Şimdi Ara

gtx 560 ti sli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

i5 2500k
    8gb ram
    msi 560GTX-Ti Twin Frozr II/OC li bir sistemim var. buna sli ile aynı ekran kartı takmak ne gibi performans getirilerinde bulunabilir?

2 adet msi 560gtx ti. ikinci karta para vermeyeceğim, ama biraz sürencemde kaldım. ne düşünüyorsunuz?

• Ustadlarin yardimci olabilmesi icin güç kaynagini da yazin istrseniz hocam. Marka
    Model vs vs .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Psu yeterli ise sli yapmanızı tavsiye ederim performans bi hayli artacaktır.
  • pardon unutmuşum yazmayı,

kasayı psu ile beraber aldım

XIGMATEK MIDGARD T55 DB-U6 Xigmatek VC603 600w sanırım çok da yeterli olmaz, ne dersiniz?

edit: overclock yapmadım, düşünmüyorum da. ikinci kartı düşünmeden sistemi toplamıştım, muhtemelen bağlantı kabloları falan da eksiktir psunun. karta para vermeyeceğimden belki ileride bir psu alabilirim, kararsız kaldım iyice:) acaba kart yerine bir ssd mi alsam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khangaskhan -- 20 Mayıs 2012; 14:38:52 >
  • Saglikli bir sli icin bu sisteme.700w veya daha fazla bir psu olmasi lazim.+12w seviyesi ile kombine olmasi lazim.Bunun yanimda 52 amper veya fazlasi olmasi lazim ve en az Dort adet 6 pin pci e guc kondaktorleri olmasi lazim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrica besleyebilmesi icin en onemli nokta Kac w oldugu degil cunku zaten silver gold degilse o degerleri vermez Bazen daha dusuk amamyuksek amperli psuarda kaldirabiliyor o yuzden ayrica o yuzden +12 v railsdeki amper kapasitesinede dikkat edin.

• hocam en azından 700-750 w olmalı çift psu yapabilirsiniz veya zaten 560ti bedava geliyormuş elinizdekini satıp üstüne para koyup alabilirsiniz..
    çift psu bağlamak isterseniz..http://www.turksim.org/v2/index.php?option=com_content&view=article&id=8:dual-psu&catid=4:usefull-stuff&Itemid=20
  • Ben yaptım. Hem de iki defa. Bf3 ULTRA'da eğer AA'yı açmazsanız çok iyi. Bir takım sorunlardan dolayı sadece belli bir kaç yerde aslında onlarda anlık olsa da min fps 'de 5-10 gibi değerler gördüm. Bunları oyunu toplam 6 saatte bitirseniz o kadar zaman içinde genelde toplam 30 sn yaşarsınız. Ama insanın kafası takılıyor. AA açmazsanız diğer tüm ayarlar ultrada çok iyi.

Diğer oyunlara gelince, onları ağlattı resmen. Fakat üsteki kartın ne yaptıysam 10 derece daha fazla ısınmasına engel olamadım. Eğer alltaki kartta backplate olsaydı daha az fark olurdu. İki kartın arasına fan monet edip arka slota hava çıkışı yapmak dahil her yolu denedim.

Eğer 2. kart bedava geliyorsa iki kartıda satın güzel para yapar. 670 geldi bir tane alın huzura erin derim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: setek01

Ben yaptım. Hem de iki defa. Bf3 ULTRA'da eğer AA'yı açmazsanız çok iyi. Bir takım sorunlardan dolayı sadece belli bir kaç yerde aslında onlarda anlık olsa da min fps 'de 5-10 gibi değerler gördüm. Bunları oyunu toplam 6 saatte bitirseniz o kadar zaman içinde genelde toplam 30 sn yaşarsınız. Ama insanın kafası takılıyor. AA açmazsanız diğer tüm ayarlar ultrada çok iyi.

Diğer oyunlara gelince, onları ağlattı resmen. Fakat üsteki kartın ne yaptıysam 10 derece daha fazla ısınmasına engel olamadım. Eğer alltaki kartta backplate olsaydı daha az fark olurdu. İki kartın arasına fan monet edip arka slota hava çıkışı yapmak dahil her yolu denedim.

Eğer 2. kart bedava geliyorsa iki kartıda satın güzel para yapar. 670 geldi bir tane alın huzura erin derim...

Sli denerim inside yasamasin bakimindan iyi olur 560tila yapmak hem fazla gelirse gereksiz bulursaniz birini satis kolaycs kurtulabilir.Aa zaten cok perfromansin dusus yaratiyor ayrcia dediginiz gibi backplate olsaydi azda olsa azalma yasanirdi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.