Şimdi Ara

gtx 660 ti mi yoksa gtx 760 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    2k da 4k gibi çözünürlük birimi 2k=2560x1440 veya 2560x1600 gibi

hevesini kırmak gibi olmasın ama 4k'ya pek ümitlenme hadi diyelim 4k tv aldın (monitör varmı bilmiyorum) gtx 760 ile o çözünürlüklerde oynamak imkansız gibi bişey ama 2k için gayet tatmin edici olabilir
    madem gtx 760 almaya karar verdin o zaman bir de öneri yapayım

http://www.vatanbilgisayar.com/ekran-karti/asus-gtx760-dc2oc-2gd5-gtx760-directcu-ii-oc-gddr5-2gb-256bit-nvidia-geforce-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=66600

vatandaki zotac referans tasarımı saymazsak en ucuz model bu hemde asus...

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dismissed_fear -- 12 Kasım 2013; 0:09:03 >

• dismissed_fear D kullanıcısına yanıt

aynen bende ona bakıyordum bana intel 4.nesil i5 alacam ama k değil k olmayanı bana asus marka anakart önerebilirmisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saliharslann S kullanıcısına yanıt
    intelin anakartları hakkında bilgim yok başka arkadaşlar daha iyi yardımcı olabilirler ama işlemciyi k seirsi almayacam demişsin o.c yapmayacağını varsayıyorum o zaman z87 çipsetli kartlara gerek yok diye düşünüyorum
    zaten geriye pek bi kart kalmıyor içlerinden birini seçecen ama mutlaka intel kullananlara danış...
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMD HASTASI 044

evet mümkün ama şöyle mümkün parcalar uyumluysa mümkün olur sana yaptıgım sistem güzel ha intele geçmeni tavsiye etmem boşuna 2 fsb için okadar para verme mesela yukardaki sistemde fx 6300 demişdim onun yerine fx 8320 yada fx 8350 al intel boş sadece soygun dan başka bişey degil

ekran kartı olarakda gtx 760 tek derim 660 ti ye göre

herkese amd taban öneriyorum boşuna intele para vermeyin intelin sadece bi reklamı için okadar para dökecenize o paraya 2 tane amd sistem yapın hemde en kralından

AMD TABAN DERİM TEK GEÇERİM ÇÜNKÜ FİYAT VE TAM ANLAMIYLA FSB ÜRÜNÜDÜR....................

Eski kullanıcı adı-yorum uyumsuzluğu.

Ayrıca marka fanatikliği yapmayalım, bu bütçe için AMD toplanır, 2000 üstü için 4670'den başlanır. Bunda da 4670 seçilebilir ama 4770 çok gereksiz olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: dismissed_fear

gtx660ti den üstün kart olduğunu söylüyorsan hiç oyun incelemelerine bakmamışsın derim

google'a gir gtx660ti gtx760 yaz sonuçları kendi gözünle gör

ben sana kısaca biraz anlatayım 1080p'ye kadar gtx 660ti gtx760'tan daha yüksek performans sunuyor ama iş yüksek çözünürlüğe gelince 2k ve 4k olunca gtx 760 geçiyor bu sefer... sizin dediğiniz doğru ama TR'de kaç kişi 2k ve 4k çözünürlükte oyun oynuyor veya oynayabiliyor?
    arkadaşda 2k veya 4k monitör veya TV olsaydı gtx660ti mi gtx 760 mı diye sormazdı daha üst modellere yönelirdi onun için arkadaş için gtx660ti gtx 760'dan daha performanslıdır diyebiliriz. burda gtx760'ın tek avantajı daha yeni seri olmasıdır ki nvidia'da yeni eski arasında o kadar fark olmuyor amd gibi( driver desteğinden bahsediyorum)

Hocam ne demiştiniz? 1080p'ye kadar GTX 660 Ti önde demiştiniz değil mi?

Size Full HD'den daha düşük çözünürlükteki oyun testlerini sunuyorum. Buradaki testlerin hiçbirinde GTX 660 Ti, GTX 760'dan daha yüksek performans gösterememiş

/>

/>

/>

/>

/>

/>

/>

/>

/>

/>

/>

/>

/>

/>

/>

/>

/>

Alın size test!

Ayrıca bende 2k monitör kullanıyorum

• Sosisli Süt kullanıcısına yanıt
    Ne olura olsun gene amd derim dostum evet eski nickim olan intelden biltim ben ondan amd ye gectim

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.