Şimdi Ara

gtx 670 windforce x3 enteresan battlefield 3 renk bug problem (video lu) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: nirvanizm

hocam bence ekran kartı bulabiliyorsan başka ekran kartıyla dene donanımsal olma ihtimali yüksek bende de eskiden 7300gt ekran kartı vardı çizgiler oluşuyordu arada renkler gidip geliyordu oyunlarda, sorun ekran kartında değilde anakartı yakınca yeni anakart almak zorunda kalmıştım anakartı değiştirdigimde gördüm ki sorun anakarttaymış

quote:

Orijinalden alıntı: apocalips1453

arkadaşlar benim bf 3 ile attıgım linkteki (1 dk dan itibaren izlemeye başlayın) gibi bir sorun oluşuyor acaba bir bilgisi olan varmı? her zaman oluşmuyor bu sorun ancak bazen 10-15 dk oynadıkdan sonra meydana geliyor. kartta herhangi bir oc falan yoktur. kullandığım sürücü 314.21 beta.
    http://www.youtube.com/watch?v=5BA6bCYO3Xs

Sorun büyük ihtimalle donanımsal ancak başka oyunlarda sorun çıkarmıyormu?

Daha önce buna benzer oyun içi grafiksel hatalar ve noktalanmalar oluyordu.Ekran kartını arkadaşımınkiyle denemek amaçlı değiştirdim.Sorun tekrar etmedi sonra ekran kartının garantiden sağlam diye geri geldiğini görünce sinirlendim açık bir şekilde ekran kartı bozuk diyordu sistem bana.anakartı garanti gönderdim ramlarla birlikte ve geldiğinde Ramlar ve anakart değişmişti artık o sorunlar yoktu.Kısaca sorunun nerde olduğunu anlamak istiyorsan yapabileceğin tek şey sistemi toptan garantiye götür.Bu sorunların nedeni ram bile olabiliyor emin olabilirsin.

Sorunu direk ekran kartına yükleme eğer onboard ekran kartın varsa ekran kartını garantiye gönder bozuk çıkmassa büyük ihtimalle ram veya anakartta problem var.

Tabi bu söylediklerimi bir sonraki driveri bekleyip öyle yap.Belki basit bir fix yaparlar sorun çözülür ama sanmıyorum.

• Yazilimsal bir sorun diğer oyunlarda oluyor mu bu problem ben bi iki kere yasadim sonra HDMI kablo değişimi forma at vs düzelmisti
  • bu sorunu GTX560 ve GTX660 ile de yaşayanlar olduğuna göre donanımsal bir sorun olması aslında az gibi görünüyor.
    daha eski sürücülerle de aynı sorunu yaşıyormudunuz hocam?
  • hayır sadece bf3 de bu sorun oluyor başka oyunlarda yok
  • Aynı sorunu az önce yaşadım. Palit gt440 ddr3 modeli ile.KArtta şüpheledim fakat herkesde aynı sorun olduğunu duyunca sanırım oyunla alakalaı bir problem.
  • Sorun kuvvetle muhtemel yazılımsal
  • asus gtx670 dıcu2 ekran kartını alalı daha 10 gün oldu. Aynı sorun bendede oluştu. BF3 oynarken videodakinin aynısı oluyor. ayrlar ultra 1080p de, mediuma alınca yapmıyor, ne iştir anlamadım. Bu kartı mediumda oynamak için almadıkya pöf...
  • Son driver serisinde var bu. 314 serisine geri dönün. Ben de yaşıyorum bunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leroyy

Son driver serisinde var bu. 314 serisine geri dönün. Ben de yaşıyorum bunu.

sağolasın dediğini yaptım 314.22 yi yükledim, sorun kalmadı. Sorunun yazılımsal olduğu anlaşıldı. Benim anlamadığım nasıl whql Windows onaylı bi sürücüde nasıl böyle hata meydana gelir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.