Şimdi Ara

GTX 460 Sorunu yardım Acill

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Ben 2 gün önce Nova Bilgisayardan İnno 3d gtx 460 256 bit 1 gb Gtx 460 aldım bu sabah bana ulaştı.Neyse herşey güzel eski 6600 gt ekran kartımın driverini sildim sonra kartı cıkardım Gtx 460 ı taktım Psumun Pci 6 pin güç girişleri vardı onları taktım sonra driverini nvidianın sitesinden indirip kurdum.pc ye res attım bilgisayar ilkten acılmadı windows xp yazısının altındakı cubuk mılyonlarca defa dondu sonra mavi ekran geldi.Sonra işlemcideki OC yi geri aldım tum voltajları normal ayara getirdim bu sefer biraz zorladı acıldı ama muzık fılan dınlerken yavas yavas kasa kasa dınlenıyor ve mouse 10 20 sanıyede bır donuyor ayrıca usb lerden bişi cıkardıgım zaman onları bidaha tanımıyor.Düşüncem Psu m yetmiyor ama sizlerede danışmak istedim Bu arada sistemimi yazayım

İntel Core İ5 750 4 core 2.66 (2.13 e kadar dusurdum ıslemcı hızını muzık dınleyebılıorum ama hala mouse ve usb ler aynı)
    Biostar h55 hd anakart
    1 + 1 Ocz reaper 1067 mhz ddr3 sogutuculu ram (920 mhz de)
    inno 3d Gtx 460 1 gb 256 bit
    zerotherm Core92 işlemci sogutucusu
    Thermaltake m9 vı1000 serisi kasa ve 500 w power
    Power ın voltaj tablosu şöyle:

+3.3V +5V +12V +12V -12V +5VSB
    24A 20A 17A 17A 0.3A 2.5A

Eger sorun Psudaysa öneride bulunursanız da cok sevinirim.şimdiden teşekkürler.hayırlı geceler.

Edit:bu psuyla 5670 kullandım daha önce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KciD -- 14 Ağustos 2010; 23:13:32 >

• anlattığınıza göre psu çekmiyor senin ekran kartını. başka sistemde denedinmi kartı çalışıyormu? birde 460 kullananlar klübünden yardım istersen sana daha kolay yardımcı olurlar. Ocz ve High Power psu'lar kalitelidir. tvsiyem 600w olur.
  • Bencede psu zayıf kalıyor, 600-650 W 80+ sertifikalı psular iyidir,tabii tanınmış marka olmasınada dikkat etmek lazım.
  • Muhtemelen güç kaynağıyla ilgili bir sorundur. Malum fermi biraz fazla güç çekiyor.
  • cok tesekkurler beyler
    @ceycey11 baska sıstemde denemedım kartı ama ocz nın fatal1ty serisi 700 w psusunu alacagım umarım cozulur sorunum
  • bende aynı tür sorundan müzdaribim oyunlarda anlık donmalar ve yeterince performans alamamak
    psu alınca çözebildin mi arkadaşım sorunu veya çözdün isen nasıl ne ile çözdün bilgilendirirsen sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reyoberto -- 29 Eylül 2010; 21:52:16 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.