Şimdi Ara

Gtx 580 yada gtx 460 SLI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar... Yaklasik 1 hafta once kendime sandy bridge islemcili bir sistem topladim... Sistemde ASUS gtx 460 var ileride elime gececek bi para ile gtx 580 alip almamakta kararsizim izledigim oyun videolarinda veya incelemelerde overclock edilmis bir gtx 460 gtx 580 yada 480 ile arasinda verecegim yuklu bir paraya es deger fps artisi var mi yok mu kendimi bir turlu kandiramiyorum :) Demem o ki elime gelen parayla gtx 460 satip gtx 580 mi alsam ya da gtx 460`in yanina bir kardes daha mi eklesem onerilerinizi bekliyorum...

Islemci: i5 2400
    Ekran k.: Asus Gtx 460
    Bellek: Kingston HyperX 1600mhz
    Monitor: Hyundai 24" Full HD
    Kasa: Cooler master haf 932
    Guc Kaynagi: cooler master gx 750w

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PC_mk -- 3 Şubat 2011; 2:59:52 >

• gtx460+oc+slı 580den çok daha üstün olacaktır..

ama 480 zamanındaki kadar mantıklı değil yani gtx40slı..

kardeş en iyisi olr..
  • 460 seni 28nm kartlara kadar idare eder. Sonra istersen onlardan birini seçersin.
  • gtx460 ile 28nm kartlara kadar idare edilebilir.Zaten ortada kartları zorlayan oyun yok.28 nm kartlar çıktığında üst düzey bir kart alırsınız.
  • o kadar boşa para harcamana gerek yok formda 2 nci el 6950 düştüğü zaman alırsın hayli hayli yeterlidir
  • bence gtx 460 da dayet iyi bir kart ama değiştirmeyi kafana koyduysan gtx 580 e o kadar çok verme derim ilerde alırsın bir tane 6950 hem ufak bir mod ile 6970 de oluyor
  • Oyunlar genelde konsollardan port edildiği için yüksek grafik ihtiyaçı duymuyorlar, bu yüzden tek gtx 460 28nm kartlar çıkana kadar yetecektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTX 1660 vs RX 580
    5 yıl önce açıldı
    ZOTAC GTX 260 - GTX 285
    16 yıl önce açıldı
    Rx 580 Vs Gtx 1050 ti
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Full HD çözünürlükte GTX460 kullanmak kişiye göre değişebilecek bir deneyimdir. Sevdiğiniz oyunlara bakıp tek kartın performansının ne kadar yeterli olduğunu görün. Eğer yeterli bulmuyorsanız, ikinci kartı takıp SLI yapın. Şuan 2. elde 300 Lira'nın altında GTX460'lar var. Daha 6 aylık kartlar. Sıfır alacak olsanız da SLI yapmak sizin için daha iyi bir seçim olur. GTX580'e boşuna masraf yapmış olursunuz. Tabi MS sorunu da var ama çok sıkıntı olacağını zannetmem.
  • gtx 460 la git hiç gerek yo ksli yada 580 e. dx12 ye kadar gider o kart hatta daha fazla bile .
  • Arkadaslar peki overclock olayinda yardimci olabilir misiniz? Asus EN GTX 460 DirectCU TOP kullanmaktayim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: M@U

Full HD çözünürlükte GTX460 kullanmak kişiye göre değişebilecek bir deneyimdir. Sevdiğiniz oyunlara bakıp tek kartın performansının ne kadar yeterli olduğunu görün. Eğer yeterli bulmuyorsanız, ikinci kartı takıp SLI yapın. Şuan 2. elde 300 Lira'nın altında GTX460'lar var. Daha 6 aylık kartlar. Sıfır alacak olsanız da SLI yapmak sizin için daha iyi bir seçim olur. GTX580'e boşuna masraf yapmış olursunuz. Tabi MS sorunu da var ama çok sıkıntı olacağını zannetmem.

Bence de çok doğru bir yorum. Bende aynı şekillde düşünerek, 480 yada 580 yerine iki 460 ile sli kurmayı seçtim. Üstelik AMD 1090t ve Crosshair IV formula üzerine sorunsuz çalışıyor. Biraz da OC ile sonuç daha da harika

• quote:

Orijinalden alıntı: PC_mk
    Arkadaslar peki overclock olayinda yardimci olabilir misiniz? Asus EN GTX 460 DirectCU TOP kullanmaktayim...

bu kart fabrika çıkışlı overclocklu zaten
  • Valla overclockta acemiyim dedim macera olsun msi afterburn`i indirdim ve sonlayabildigim butun ozellikleri sonladim (voltaj acik degildi) fanin bu kadar ses cikarabilecegini tahmin etmemistim :) Fani otomatik birakip digerleri son degerlerde biraktim... Ilk basta ekran bi karardi dedim gitti :) sonra altta bi uyari cikti kernel driver bisey... Oyuna girdim (crysis 2 multiplayer) zannedersem cok buyuk bir fark yaratmadi bana gore... Sizce ekran kartinin gercek overclocklu gucunu ortaya cikarmak icin ne yapmaliyim...?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PC_mk -- 3 Mart 2011; 17:25:52 >
  • Değiştirme kartını ben hala 4890 kulllanıyorum bu bile butun oyunları fullde çalştıryor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.