Bildirim
GTX 750ti İşlemci-Anakart tavsiyesi
Instant Pot Duo 7'si 1 Arada Akıllı Pişirici, 5.7 L, Düdüklü Tencere, Yumuşak Pişirici, Pilav Pişirici, Sote Tavası, Yoğurt Hazırlayıcı, Buharlı Pişirici Ve Yemek Isıtıcısı, Siyah/Paslanmaz Çelik : Amazon.com.tr: Ofis ve Kırtasiye
https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B08Z4HCGDH?ref=ppx_pt2_mob_b_prod_image
20 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Böyle devam et bence 400 tl ye 4.nesil i3 zor alırsın -
İ3 550'yi 4Ghz kullandığına eminsen rahatça beslersin.
Upgrade yapmak istiyorsan en az 4460 al aradaki farkı hissetmezsin öbür türlü. -
g3258 ve h81m-p33 alınabiliyor sanırım ama iki çekirdek olayı var bazı oyunları açmama durumu -
Ne için değiştirme gereği duuyuyorsun ki ? Değişiklik yaopacaksan yeni nesil bir şey yapman lazım bu fiyata alacağın işlemci i3 olur yine.Bence devam et.Bu arada neden değiştirmek istiyorsun darboğaz veya başka bir sorun mu var ? -
g3258 ve h81m-p33 şuan kullandığından daha iyi olacağını sanmam 400 tl cebinde kalsın daha çok işine yarar ayrıca kullandığın i3 de çift çekirdek -
-
yalnız 4 olarak gösteriyor bu oyunlarda açmama gibi bir soruna sebep olmuyor neyse anladım ben böyle kullanmaya devam edicem bazı oyunlarda darboğaz olduğu için söylemiştim ama çok birşeyde değil tabi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X