Şimdi Ara

gtx 750 ti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar gtx750ti ekran kartı aldım g620 ıslemcım var galıba darbogaz yapıyor

bısı sormak ıstıyorum oncekı kartıma gore darbogaza ragmen tabıkıde mukemmle bı performans alıyoru ama

bu kart 60wat cekıyomus galıba oncedne geforce 210 ekran akrtım vardı oda 60 wat cekıyodu onu 2 3 yıl overlock yaparak kullandım sımdı bunuda overlockta kullanıyorum

sıkıntı cıkmaz heralde dımı

230 watt psum var 280 e kadar cıkıyorumus

arkadaslar 1 saat fln oyun oynadım 38 derece flndı ısısı normal dimi

• yokmu beyler cevaplıycak
  • kular15 K kullanıcısına yanıt
    Oc yapmana pek gerek yok zaten darboğazdaysan etki etmez belki çok sistem istemeyen online oyun oynuyorsan yada işlemcinin başa çıkabildiği oyunlarda artısı olur sana ocnin.

Psu konusunda idare edebilir ama paran olunca iyi bir psu almaya bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qaanx -- 20 Haziran 2015; 7:56:00 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hmm ama kardes sole bı durum var ben lol mount blade company of heroes oyunlarını denedım ultra ayar ultra cozunurluk hic kasmıyor darbogaz olsa bunlarıda etkılerdı dıye dusunuyorum

bazıları darbogaz olur ıslemcınde dıyor bazıları olmaz dıyor bılemıyorum kı
  • kardes battlefield 3 yukledım full cozunurluk ultra ayarlarda cok akıcı bı sekılde oynuyorum ekran kartı ısım 60 a kadar cıkıyor sorun yaratmaz dımı

galiba darbogaz yok :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kular15 -- 20 Haziran 2015; 13:53:34 >
  • O kart o işlemciye darboğaz yapmaz. Ekran kartlarının 80 dereceye kadar yolu var. 60 derece sorun değil .
  • quote:

Orijinalden alıntı: nacker

O kart o işlemciye darboğaz yapmaz. Ekran kartlarının 80 dereceye kadar yolu var. 60 derece sorun değil .

Hocam peki athlon ıı x4 640p 3.00ghz e yapar mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: RiigorM

quote:

Orijinalden alıntı: nacker

O kart o işlemciye darboğaz yapmaz. Ekran kartlarının 80 dereceye kadar yolu var. 60 derece sorun değil .

Hocam peki athlon ıı x4 640p 3.00ghz e yapar mı ?

yapmaz bro
  • o kadar mutluyum kı ılk gta 4 e gırmsıtım oyun sorunluymus galıba cok pıs kasıyodu dedım ben aha bosa aldık sonra battlefield 3 4 dead ısland fln gırdım hepsını ultraya aldım minik bi kasma bile yok overclockumuda yaptım :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.