Şimdi Ara

Gtx 680 upgrade için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar şu an kullandığım asus gtx 680 2gb ekran kartım bf5 gibi oyunlarda yetersiz gelmeye başladı bu kartı satıp yaklaşık 1000 1200 tl civarına kartımı yenilemeyi düşünüyorum
    Donanım işinden senelerdir uzak kaldım tavsiyeleriniz varsa yazarsanız sevinirim... Şu an düşündüğüm kartlar rx570 vs gtx 1060
    Not:Kart fiyatı olarak 2.elde sıfırda olur farketmez

• Sifir olarak Rx570 veya Rx580 bakin. GTX 1060 in 3gb modelini tercih etmeyin. 6gb modeli ise sizin butcenizin hayli uzerinde kaliyor.

Ikinci el olarak bakiyorsaniz, Rx570 i es gecin, 8gb Rx580 veya 6gb GTX 1060 arayin. Onerim ikinci elden rx580 veya 1060 6gb almaniz yonunde olur. Fiyat olarak hangisini uyguna bulursaniz onu tercih edin. Rx570 e gecmenizden cok daha ciddi fark yasarsiniz bu iki kart ile.

Sisteminizin geri kalan bilesenleri nedir? Islemciniz yeterli mi? Guc kaynaginiz, raminiz nedir sorun bunlar kaynakli da olabilir.
  • CCaaNN kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler sanırım rx580 8gb a karar kıldım yaklaşık 1000 tl civarına bir kaç kart buldum
    Bu arada işlemcim 4.7ghz oc fx6100 bunuda belirtmemişim sizce sorun çıkartırmı?
    Elimdeki ekran kartı hayli temiz sizce 2.el değeri kaç olmalı?
  • bigboytr kullanıcısına yanıt
    Hocam gectigimiz haftalarda 5 senelik HD7950 kartimi 400 liraya sattim. Eski de olsa hala guclu kartlar, sizin kartiniz yaklasik %20 daha iyi bir kart. Benzer urunlerin ikinci el fiyatlarina bakmanizi oneririm ama ben alacak olsam en az 500 lira verirdim herhalde 680 e. Azi cogu konusunda arastirma yapin, tahmini olarak soyluyorum.

Bu arada ben de sizle ayni yolu izledim, ekran karti degistirdikten sonra bu sefer islemci ve ram gozunuze batmaya basliyor. Yeni seri Ryzen'ler geldiginde onlari da yukseltmeye hazirlikli olun derim.
  • CCaaNN kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ediyorum bu hafta kartı satıp sanırım 8 gb rx580 alacağım 2. el...
  • BF -V için bahsi geçen fx 6100 çok yetersiz. Sayılan 570 580 -1060 gibi kartlara da yetişemez. Fiyat avantajı göz önüne alınarak zoraki 570 alınır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 17 Aralık 2018; 17:13:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.