Şimdi Ara

9800 gt psu sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ShovaLye33 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaş sıfır 9800 gt ekran kartı aldım pc ye taktıktan sonra pc açılmadı daha doğrusu ekrana görüntü gelmedi önceki ekran kartım 8500 gt y di ve pc sorunsuz çalışıyordu 9800 gt nin modeline paktım sparklenin düşük güç tüketimli ekran kartı yani ek güç girişi yok hinede psu dan şüpheleniyorum arkadaşlar ne yapmalıyım
    psu:400 watt everest
    işlemci e5400

• doğru taktıysan güç kaynağından olabilir
    ama açılması lazımdı hiç değilse
  • Psu'dan kaynaklandığını sanmıyorum. Kartı çıkarıp tekrar takın. Yeni aldığınız kartı deneyebileceğiniz farklı bir sistem varsa onda deneyin.
  • psu yetersiz olduğunda ekran kartı normal çalışır ama saat hızlarını düşürür en azından ati radeon öyle.
  • ekran kartını tekrar çıkarıp eski kartımı taktm çalıştı yine 9800 gt yi taktm çalşmadı.yalnız pc ekranında en başta mavi ışık yanıyor sonra kırmızıya dönüyor.
  • arkadaşlar bios mu güncellemem lazım ne yapmalıyım
  • başka bir kasada dene
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7900 XT Ekran Kartı Problemi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet sen başka bir kasada dene eğer kart sorunsuz çalışyorsa kartta sorun yoktur,sonra gel buraya yardımcı olmaya çalışalım sana
  • arkadaşlar bugün internet cafede denicem eğer çalışsa problem neden kaynaklanıyo olabilir ..
    kart sıfır olduğu için bi arızası olma ihtimali çok düşük
  • kasayı söke iyi bir temizle sona bir daha tak bazen ve bazen kaba şiddet iş görebiliyor ^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: vedat25617

arkadaşlar bios mu güncellemem lazım ne yapmalıyım

sakın bios filan güncelleme garanti dışı kalır kartın.
  • benzer bi PSU'da 9600gt çalıştıramamıştık biz.
  • kardeş 8500 gt sorunsuz çalışıyor yani tozla alakası yok biosu da güncelledim olmadı bıktım pc sorunlarından
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Mukteda

quote:

Orijinalden alıntı: vedat25617

arkadaşlar bios mu güncellemem lazım ne yapmalıyım

sakın bios filan güncelleme garanti dışı kalır kartın.

bios la alakası yok ama garanti dışı falan kalmaz
  • sorunun çözümünü bilen yok mu
  • Kartta sorun yoksa,
    Anakart vs sistemde karta uygunsa tek şey kalıyor, psu.

Şimdi şöyle bir durumda olabilir.Neticede ek güç girişi olmasa bile psu yetmemezliği olabilir.Emin değilim ama o everest 400 watt sahte gibime geliyor.Yinede diğer arkadaşların yorumlarını bekleyelim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.