Şimdi Ara

GTX 560 Tİ İLE UYUMLU OLABİLECEK EKRAN KARTLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • asus gtx 560 ti ekran kartımı çift hale getirmek istiyorum buna uyumlu olabilecek ekran kartları varmıdır?

• Anakarta çift mi takmak istiyorsunuz tam anlayamadım. Eğer öyleyse aynısı neden olmasın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: samtiger

Anakarta çift mi takmak istiyorsunuz tam anlayamadım. Eğer öyleyse aynısı neden olmasın :)

evt çift ekran kartı kullanıcam. aynı karttan sıfır bulamıyorum piyasada pek kalmamış ama frekansları tuttuğu taktirde farklı ekran kartı oluyomuş.
  • Aynı ekran kartın 2. el bilşe olsa aynı marka ve modelini bulmanızı öneririm şöyleki diğer alacağınız frekansları tutma meselesi diğer kartın tam performansta değil elinizdeki kartın performansını sergilemesi demek ki buda hiç bir işe yaramayacaktır. Yani boşuna para vermiş olacaksınız. 2. elde ucuza bulduğunuz taktirde elinizdeki kartı 2 tane olarak kullanmanız daha yararlı ve cebe daha karlı..

Ekran kartınızdan frekanksı aynı olsa dahi hangisi kötüyse performans x2 olacak buda hoş bir durum değil

Kolay Gelsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: XemreG

Aynı ekran kartın 2. el bilşe olsa aynı marka ve modelini bulmanızı öneririm şöyleki diğer alacağınız frekansları tutma meselesi diğer kartın tam performansta değil elinizdeki kartın performansını sergilemesi demek ki buda hiç bir işe yaramayacaktır. Yani boşuna para vermiş olacaksınız. 2. elde ucuza bulduğunuz taktirde elinizdeki kartı 2 tane olarak kullanmanız daha yararlı ve cebe daha karlı..

Ekran kartınızdan frekanksı aynı olsa dahi hangisi kötüyse performans x2 olacak buda hoş bir durum değil

Kolay Gelsin..

hımm doğru söylüyorsun aynı ram gibi. sağol teşekkür ederim kardeşim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.