arkadaşlar vatandan tamda almak üzere iken kafamı karıştıran bi durum oldu.acaba yeni nesil ekran kartlarını yani (pci3 veriyollu) p67 anakartımda (pci 2 veriyollu) tam performans alabilirmiyim yoksa gidip birde anakartımı değiştirecez kafam karışmadı değil yani
bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim yoksa niyetim forumdan gtx 560Ti alıp en azından haswell işlemci - ddr4 ramler gelene kadar sistemi kullanmaya devam etmek
bilgi veren arkadaşlara şimdiden teşkkür ediyorum
quote:
Orijinalden alıntı: bmax
arkadaşlar vatandan tamda almak üzere iken kafamı karıştıran bi durum oldu.acaba yeni nesil ekran kartlarını yani (pci3 veriyollu) p67 anakartımda (pci 2 veriyollu) tam performans alabilirmiyim yoksa gidip birde anakartımı değiştirecez kafam karışmadı değil yani
bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim yoksa niyetim forumdan gtx 560Ti alıp en azından haswell işlemci - ddr4 ramler gelene kadar sistemi kullanmaya devam etmek
bilgi veren arkadaşlara şimdiden teşkkür ediyorum
tabiki alırsınız. pci 3.0 ın 2.0 dan farkı % 1 ' dir. kağıt üzerindeki 2 kat veriyolu dediğine bakmayın o farkı anlayacak kadar ileri ekran kartların cıkmasına daha var. gönül rahatlıgıyla alabilirsiniz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme