saçmalamışsın tebrik ediyorum seni

• quote:

Bende GigaByte GTX 295 Rev 2 kullanıyorum. Genel olarak bu kartların hepsi aynı. Süper bir kart almışsın. Kıskananlar çatlasın. Ayrıca sana 5 6 ay önce alma 1 aya dx11 geliyor diyenlerin dikkatine hala ortada gtx 295'ten iyi bir kart yok. Bu işlerde alcam dedin mi alacaksın. Yok onu bekleyeyim bunu bekleyeyim dersen anca elinde 10 senelik bir pc ile bekler durursun. Eğer güncel ve teknoloji takipçisi olmak istiyorsan bu işlere para harcayacaksın başka yolu yok. Param yok ne yapayım vs diyenler bu kadar ısrarlı hesap kitap yapıp zamanınızı onu bunu takip etmekle harcayacağınıza gidip para kazanın. Canınız istediğiniz zaman istediğinizi alırsınız. Gelir dx11 li Gtx300 vs bi kart aslanlar gibi bayılır parasını alırız. Bu forumda ki aman bekle yapma dur vs mantığı beni bitiriyor. Hayat bu kadar şizofrenik derecede ırgalamaya gelmez zaman akıp gidiyor. Altı üstü ekran kartıdır eş almıyorsunuz. Neyse bu yazdıklarıma da karşı çıkan çok olacaktır ama bu topiğe bakmayacağım artık. Özetle arkadaşım aldığın kart süper oyunların tadını çıkart. Hayırlısı olsun...

Kim kıskanacak arkadaş? bu nasıl bir düşüncedir?

• quote:

oooowwww yeeee..

diyesim geldi..

• quote:

5 ay once acilan konuya boyle sacma bir cevap

• Orijinalden alıntı: Elaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 9 Aralık 2009; 18:28:49 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.