YENİ TOPLADIĞIM SİSTEMİMDE SİSTEMİ EKRAN KARTIM OLMADIĞINDAN ONBOARDA TAKIP KURDUM VE 2 GÜN SONRA EKRAN KARTI ALIP TAKTIM VE GÖRÜNTÜ GELMEDİ. EKRAN KARTIM>>ZOTAC GTX 660 ANAKARTIM >>MSI Z68A-GD80 ANAKARTA ONBOARDI KAPATMAYA CALISTIM AMA BECEREMEDİM.BİOSUN ALTINI ÜSTÜNÜ GETİRDİM AMA YİNEDE GÖRÜNTÜ ALAMADIM EKRAN KARTI ÇALIŞIO DVI KABLOYU ONBOARDA TAKIYORUM GÖRÜNTÜ GELİYOR AMA EKRAN KARTINDA GELMİYOR MONİTÖRÜM BENQ 24" DVI VE VGA CIKISI VAR DVI KABLO İLE DİREK BAGLIYORUM DURUM BOYLE BIOS PILINI CIKARDIM OLMADI,CMOSU DUGMESINE BASTIM RESETLEDIM YINE GÖRUNTU ALAMADIM.YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM..
güç kablolarını değiş olmadı molex çevirici ile dene.. tek ram takıp öyle dene en kötü senaryo çakışmada olabilir çözüm ekran kartı değişcen yada bordu
Başka slottada denedinmi belki slotta bir sorun vardır yada tam oturmamıştır.Ekran karytına Dvi girişinin tam olarak oturduğunuda kontrol et(benzer sorunu yaşayan biri vardı meğer tam olarak yerleşmediğinden sorun yaşamıştı) monitörde hdmi varsa birde onda dene son olarak anakart bios güncelle Benim aklıma şimdilik gelen bunlar .Birde şunu kesinlikle yapğma Pc açıkken Kablo değişimi yapma yani ekran kartındayken onboarda bağlama.pc yi kapa sonra yer değiştir.Yoksa ekran kartına yada anakarta zarar veririsin