Şimdi Ara

GTX 680'e AMP Bios ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet merak ettiğim bir konuda bu kart artık elimde fakat bir sorum var techpowerup'dan 680amp edition olan bios u buldum ben bunu normal 680 e entegre edersem herhangi bir sorun oluşurmu ? sonuçda 2 side aynı kart deyilmi ? yardımlarınızı bekliyorum.

• Çok fantastik olaylar olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben dün yaptım dediğin şeyi. zotac gtx680 referansa, amp! biosu attım. hiçbir sorun çıkmadı. default clock ve memory clocklar yükseldi. sanırım üst voltaj limitini de arttırıyormuş bios. o yüzden gelid icy vision rev.2 ekran kartı soğutucu aldım gelsin onunla devam edeceğim overclock'a
  • quote:

Orijinalden alıntı: CnZ

ben dün yaptım dediğin şeyi. zotac gtx680 referansa, amp! biosu attım. hiçbir sorun çıkmadı. default clock ve memory clocklar yükseldi. sanırım üst voltaj limitini de arttırıyormuş bios. o yüzden gelid icy vision rev.2 ekran kartı soğutucu aldım gelsin onunla devam edeceğim overclock'a

voltajı artırmıyor sadece saat hızı değişiyor, voltaj için özel bioslar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.M.W

quote:

ben dün yaptım dediğin şeyi. zotac gtx680 referansa, amp! biosu attım. hiçbir sorun çıkmadı. default clock ve memory clocklar yükseldi. sanırım üst voltaj limitini de arttırıyormuş bios. o yüzden gelid icy vision rev.2 ekran kartı soğutucu aldım gelsin onunla devam edeceğim overclock'a

voltaj vermiyorsa biosu attığım an kart stabil olmaz deyilmi bildiğim o hıza ulaşmak için voltaj olması gerek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X4j£TFRLFZ -- 9 Eylül 2012; 6:42:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ^ConWoy

quote:

Orijinalden alıntı: B.M.W

quote:

voltaj vermiyorsa biosu attığım an kart stabil olmaz deyilmi bildiğim o hıza ulaşmak için voltaj olması gerek?

Stabil olur yada olmaz o gpu ya bağlı ama voltaj vermediğinizi biliyorum kendim atıp denedim çünkü.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.