Şimdi Ara

GTX 750 Ti yanına hangi işlemci? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
4.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sam001

Benim oynayamadığım hangi oyunu oynuyorsun?

sen böyle anlamak istemeyen cevaplar yazdığın sürece seninle çok dalga geçeceklerdir kardeşim.
    adamın belki 750ti ekran kartı bile yok. belkide yarısı bile yoktur önceden kestiremeyiz.

bak şimdi g4560 isimli işlemci i3 7100 ayarındadır.
    i3 7100 600 tl ye satılırken, g4560 ise 300 tl gibi bir fiyata satılıyor. arada sadece yüzde 3-5 lik bir fark var. bu fark için gidipte 300 tl vermeye değmez.

senin ekran kartın gtx750 - ondan sonra gtx950 çıktı.
    onlarıda boşver gtx1050 ti ile g4560 işlemci yetiyor. darboğaz veya başka bir sıkıntı olmuyor.

çoğu arkadaş doğru ve sana yardımcı olacak cevaplar yazmışlar. 250 tl g4560 + 200 tl anakart 450-500 tl'ye halledersin.

senin ekran kartın için g4560 işlemci tam kararında olacaktır, boşuna para vermene gerek yok.
    tabiki sadece oyun oynuyorsan.

ama gidipte i7 7700 + z270 anakart almak istiyorsanda seni tutan olmaz. sana engel olacak kimse yok. para senin seçim senin kardeşim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyin_Armagan -- 12 Nisan 2017; 10:11:31 >

• RequalS kullanıcısına yanıt
    Bu gidisle ban yersin soyleyeyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam güncel bi sistem istiyorsan güncel oyunlar için 4gb ekran kartı şart şart şart

oynadıgın oyunlardan zatenn bf1 direk işlemci istiyen bi oyun pentiuma girme i5 7500 al tabi paran varsa para yoksa 4560 ideal sonrası için i5 i7 düsünülebilir

750ti i sat eger yok ben 2gb dan memnunum öyle high vs gerek yok low yada medium yeter diyorsanda

2.el 4.nesil i3 bak bide anakrt

böylece ramlerinide kullanabilirsin tabi eam 8 ve üzeri ise
  • Şahsınıza hakaret mi işittiniz veya reklam yasaklı konumu Donanım / Hardware Da düşüncemi belirttim ve arkasındayım 750Tİ Çöpü Orta segmentin en kötü kartı denilebilecek seviyede bi Hd 5770 Düzgün bir voltaj ve Twin Froz Soğutucuyla Emin olun o çöpü geride bırakabilirsiniz. Ki kaldıki Konu dışında bu kadar siyasi takılan arkadaşlar ban yemiyorsa ben yemem rahat olun Sonuçta Premium üyeyiz dimi
  • Huseyin_Armagan H kullanıcısına yanıt
    Adam direk gelip ekran kartım çöp dediği için öyle bir soru sordum , nitekim cevap da alamadım.

Hâlâ çöp diyor. Yazık...

• asko56 kullanıcısına yanıt
    Bf1 islemci isteyen bir oyun degil aslinda. Yani istiyor evet de... bf1 in islemci istemesinin sebebi oyunun ekran karti optimizasyonunun mukemmel olmasi. Ekran kartlari grafik kalitesine gore gereginden cok daha fazla fps verebilir durumda. Bu da islemcinin ister istemez o fpslere dayanamayip tikanmasina sebep oluyor. Ben bf1 i i5 le 110-150 fps lerde oynayabiliyorsam g4560 60 fpsi muhtemelen stabil sekilde verebiliyordur. Bf1 de darbogaza giriyorum ama 110-150 fps. Witcher 3 te de darbogaza girdigim belli yerler var ama 80 90 fps. Hangisi sizce islemciyi zorluyor? Her neyse. Bu konu gereksiz uzuyor. G4560 ekran kartini son derece rahat bir sekilde besler suphen olmasin. Butcen azsa g4560 seni mutlu edecektir. Ha param var ve islemciye yatirmak istiyorum diyorsan i5 7500 veya o civarlardan alabilirsin. Uzun yillar 60 fps almayi garantilemis olursun ekran karti da alirsan ilerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkvelioglu -- 12 Nisan 2017; 10:23:10 >
  • hocam dedigim gibi arkadaş o 750ti i satması gerek battlefield 1 yada gelicek yeni oyunlarda artık 2 gb yetmiyor

4gb anca yetiyor 1050ti ideal 4560 a fiyat performans oalrak tabi yeni sistem istiyorsan test videolarıda zaten var

bide eger ramlerin dd3 8 yada 16 ise 4.nesil i3 yapabilirsin anakart ve işlemci alarak

eger pc düsünmüyorsan 600 tl ye xbox one lar gidiyoer al keyfine bak battlefield 1 al yok hile yok vs vs yok :D

bide gold üyelik alırsın bie ea acces tamam bitti :D
    Şuan bütçem ekran kartı almaya müsait değil. Fakat dediğinizi ilerde düşüneceğim. İ5 4460 sizce online oyunlar için iyi midir?? Ayrıca RAM ler 2x8 = 16 DDR3

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Konu disi bolumu forumun deli koğuşu gibi zaten. Bütün delileri oraya kapatmislar ne haliniz varsa görün demisler. Oradan pek banlanan olacagini sanmiyorum. Ben sadece diger konularda da yorum tarzin boyleyse cok sikayet alirsin diyorum. 750ti çöp falan değil. Çöp olsaydi bile insanin maliyla alakasiz bir pozisyonda çöp diye dalga geçersen ve forumda hep bu kafadaysan evet kardeşim bu şekilde uzun vadede bir gün ban yersin.

• hocam i5 4460 cok pahalı ikinci eli i3 lere bak sonrasında fiyatları aynı 3.nesil işlemciler gibi olursada i7 çekersin olur biter

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-intel-core-i3-4160-soket-1150-3.6ghz-3mb-onbellek-22nm-islemci-413430391/detay

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-h81m-k-intel-h81-soket-1150-ddr3-1600mhz-dvi-vga-anakart.html

ikisi 500 tl ye gelir i5 sadece 500 tl

i5 e gerek yok ikinci eli cok pahalı hocam i3 yeticektir

elinizdeki tam bütce nedir hocam

Amaç medium ayarlarsa 2gb hala yeter. Yetmese nvidia 1050 diye bir kart çikarmazdi zaten. Hadi çikardi madem rx 460 4gb dan guclu olmazdi ultra ayarlarda o zaman. Ultrada 2gb i asmayan guncel oyun yok. Ekran karti bellegi yetmedigi zaman bellek kullaniminda daha tasarruflu davranmaya basliyor. Bu da yetmedigi zaman sistem belleginden de ufaktan çalmaya başlıyor. Ha sistem bellegi uzak ve daha yavas. Bu performans kaybi demek. Ama ölüm demek de değil. Dusuk ayarlarda 2gb ucundan tutunabiliyor.

• hocam demek istedigim su 2 gb suan yetebilir ama o dedigin kartlar giriş seviyesi katlar

rx460 amd nin giriş seviyesi kartı güncel olrak

gtx lerde: 1050 giriş seviyesi demek istedigim basit

adam bu sistem ile ben uzun süre geçiricem diyor kısaca

750ti gider ama nereye kadar 1000 serisi çıktı bence ufaktan 1050ti alınabilir ama 750ti da çöp bi kart degil

eger dersenki benim mönitörüm 1080p degil 1366 768 ozaman 750 ti gider ama benim mönitör 1080p ozamanda 1050ti a gidilebilir bütceye göre degişebilir
  • Ikinci el isine girebiliyosan i5 3570 al + h61 ana kart al. Guncel i5 7400 performansini aynen alirsin. Hatta istersen i5 2500 al. Guncel i5 lerden az daha zayif olur. Cok da eski olmasin diye 3570 dedim. Bu islemcilerin ikinci el fiyatlari bayagi iyidir ve gucluler de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkvelioglu -- 12 Nisan 2017; 10:51:20 >
    Suan mevzumuz islemci. Ekran karti yetmeyince onu da degisir yani. Suan g4560 i konusuyorsak adamda kim bilir suan ne islemci var. Iyi ekran karti alinca beslemez ki? Adam suan bf1 oynuyor. bf1 de oyle optimize oyun ki 750ti ile bile orta ayarlarda oynayabiliyor iste. Baska oyunlara sarip ekran kartinin yetmedigini gorunce onu da degisir.

• hocam ben olsam 600 tl ye i7 3770 var onu al derim bide h61 ankart zaten ram de var :D 16 gb temizz :D

sonrası için ekran kartı degiştirilip yola devam edilir
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-intel-core-i7-3770-421490877/detay
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-gigabyte-ga-h61m-s2-b3-temiz-anakart-130-tl-417910438/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 12 Nisan 2017; 11:20:10 >

• Benim yanan islemci i5 3470

İkinci ele pek güvenemiyorum. Sıfır olursa daha iyi olur

• Sam001 kullanıcısına yanıt
    E o zaman hazirda 3. Nesle uygun ana kart ve ddr3 ramleriniz var. Niye 3770 almiyorsunuz ki? 600 liraya i7 alip canavar gibi islemciyle isi bitirmek varken g4560 alip guncel diye butun parcalari degistirmek niye. Ki bu daha pahaliya patliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkvelioglu -- 12 Nisan 2017; 11:24:53 >
  • hocam ozaman siz 4.nesil işlemci bakın :D
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.