Şimdi Ara

Gtx 680 Hitman Absolution Görüntü Bozulma Sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
4.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: DeviL's

quote:

Orijinalden alıntı: turbo-powwer

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tugrul_512bit

Belleklerdeki zayıflığı belli eden en iyi programlardan biri allbenchmark.com sitesinin "tiger" ve "cat" ayarındaki benchmarklarıdır. En çok vramlere yüklenirler. Mesela 1625MHzde valley benchmarkta stabil olan bellekler o benchmarkta 1525MHz den öteye gidemeyebiliyor. Bir deneyin ama ilk önce oc yapmadan.

Belki de bellekler değil de gpu içindeki bellek kontrolcüleri de zayıflamış olabilir.

dediğiniz programı ilk çıktığı zamanlar skor almıştım.şimdi yeniden indiriyorum

Sorun V ramler , fazla oc yi kaldıramıyor kartınız yakmayın 6800-6950 arası olsun daha yukarı çıkmayın

daha fazla öteye girmiyor zaten.sorun oyunda oluşan görüntü bozukluğuydu

V ram ler her oyunda aynı tepkiyi vermeyebiliyor , kartın geleceği için dediğim seviyelerde kullanın

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tugrul_512bit

Belleklerdeki zayıflığı belli eden en iyi programlardan biri allbenchmark.com sitesinin "tiger" ve "cat" ayarındaki benchmarklarıdır. En çok vramlere yüklenirler. Mesela 1625MHzde valley benchmarkta stabil olan bellekler o benchmarkta 1525MHz den öteye gidemeyebiliyor. Bir deneyin ama ilk önce oc yapmadan.

Belki de bellekler değil de gpu içindeki bellek kontrolcüleri de zayıflamış olabilir.

dediğiniz programı ilk çıktığı zamanlar skor almıştım.şimdi yeniden indiriyorum

Sorun V ramler , fazla oc yi kaldıramıyor kartınız yakmayın 6800-6950 arası olsun daha yukarı çıkmayın

daha fazla öteye girmiyor zaten.sorun oyunda oluşan görüntü bozukluğuydu

V ram ler her oyunda aynı tepkiyi vermeyebiliyor , kartın geleceği için dediğim seviyelerde kullanın

tamam.yorumunuz için teşekkür ederim.kartı dediğiniz seviyelerde kullanacağım.gerçi bundan sonra o.c'li kullanmayı düşünmüyorum

• Aynen, Absolution belleklere yüklenen bir oyun.

Bende de, BF3'te falan saatlerce sorun çıkarmazken, Absolution ve FC3'te fps'nin bir süre sonra abuk subuk düşmesi - pc resete kadar düzelmemesi problemi yaşıyordum. vram oc biraz kısınca düzelmişti.
  • @false shepherd

tamam hocam.yorum için teşekkürler
  • malum konunun üzerinden üç sene geçmiş...bu soruna denk gelen olursa grafik ayarlarının hepsini düşürmeye gerek yok, hard diske format da cekmeyin hemen... sadece "MSAA" yı kapatın...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.