Belleklerdeki zayıflığı belli eden en iyi programlardan biri allbenchmark.com sitesinin "tiger" ve "cat" ayarındaki benchmarklarıdır. En çok vramlere yüklenirler. Mesela 1625MHzde valley benchmarkta stabil olan bellekler o benchmarkta 1525MHz den öteye gidemeyebiliyor. Bir deneyin ama ilk önce oc yapmadan.
Belki de bellekler değil de gpu içindeki bellek kontrolcüleri de zayıflamış olabilir.
dediğiniz programı ilk çıktığı zamanlar skor almıştım.şimdi yeniden indiriyorum
Sorun V ramler , fazla oc yi kaldıramıyor kartınız yakmayın 6800-6950 arası olsun daha yukarı çıkmayın
daha fazla öteye girmiyor zaten.sorun oyunda oluşan görüntü bozukluğuydu
V ram ler her oyunda aynı tepkiyi vermeyebiliyor , kartın geleceği için dediğim seviyelerde kullanın
quote:
Orijinalden alıntı: turbo-powwer
quote:
Orijinalden alıntı: DeviL's
quote:
Orijinalden alıntı: turbo-powwer
quote:
Orijinalden alıntı: DeviL's
quote:
Orijinalden alıntı: Tugrul_512bit
Belleklerdeki zayıflığı belli eden en iyi programlardan biri allbenchmark.com sitesinin "tiger" ve "cat" ayarındaki benchmarklarıdır. En çok vramlere yüklenirler. Mesela 1625MHzde valley benchmarkta stabil olan bellekler o benchmarkta 1525MHz den öteye gidemeyebiliyor. Bir deneyin ama ilk önce oc yapmadan.
Belki de bellekler değil de gpu içindeki bellek kontrolcüleri de zayıflamış olabilir.
dediğiniz programı ilk çıktığı zamanlar skor almıştım.şimdi yeniden indiriyorum
Sorun V ramler , fazla oc yi kaldıramıyor kartınız yakmayın 6800-6950 arası olsun daha yukarı çıkmayın
daha fazla öteye girmiyor zaten.sorun oyunda oluşan görüntü bozukluğuydu
V ram ler her oyunda aynı tepkiyi vermeyebiliyor , kartın geleceği için dediğim seviyelerde kullanın
tamam.yorumunuz için teşekkür ederim.kartı dediğiniz seviyelerde kullanacağım.gerçi bundan sonra o.c'li kullanmayı düşünmüyorum
Aynen, Absolution belleklere yüklenen bir oyun.
Bende de, BF3'te falan saatlerce sorun çıkarmazken, Absolution ve FC3'te fps'nin bir süre sonra abuk subuk düşmesi - pc resete kadar düzelmemesi problemi yaşıyordum. vram oc biraz kısınca düzelmişti.
@false shepherd
tamam hocam.yorum için teşekkürler
malum konunun üzerinden üç sene geçmiş...bu soruna denk gelen olursa grafik ayarlarının hepsini düşürmeye gerek yok, hard diske format da cekmeyin hemen... sadece "MSAA" yı kapatın...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme