Şimdi Ara

gtx 660 ti mi yoksa gtx 760 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet bi yonden oylede mesala ben gene amd yi tercih ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMD HASTASI 044

Evet bi yonden oylede mesala ben gene amd yi tercih ederim

ayni fiyata daha iyi performans almak varken neden tercihiniz bu yonde olurdu ?

• yani kardes bilmiyorum benim kendi düşüncem amd grafik işlemlerde intelden daha başarılı diyorum ondan
  • GTX650Ti Boost DirectCUII O.C 386 tl.
    GTX760 DirectCU II O.C. 673 tl.
    vatanbilgisayar da sizce GTX760 DirectCU II O.C. da indirime mi girmesini bekliyeyim yoksa ne yapayım off çok kötü oldu yaa kafam çok karıştı sonuçta birkez alacağız

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihburak95

760 ile 660ti aslında aynı kart diye biliyorum... 760 daha yeni ve saat hızlar daha yüksek

Hocam aslında aynı kart değil, fakat farklı kart gibide değil

GTX 760, GTX 660 Ti'dan ziyade biraz daha GTX 670'e benziyor
  • buraoca2 kullanıcısına yanıt
    kardeş kesinlikle siyasete atık bu cevabın bana zamanında Demirel in zekice kıvrak cevaplarını hatırlattı soru soruyon cevap geliyor ama sen hala cevapsız kalıyon :) bir yandan fiyat farkı varken bir yandan ti serileri oyunlar için modifiye edilmiş olduğunu öğreniyorum ama diğer yandan bir kez alacan iyi olsun istiyorsun test sonuçları 760 daha iyi diyor bit değeri de daha fazla üstelik kafam çok karışık

• quote:

Orijinalden alıntı: saliharslann

kardeş kesinlikle siyasete atık bu cevabın bana zamanında Demirel in zekice kıvrak cevaplarını hatırlattı soru soruyon cevap geliyor ama sen hala cevapsız kalıyon :) bir yandan fiyat farkı varken bir yandan ti serileri oyunlar için modifiye edilmiş olduğunu öğreniyorum ama diğer yandan bir kez alacan iyi olsun istiyorsun test sonuçları 760 daha iyi diyor bit değeri de daha fazla üstelik kafam çok karışık

Hocam GTX 760'ın bit genişliğinin daha yüksek olması, avantaj oluşturuyor Aradaki fiyat farkının değip değmeyeceğine en güzel siz karar verirsiniz

İsterseniz %30 indirimi bekleyin vatanda, 610 Lira civarına Asus GTX 760 DC II 'yi alın

Ti serilerinin oyunlar için modifiye edildiği falan yok hocam. Misal GTX 660 Ti'ın model ismi , GTX 665 de olabilirdi. Ti ifadesi, kartın Düz GTX 660'dan daha performanslı olduğu anlamına geliyor

Çok saol kardeş sende sanırım intelcisin bana ortalam 1500 - 2000 TL. lik bir kasa toplayabilirmisin
    ben şimdilik şunlarda karar kıldım
    INTEL Core i5 4670 Soket 1150 3.4GHz 6MB Cache 22nm İşlemci 558 TL.
    http://www.vatanbilgisayar.com/CPU%20-%20%C4%B0%C5%9Flemci/intel-bx80646i54670-core-i5-4670-soket-1150-34ghz-6mb-cache-22nm-islemci/productdetails.aspx?I_ID=66046
    ASUS GTX760 DirectCU II O.C. GDDR5 2GB 256Bit
    http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/asus-gtx760-dc2oc-2gd5-gtx760-directcu-ii-oc-gddr5-2gb-256bit-nvidia-geforce-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=66600#allImages
    Anakartı Asus düşünüyorum ama daha karar veremedim hangi model olsun diye
    Hdd de elimde 300 gb hdd var acaba SSD 128 gb mi alsam diyorum ilerde onun yanına 7200 RPM en az 1 tb hdd alırım.
    bilgisayar kasası şık olmasada olur sadece toz tutmasın ses yapmasın ve iyi soğutsun ve bana kaç w lık bir kasa yeter örnek 500 w yeter mi
    birde rem 8gb tek olsun ama hangisi olsun acaba hala kararsızım bir zamanlar KINGSTON iyiydi şimdi sanırım terçih edilmiyor.
    son olarak bunu daha sonra alacam gerçi ama iyi ve uygun bir yedek güç kaynağı tavsiye edermisin o kadar para veriyoruz bir elektrik dalgaanması bilgisayarımı mahfetmesin.
    dahada eksik bir şey kalmadı sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saliharslann -- 11 Kasım 2013; 2:34:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: El-Diablo

Ben 510tl maliyetle vatandan asus gtx760 dcu 2 aldım memnunum.

gtx 660 ti mi yoksa gtx 760

Merak ettim, o fiyata almayı nasıl başardınız?

• quote:

Çok saol kardeş sende sanırım intelcisin bana ortalam 1500 - 2000 TL. lik bir kasa toplayabilirmisin
    ben şimdilik şunlarda karar kıldım
    INTEL Core i5 4670 Soket 1150 3.4GHz 6MB Cache 22nm İşlemci 558 TL.
    http://www.vatanbilgisayar.com/CPU%20-%20%C4%B0%C5%9Flemci/intel-bx80646i54670-core-i5-4670-soket-1150-34ghz-6mb-cache-22nm-islemci/productdetails.aspx?I_ID=66046
    ASUS GTX760 DirectCU II O.C. GDDR5 2GB 256Bit
    http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/asus-gtx760-dc2oc-2gd5-gtx760-directcu-ii-oc-gddr5-2gb-256bit-nvidia-geforce-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=66600#allImages
    Anakartı Asus düşünüyorum ama daha karar veremedim hangi model olsun diye
    Hdd de elimde 300 gb hdd var acaba SSD 128 gb mi alsam diyorum ilerde onun yanına 7200 RPM en az 1 tb hdd alırım.
    bilgisayar kasası şık olmasada olur sadece toz tutmasın ses yapmasın ve iyi soğutsun ve bana kaç w lık bir kasa yeter örnek 500 w yeter mi
    birde rem 8gb tek olsun ama hangisi olsun acaba hala kararsızım bir zamanlar KINGSTON iyiydi şimdi sanırım terçih edilmiyor.
    son olarak bunu daha sonra alacam gerçi ama iyi ve uygun bir yedek güç kaynağı tavsiye edermisin o kadar para veriyoruz bir elektrik dalgaanması bilgisayarımı mahfetmesin.
    dahada eksik bir şey kalmadı sanırım.

Hocam kasa toplamaktan pek anlamam Fakat o işlemciyi almayın sakın, isminde K harfi olan işlemciyi tercih edin

Link:http://www.vatanbilgisayar.com/CPU%20-%20%C4%B0%C5%9Flemci/intel-bx80646i54670k-core-i5-4670k-soket-1150-34ghz-6mb-cache-22nm-islemci/productdetails.aspx?I_ID=66045

Bu işlemciyi alırken yanına da iyi bir Fan alın hocam. Overclock işini şimdi düşünmüyor olsanız bile, ileride lazım olacaktır (sisteminizi çok sık güncellemiyorsanız). Örneğin 4-4.5 ghz aralığında bu işlemciyi rahatça kullanabilirsiniz

500 Watt almayın hocam, ileride sorun yaşamayın En azından 550-600 wattlık bir PSU'ya bakın. Eğer içinde PSU bulunan Kasa alıcaksanız, iyi bir markanın 750 watt'lık Power Supply'ini bulunduran kasalara da bakabilirsiniz İşin içine Overclock girebileceği için, PSU önemli bir konu çünki.

SSD güncellemesini ileride de yapabilirsiniz, eğer elinizdeki bütçe kısıtlıysa SSD işini sonraya bırakın. Fakat yok ben SSD'ye bütçe ayırırım diyorsanız, SSD alın kesinlikle, çok memnun kalacaksınız (kendimden biliyorum )

Kingston tercih ediliyor hocam hala, fakat artık daha kaliteli markalar (Gskill vb.) daha ucuza bulunmaya başladığı için, biraz Kingston'ın pabucu dama atılmış gibi oldu.

Hocam o konuda tavsiyem olamayacak neyazıkki, yeterli bilgim yok, yanlış yönlendirmiyim seni Bilen arkadaşlar yardımcı olacaklardır

Umarım biraz olsun yardımcı olabilmişimdir hocam

Benim için Firma farketmez hocam, hangi marka benim elimdeki paraya göre daha fazla performans veriyorsa ona yönelirim ben

• quote:

ya arkadaş şunu anlamıyorum linke bir bakarmısınız

http://www.hepsiburada.com/liste/casper-nirvana-cdhbi4770b-core-i7-4770-34ghz-8gb-1tb-2gb-vga-windows-8-masaustu-bilgisayar/productDetails.aspx?productId=bd500641&categoryId=34&SKU=BD500641&navq=fh_start_index%3d20%26fh_sort_by%3d-order_stock_attribute_pl%252c%252bmin_actual_price_pl%26sc%3d8%26fh_secondid%3dbd500641%26fh_lister_pos%3d37%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252fbrand%253d%257bcasper%257d%26fh_refview%3dlister

Casper 4. nesil Core i7 4770 3.4GHz 8GB (1333 Mhz.) 1TB 7200 RPM (2GB VGA) GTX 560 ( Tamam ekran kartı o kadar iyi değil) Windows 8 - 1.886,67 TL ye satıyor ben bunun aynısını toplasam bu fiyata toplayamıyorum acaba hazır mı alsam ya anlamadım gitti admin yada bu işlerden iyi anlayan biri lütfen bir akıl verin yaaa

Aman toplama sistemden uzak dur. Ne psu su belli ne anakartı ne ram ı... Pişman olursun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 760
  • Para varsa tabiki 760 ama bence 660ti varken 760 a verilen o kadar fazla para gereksiz gibi
  • ne gtx 660ti ne gtx 670. gtx 660'ın 256 bit versiyonu yani bantgenişliği biraz daha yüksek ( 1.5 kat daha yüksek )
  • quote:

Orijinalden alıntı: dismissed_fear

ne gtx 660ti ne gtx 670. gtx 660'ın 256 bit versiyonu yani bantgenişliği biraz daha yüksek ( 1.5 kat daha yüksek )

Evet 670 760ti olarak sunuldu zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: GuKaMa

quote:

ne gtx 660ti ne gtx 670. gtx 660'ın 256 bit versiyonu yani bantgenişliği biraz daha yüksek ( 1.5 kat daha yüksek )

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GuKaMa

quote:

Hocam Nasıl GTX 660'ın 256 Bit versiyonu? Performans açısından GTX 660 Ti'den üstün, benimde değindiğim konu performans

Fakat yeni serinin GTX 660'ı olarak da bakılabilir. GTX 7xx serisinde GTX x60 olarak ver alıyor

Fakat performans açısından GTX 660 değil, GTX 660 Ti'dan daha iyi

Daha öncede belirttiğim gibi, GTX 760; GTX 660 Ti değil, GTX 670 hiç değil İkisinin arasında olan bir kart

gtx660ti den üstün kart olduğunu söylüyorsan hiç oyun incelemelerine bakmamışsın derim

google'a gir gtx660ti gtx760 yaz sonuçları kendi gözünle gör

ben sana kısaca biraz anlatayım 1080p'ye kadar gtx 660ti gtx760'tan daha yüksek performans sunuyor ama iş yüksek çözünürlüğe gelince 2k ve 4k olunca gtx 760 geçiyor bu sefer... sizin dediğiniz doğru ama TR'de kaç kişi 2k ve 4k çözünürlükte oyun oynuyor veya oynayabiliyor?
    arkadaşda 2k veya 4k monitör veya TV olsaydı gtx660ti mi gtx 760 mı diye sormazdı daha üst modellere yönelirdi onun için arkadaş için gtx660ti gtx 760'dan daha performanslıdır diyebiliriz. burda gtx760'ın tek avantajı daha yeni seri olmasıdır ki nvidia'da yeni eski arasında o kadar fark olmuyor amd gibi( driver desteğinden bahsediyorum)
  • quote:

gtx660ti den üstün kart olduğunu söylüyorsan hiç oyun incelemelerine bakmamışsın derim

google'a gir gtx660ti gtx760 yaz sonuçları kendi gözünle gör

ben sana kısaca biraz anlatayım 1080p'ye kadar gtx 660ti gtx760'tan daha yüksek performans sunuyor ama iş yüksek çözünürlüğe gelince 2k ve 4k olunca gtx 760 geçiyor bu sefer... sizin dediğiniz doğru ama TR'de kaç kişi 2k ve 4k çözünürlükte oyun oynuyor veya oynayabiliyor?
    arkadaşda 2k veya 4k monitör veya TV olsaydı gtx660ti mi gtx 760 mı diye sormazdı daha üst modellere yönelirdi onun için arkadaş için gtx660ti gtx 760'dan daha performanslıdır diyebiliriz. burda gtx760'ın tek avantajı daha yeni seri olmasıdır ki nvidia'da yeni eski arasında o kadar fark olmuyor amd gibi( driver desteğinden bahsediyorum)

Gayette biliyorum hocam, merak etmeyin siz

• dismissed_fear D kullanıcısına yanıt
    yanlız şöyle birşey var kardeş ben ileriye yönelik istiyorum tv eski yarın değiştirdiğimde ti devam edemem anlatmana göre ama 760 la giderim evet bende çözünürlük büyüdüğünde 760 ın performansının artığını gördüm ve o benim kafamı karıştırdı. birde 256bit desteği var 760 bu noktada bende bir adım öne çıktı 2k nın ne olduğunu bilmiyorum ama 4k yı destekliyor olması anlattığına göre bence çok iyi sanırım 760 alacam arkadaşla.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.