Şimdi Ara

GTX 650 hakkında ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar nvidia'nın GTX 650 OC 2GB modelli ekran kartını tavsiye eder misiniz ? genellikle son çıkan oyunları (gta5) full detaylarda kasmadan oynamak istiyorum fiyatı da makul bir seviyede şu an.. veya sizin önereceğiniz başka ekran kartı var mı ? işlemcim i7 2600 3.40 ghz 8 gb ram..

GTX 650 hakkında ?

• quote:

Intel:

Core i5-2500T 2.3GHz
    GeForce GTX 480
    6 GB RAM
    Windows 7-64 bit
    DirectX 11.0
    32 GB Hard drive
    AMD:

Phenom II X4 975
    Radeon HD 6970
    6 GB RAM
    Windows 7-64 bit
    DirectX 11.0
    32 GB Hard drive

eğer yukardaki gereksinimler doğruysa gta 5 i rahat oynarsınız. acaba bütçeniz en fazla kaça çıkabilir.
  • Bütçeniz yetiyorsa 660 almanız daha iyi olur ya da gtx 650ti boost .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnesCimen

quote:

Intel:

Core i5-2500T 2.3GHz
    GeForce GTX 480
    6 GB RAM
    Windows 7-64 bit
    DirectX 11.0
    32 GB Hard drive
    AMD:

Phenom II X4 975
    Radeon HD 6970
    6 GB RAM
    Windows 7-64 bit
    DirectX 11.0
    32 GB Hard drive

eğer yukardaki gereksinimler doğruysa gta 5 i rahat oynarsınız. acaba bütçeniz en fazla kaça çıkabilir.

Bu gereksiminler sallamasyon oyun pc'ye duyurulmadı bile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alanwake34 kullanıcısına yanıt
    Gtx 650 yerine 7790 da bakabilirsiniz.

• 650 iyi bir ekran kartı değildir, giriş seviyesi diyebiliriz oyunlar için, sisteminize göre gayet kötü sırıtır o kart , nvidia tavsiyem en kötü GTX660 ve üstü, amd de ise 7870 ve üstü öneririm, tabi bütçeniz el veriyorsa, tam casper pc havası var söylediğiniz sistemde zaten, dandik ekran kartlı i7 li 8gb lı sistem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ziel34

quote:

quote:

Intel:

Core i5-2500T 2.3GHz
    GeForce GTX 480
    6 GB RAM
    Windows 7-64 bit
    DirectX 11.0
    32 GB Hard drive
    AMD:

Phenom II X4 975
    Radeon HD 6970
    6 GB RAM
    Windows 7-64 bit
    DirectX 11.0
    32 GB Hard drive

GTA V 2014 ün ilk çeyreğinde pc ye çıkacak. Ayrıca tamamen sallama değil bunlar. PS3 ün donanımları baz alınarak yapılmıştır. Aşşağı yukarı benzer olur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RX 460 Mı Yoksa GTX 950 Mi ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ziel34

quote:

quote:

Intel:

Core i5-2500T 2.3GHz
    GeForce GTX 480
    6 GB RAM
    Windows 7-64 bit
    DirectX 11.0
    32 GB Hard drive
    AMD:

Phenom II X4 975
    Radeon HD 6970
    6 GB RAM
    Windows 7-64 bit
    DirectX 11.0
    32 GB Hard drive

GTA V 2014 ün ilk çeyreğinde pc ye çıkacak. Ayrıca tamamen sallama değil bunlar. PS3 ün donanımları baz alınarak yapılmıştır. Aşşağı yukarı benzer olur

Henüz resmi bir açıklama yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Harpooner

650 iyi bir ekran kartı değildir, giriş seviyesi diyebiliriz oyunlar için, sisteminize göre gayet kötü sırıtır o kart , nvidia tavsiyem en kötü GTX660 ve üstü, amd de ise 7870 ve üstü öneririm, tabi bütçeniz el veriyorsa, tam casper pc havası var söylediğiniz sistemde zaten, dandik ekran kartlı i7 li 8gb lı sistem.

evet büyük umutlarla casper'i almıştım fakat pes 2014 fifa 14 gibi oyunları yüksek detayda kasmaya başlayınca açıkçası üzüldüm.. işlemci ile ram'i iyi ekran kartı vasat gerçekten.. HD7870 'te karar kıldım sizce bu ekran beni yarıyolda bırakır mı yani gta 5 çıktığı zaman full detaylarda oynayabilme şansım olur mu ?

http://www.vatanbilgisayar.com/productdetails.aspx?I_ID=68718

• quote:

Orijinalden alıntı: alanwake34

quote:

Orijinalden alıntı: Harpooner

650 iyi bir ekran kartı değildir, giriş seviyesi diyebiliriz oyunlar için, sisteminize göre gayet kötü sırıtır o kart , nvidia tavsiyem en kötü GTX660 ve üstü, amd de ise 7870 ve üstü öneririm, tabi bütçeniz el veriyorsa, tam casper pc havası var söylediğiniz sistemde zaten, dandik ekran kartlı i7 li 8gb lı sistem.

evet büyük umutlarla casper'i almıştım fakat pes 2014 fifa 14 gibi oyunları yüksek detayda kasmaya başlayınca açıkçası üzüldüm.. işlemci ile ram'i iyi ekran kartı vasat gerçekten.. HD7870 'te karar kıldım sizce bu ekran beni yarıyolda bırakır mı yani gta 5 çıktığı zaman full detaylarda oynayabilme şansım olur mu ?

http://www.vatanbilgisayar.com/productdetails.aspx?I_ID=68718

7870 kimseyi üzmedi daha, sizide tatmin eder, full mull demiyeyim, çünkü GTA serileri PC'de sorunlu oluyordu hatırlarsanız, şöyle söyleyeyim, daha ne olsun 450 liraya daha iyisi yok bunu bilin en azından.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.