Bildirim
GTX 680'e AMP Bios ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Çok fantastik olaylar olur
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
ben dün yaptım dediğin şeyi. zotac gtx680 referansa, amp! biosu attım. hiçbir sorun çıkmadı. default clock ve memory clocklar yükseldi. sanırım üst voltaj limitini de arttırıyormuş bios. o yüzden gelid icy vision rev.2 ekran kartı soğutucu aldım gelsin onunla devam edeceğim overclock'a -
quote:
Orijinalden alıntı: CnZ
ben dün yaptım dediğin şeyi. zotac gtx680 referansa, amp! biosu attım. hiçbir sorun çıkmadı. default clock ve memory clocklar yükseldi. sanırım üst voltaj limitini de arttırıyormuş bios. o yüzden gelid icy vision rev.2 ekran kartı soğutucu aldım gelsin onunla devam edeceğim overclock'a
voltajı artırmıyor sadece saat hızı değişiyor, voltaj için özel bioslar var. -
quote:
Orijinalden alıntı: B.M.W
quote:
ben dün yaptım dediğin şeyi. zotac gtx680 referansa, amp! biosu attım. hiçbir sorun çıkmadı. default clock ve memory clocklar yükseldi. sanırım üst voltaj limitini de arttırıyormuş bios. o yüzden gelid icy vision rev.2 ekran kartı soğutucu aldım gelsin onunla devam edeceğim overclock'a
voltajı artırmıyor sadece saat hızı değişiyor, voltaj için özel bioslar var.
voltaj vermiyorsa biosu attığım an kart stabil olmaz deyilmi bildiğim o hıza ulaşmak için voltaj olması gerek?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X4j£TFRLFZ -- 9 Eylül 2012; 6:42:02 > -
quote:
Orijinalden alıntı: ^ConWoy
quote:
Orijinalden alıntı: B.M.W
quote:
voltajı artırmıyor sadece saat hızı değişiyor, voltaj için özel bioslar var.
voltaj vermiyorsa biosu attığım an kart stabil olmaz deyilmi bildiğim o hıza ulaşmak için voltaj olması gerek?
Stabil olur yada olmaz o gpu ya bağlı ama voltaj vermediğinizi biliyorum kendim atıp denedim çünkü.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X