Şimdi Ara

GTX 750 TI yerine Yeni Ekran Kartı Tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Vram kullanımı artınca, GPU kullanımı da artmak zorunda değil.

Texture kalitesi ayarı GPU yükünü çok az arttırırken, vram kullanımını ciddi miktarda yükseltir.

GTX 750 TI yerine Yeni Ekran Kartı Tavsiyesi

Kısaca, 960 için 4 GB vram getiri sağlar. 750 Ti'a bile sağlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Myronides

ya r9 380x yada 960 al 380 e bulaşma

Niye 380 vebalı mı?

380x e de bulaşma deseydiniz genel olarak amd tavsiye etmemenizi anlardım ama 380le 380x pek farklı kartlar değil.
  • 380 ile 960 arasındaki güç farkı için 380 almaya değmez bana göre. Ama 380X ile 960 arasında yüzde 25 güç farkı var ondan amd alacaksa 380X alsın dedim. O güç farkı için amd tercih edilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeSioN

quote:

Orijinalden alıntı: BYGURSEL58

quote:

Orijinalden alıntı: arapfaik

Arkadaşlar,

tom clancy the division, BF4, Fallout 4, The Withcher 3 vs. oyunları oynuyorum. Asus gtx 750 ti kartım var. Özellikle Division ve Witcher de yetersiz kalıyor.

fx6300 işlemci
    16 gb ram
    250 gb samsung 850 evo
    1 tb harddisk

bilgisayarım için yeni bir ekran kartı bakıyorum. Nvidia yada amd fark etmez. 800 TL civarı bütçem var. Gtx 960 modellerine falan bakıyorum ama kararsız kaldım.

Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Not: Bugün içerisinde alacağım.

Benden sana tavsiye. Nvidia nın yenı kartlarının cıkmasını bekle. Pusuya yat. Piyasa kızısınca Diğer Kartların Fıyatları Dusecektır.

Dostum Teknolojinin sonu yok o geldikten sonra başkası gelecek :) En iyisi bir kart alınıp 3 sene arkana bakmamak.
    Yeri geldiği zaman bence çözünürlük düşürülüp rahatcana oyun oynanabilir

Doğrudur kardesım senın secımın Ama dedıgıım gıbı olursa fiyatlar cebını yakmaz yada daha uygun bı kart alırsın :)

• Ben olsam 380 alırdım. İşlemcine biraz o.c. yaparsan sorun çıkmayacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuda 1-2 kisinin yorumu disinda resmen herkes sacmalamis hatta 390 oneren bile var.. Fx6300 dedigimiz cpu nun temeli 6-7 seneliktir cikis tarihi 2012 olabilir fakat mimaride yatan temeller 2009 da piyasaya surulmus Phenom II'lerden farksizdir hatta Fx'lerin tek cekirdek performansi, l1-l2-l3 cache ve onbellek performanslari falan cok zayiftir. Ilk ciktiklarinda Bulldozer serili fx4100-6100-81xx lerde kotuydu simdiki Piledriver larda kotudur. Oyunlarda ciddi anlamda fark istiyorsaniz once elinizdeki fx6300 den kurtulup butcenize gore haswell i5 4460-4690 ÷ z87-z97 anakart alirsaniz farki yasarsiniz ya da ikinci el sandy bridge veya ivy bridge i7 2600-2700-3770k + p67-z68-z77 alip yanina gtx960-970 alirsaniz farki her oyunda yasarsiniz hatta islemciyi degistirip gpu ya ellemeden gtx750Ti ile devam dahi etseniz Witcher3-Gta V gibi acik dunyali oyunlarda fark hissedilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar tavsiyeler ve yorumlar için teşekkürler. Msi Gtx 960 100me ekran kartını aldım kullanıyorum şuanda. 750ti yi de forumdan bir arkadaş talip oldu bugün kargoya verdim. İşlemciyi ilerde daha üst modelle yükseltmeyi planlıyorum. Bu şekilde 1 sene falan gidicem heralde. Sonrasında intel işlemci ve duruma göre ati-amd kartlı yeni makine toplarım diye düşünüyorum Tekrar teşekkürler ilgilenen herkese.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.