yılbası arifesi gibi gelirler su an 8.ayın ortasındayız yani 2.5-3 ay alır daha ama bekledigine kesin deger ,hayal kırıklıgı olsa bile cok daha ucuza gtx 295 almıs olursun
quote:
Orijinalden alıntı: tarkolar asus düşünme gainward die bişi var hiç düşünme
Gainward kullandınmı hiç ?
quote:
Orijinalden alıntı: namu
incelemelere baktımda üstadlar v2 kart çift pcb ye göre baya sıcak maksimum yükte yaklaşık 20 derece oynuyor
V2 olanlardan al
evet kesinlikle v2 almaya karar verdim ve şu anda baktığım kadarıyla sadece vatan da leadtek var pazertesi alıcam artık ama daha uygun bulubilirsem ordan alırım
beklemekle nereye kdar denilebilir belki ama yeni kartların arefesinde gidip de en üst seviye kart almak hiç mantıklı değil, bence bir kez daha düşünün.
quote:
Orijinalden alıntı: namu
evet kesinlikle v2 almaya karar verdim ve şu anda baktığım kadarıyla sadece vatan da leadtek var pazertesi alıcam artık ama daha uygun bulubilirsem ordan alırım
geçen hafta vatandan arkadaşa aldım tek pcb leadtek gtx295 , benim gtx260 ile aynı sıcaklıklarda geziyor
zotac al tek pcb
Bence bekle 10 cu ayda yeni kartlar cikacak ve gtx295 duser bayagi .
tüm ilgilenen arkadaşlar çok sağolun tek pcb zotak gtx 295 aldım cidden mütiş bir kart ama aynı derecede elektrik sarfiyatı var
Bence çok hata ettin. DX 11 kartlar ile çok daha ucuza alınabilirdi o kart, neyse güle güle kullan..