Şimdi Ara

Gtx 680 Hitman Absolution Görüntü Bozulma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
1
Favori
4.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Dün akşam yaklaşık 1 saat boyunca hitman absolution oynadım.Ara ara görüntüde bozulmalar oluyordu ilklerde.Daha sonra sık sık olmaya başladı.

Sistemde o.c yoktur.Crysis 3,Tomb Raider 2013,Sleeping Dogs,Battlefield 3 oyunlarında deneme yaptım bunlarda bir sıkıntı yok.

Mesajlarım biraz geç gelebilir.Kusura bakmayın.

Gtx 680 Hitman Absolution Görüntü Bozulma Sorunu  Gtx 680 Hitman Absolution Görüntü Bozulma Sorunu

Gtx 680 Hitman Absolution Görüntü Bozulma Sorunu  Gtx 680 Hitman Absolution Görüntü Bozulma Sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 18 Temmuz 2013; 11:57:24 >

• Saçma gelebilir kimine ama;

Aldığınız FPS değeri > Monitor panel frekansı ise bozulma/yırtılma olabilir.

Örnek: Alınan FPS: 80 Frekans 60 gibi.

Düzeltme: FPS değerleri 60'ın altında. Demekki sorun başka..!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rabitelli -- 11 Nisan 2013; 14:14:26 >
  • v-sync'den kaynaklı bi yırtılmaya benzemiyo gerçi yırtılmayada benzemiyo bildiğin parçalanıyo görüntü'de tek bu oyunda sorun varsa zaten yazılımsal bişey olduğu belli. Oyunu kaldırıp tekrar kurarsan zaten sorun çözülür.
  • Belleklerdeki zayıflığı belli eden en iyi programlardan biri allbenchmark.com sitesinin "tiger" ve "cat" ayarındaki benchmarklarıdır. En çok vramlere yüklenirler. Mesela 1625MHzde valley benchmarkta stabil olan bellekler o benchmarkta 1525MHz den öteye gidemeyebiliyor. Bir deneyin ama ilk önce oc yapmadan.

Belki de bellekler değil de gpu içindeki bellek kontrolcüleri de zayıflamış olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 11 Nisan 2013; 14:46:19 >
  • Bazı arkadaşlar dahil bende bu sorunu yaşadım yeni sistem olduğu için tekrar Format ve hdmi kablo değişiklik sayesinde sorunuçözmüştüm yazılısal bir sorun bf3 sıkça görülüyor bu aralar eski sürücüleri deneyin birde
  • hocam büyük ihtimalle bellek çünkü benim kart belleklere +540 tan fazla gitmiyordu 550 olunca görüntü bozuluyordu sen 560 yapmışsın bana göre bellekten oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kankatree -- 11 Nisan 2013; 20:11:12 >
  • en düşük ayarlara aldım denedim sorun kalktı ortadan.ancak format ya da oyunu başkan kurmayı deneyeceğim.sadece bu oyunda olması çok ilginç

@kankatree
    o hızlarda zaten bir kere skor aldım.daha fazlasına izin vermedi.550/120 en düzünli çalışan ayar bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 12 Nisan 2013; 11:14:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTX 1070 düşük fps sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam ben kartı sattım şimdi baska bir kart alıcam ve çok saglam bir kart
  • quote:

Orijinalden alıntı: kankatree

hocam ben kartı sattım şimdi baska bir kart alıcam ve çok saglam bir kart

sevindim.yeni kartın şimdiden hayırlı olsun
  • İnş. Kısa Sürede Çözülür ve Kafan Rahatlar Hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEKLER

İnş. Kısa Sürede Çözülür ve Kafan Rahatlar Hocam

saolasın hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeviL's

quote:

Orijinalden alıntı: kankatree

hocam ben kartı sattım şimdi baska bir kart alıcam ve çok saglam bir kart

sevindim.yeni kartın şimdiden hayırlı olsun

saol hocam ya 4gb gtx680 alıcam yada hd7970
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyCoDeR

v-sync'den kaynaklı bi yırtılmaya benzemiyo gerçi yırtılmayada benzemiyo bildiğin parçalanıyo görüntü'de tek bu oyunda sorun varsa zaten yazılımsal bişey olduğu belli. Oyunu kaldırıp tekrar kurarsan zaten sorun çözülür.

sadece bu oyunda var bu sıkıntı.dediğiniz gibi oyunu kaldırıp deneme yapacağım birde
  • oyunu kaldırıp tekrar kurdum hala sorun devam etti malasef.

@MyCoDeR
  • quote:

oyunu kaldırıp tekrar kurdum hala sorun devam etti malasef.

@MyCoDeR

oyun tam olmamış zaten sil geç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightwish34

quote:

oyunu kaldırıp tekrar kurdum hala sorun devam etti malasef.

@MyCoDeR

oyun tam olmamış zaten sil geç.

ayarları düşürünce sorun kalkıyor.bende bitirip silmeyi düşünüyorum zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tugrul_512bit

Belleklerdeki zayıflığı belli eden en iyi programlardan biri allbenchmark.com sitesinin "tiger" ve "cat" ayarındaki benchmarklarıdır. En çok vramlere yüklenirler. Mesela 1625MHzde valley benchmarkta stabil olan bellekler o benchmarkta 1525MHz den öteye gidemeyebiliyor. Bir deneyin ama ilk önce oc yapmadan.

Belki de bellekler değil de gpu içindeki bellek kontrolcüleri de zayıflamış olabilir.

dediğiniz programı ilk çıktığı zamanlar skor almıştım.şimdi yeniden indiriyorum
  • Titan Al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Belleklerdeki zayıflığı belli eden en iyi programlardan biri allbenchmark.com sitesinin "tiger" ve "cat" ayarındaki benchmarklarıdır. En çok vramlere yüklenirler. Mesela 1625MHzde valley benchmarkta stabil olan bellekler o benchmarkta 1525MHz den öteye gidemeyebiliyor. Bir deneyin ama ilk önce oc yapmadan.

Sorun V ramler , fazla oc yi kaldıramıyor kartınız yakmayın 6800-6950 arası olsun daha yukarı çıkmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: turbo-powwer

quote:

quote:

Sorun V ramler , fazla oc yi kaldıramıyor kartınız yakmayın 6800-6950 arası olsun daha yukarı çıkmayın

daha fazla öteye girmiyor zaten.sorun oyunda oluşan görüntü bozukluğuydu

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.