Şimdi Ara

GT 420 Fps sorunu NVİDİA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar ben GT 420 ekran kartı aldım 2GB 128 Bit DDR3 gayet güzel bir kart normalde fakat lolde falan düşük fps alıyorum sebebi sanırım 3d ayarlarıyla alakalıymış kapatmayı denedim bulamadım kapatmayı ayarlarla oynadım biraz ama çok bişey değişmedi...

İlginç olan da şu ki lol de 30 fps veriyor en düşük de 60 oluyor max fakat dikey senk. kapalı olunca da aynı açık olunca da şu 3D ayarlarını bi söylermisiniz ya da nasıl kapatacağımı...

Teşekkürler...

• 3d ayarları otomatik olsun. Ama o kart gayet güzel falan değil parana yazık etmişsin
  • V-synch'i online oyunlarda açma, ayrıca o kart çok çok çok kötü, lol de düşük ayarlarda 60 fps alabilmen çok normal 3d ayarı diye duyduğun şey grafik ayarıdır piyasadaki dahili grafik birimleri bile o karttan iyi 2 gb değil de 384mb vram'i olsa bile o karta yeter.
    Lolden başka bir oyun yükleme üzülürsün, yada 2008 öncesi de olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GT 420 gayette kötü kart iade düşünebilirsiniz ikinci el kart alın. İyi kart falan değil ama lolü rahat kaldırıyordu sürücülerini kurdunuz mu ?
  • Fakat dediğim gibi sorun ekran kartının kötü olmasından ziyadehttp://i.hizliresim.com/3omvZ4.png bakın ekran kartı ile alakalı oldugunu düşünüyorum...

Ayrıca GT 420 eski kartımdan daha iyi gözüküyor... Ek olarak Lol de en yükseğe alıyorum 30 fps en düşüğe alıyorum 32 fps falan csgo da en yüksek de 40 en düşükte 40 yani bişey sınırlıyor gibi anlamadım bütün driverler kurulu güncel dx11 de güncel çözemedim ama sorun ne ????
  • https://www.youtube.com/watch?v=NycRq8fFXYw Ek olarak bir çok kişi iyi fps alıyor ? Kartı herkes kötülüyor onu çözemedim :D

Ek olarak diğer sistem bilgileri;

AMD Fx 8120 Eight Core Processor(8 Çek.)
    400 W P.Supply
    500 + 160 2 Adet SATA disk WD ve SeaGate 7200 RPM
    8 Gb DDR3 1333MHz ram
    Nvidia GeForce GT420 2GB 128Bit Ekran kartı DX11 destekli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Speedyg1481 -- 2 Ağustos 2016; 17:12:48 >
  • İşlemcin ve kullandığın çözünürlük önem taşıyor o kart baya eski bir kart edeceği 100 liradır ki o da verilmemeli. tutup da 200 300 verdiysen çok net kazıklanmışsındır. Piyasada o fiyata yeni kartlar var. gt 730-740 veya r7 240 250 tercih edilmesi gerekiyordu.

şuradan en son uyumlu sürücüyü çek kurhttp://www.nvidia.com.tr/drivers

oyunda ayarlarda dikey eşitleme kapalı olsun ayrıca nvidia panelinde de kapalı olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 2 Ağustos 2016; 17:15:09 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTX 1070 düşük fps sorunu
    8 yıl önce açıldı
    7900 XT Ekran Kartı Problemi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1600 x 900 - 1440x900 denedim fps aynı işlemci ve diğer bilgiler yukarda :)

EN kötü lolü kaldırır heralde diye düşünmüştüm ama yani en düşükte 30 fps ???

Bence birşey engelliyor az da olsa yani adam GTA 5 de 40 FPS alıyor ben lolde 30 alıyorum GT 420 ile ... İlginç ?
  • Son olarak bir bilgi daha ekleyeyim eski ekran kartım (HD 4800) Bellek ve Çekirdek hızı;

Çekirdek 625 MHz
    Bellek; 900 MHz
    Bellek 1GB

Yeni ekran kartım GT 420 nin bellek ve çekirdek hızı ;

Çekirdek 700 MHz
    Bellek 1600 MHz
    Bellek 2GB

ilginç :)

Bilen ve yardım edebilecek kişiler yardımcı olurlarsa çok memnun olurum Teşekkürler :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.