Şimdi Ara

GTX 770 Haberleri Çoğalıyor, Teknobiyotik.com'da kampanya var..!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 700 serisinin bir anda her yerde haberleri yayılmaya başladı...
    Teknobiyotiğin 12 Haziranda stoklarına geliyormuş.

http://www.teknobiyotik.com/Nvidia-GTX700

http://www.teknobiyotik.com/gigabyte-nvidia-kepler-gtx770-2gb-ddr5-256bit-pci-ekspres-ekran-karti.html

İlgilenenlere duyurulur

• http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1733805/teknobiyotikcom-7-gun-icerisindeki-iade-de-25-kesinti-yapmaya-kalktilar/5guav
  • Ne kampanyası kardeşim

GTX770'in fiyatı, GTX670'in fiyatıyla birebir aynı. Dolayısıyla TR piyasasındaki GTX670'lere bakarsanız fiyatın 950-1000TL bandında olduğunu görürsünüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1733805/teknobiyotikcom-7-gun-icerisindeki-iade-de-25-kesinti-yapmaya-kalktilar/5guav

heryere şunu koymayı bırakın 1 tane kişiye oldu diye.binlerce alışveriş yapan kişiye birşey olmuyor bu mantıkla gidersek ne hepsiburada dan alışveriş yapabiliriz ne vatandan ne de başka biryerden
  • daha pıyasaya çıkmadan 999 tl ye verılıyorsa bu kart.
    ben bu kartın asus olan 4 gb lı modelını beklerım 4 ay kadar daha. o zamanlarda ındırım olur başka fırmalardada vede ıstedıgım dusundugum fıyata gtx 770 satın almış olurum.
    beklemekte bence fayda var.
  • teknobiyotikmi ? aman allah korusun.isterlerse 750 ye versinler alınmaz ordan kart mart hiçbirşey.
    benim bi kere dilim yandı bir dahamı kalsın.
  • quote:

http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1733805/teknobiyotikcom-7-gun-icerisindeki-iade-de-25-kesinti-yapmaya-kalktilar/5guav

Bende hala para bekliorm kerameti 70 lira mı ne, iade prosedür onayından da geçti, finans bölümünden cevap bile vermiyorlar, ama malı alırken taak diye gönderiyorlar. Alırken, iyi , iade ederken yavaş görünen o ki. Bakalım keselim diyecekler mi bana, bi muhatap olsalar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PLAYEREG

quote:

heryere şunu koymayı bırakın 1 tane kişiye oldu diye.binlerce alışveriş yapan kişiye birşey olmuyor bu mantıkla gidersek ne hepsiburada dan alışveriş yapabiliriz ne vatandan ne de başka biryerden

Bunu 1 kisiye yapmadilar , neredeyse herkese yaptilar . Teknobiyotik calisanisin isine gelmiyor sanirim . Teknobiyotik rezil bir firmadir

onu bunu bırak aldıgın ürün hakkında yorum bile yapmana izin vermiyolar.
    aldıgım ürün hakkında yorum yapayım dedim hadi alacaklarda görsün ona göre alsın.
    sadece sorunu dile getirdim ama işlerine gelmedi koymadılar bile.

sürekli ürünü öven msj ları koyuyolar.

bende bir daha tövbe ettim kesinlikle alış veriş yapmam ordan diye.

üstelik 1 2 tane birşeyde alınmadı.

dedim bakın ben ne kadar ürün almışım onu bile iplemediler adamlar.

eşe dosta herkeze ordan sipariş geçerdik.

kendileri kaybederler.

vatadan 50.000 tl lik spariş geçtik.yeni cafeye 22 tane pc toplandı ayrıyetten 9 tane güç kaynagı 8 adet 7850 vs vs.

bunların hepside iyi okuyun burayı 75 tl lik fan kontrolcü için başkada birşey değil.

• Ben ille de inventus derim. Tek geçerim. Başka da birşey demem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chris Brown

Ben ille de inventus derim. Tek geçerim. Başka da birşey demem

imzamı atarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan0101

quote:

Orijinalden alıntı: Chris Brown

Ben ille de inventus derim. Tek geçerim. Başka da birşey demem

imzamı atarım

kampanya olduğu sürece vazgeçilmez bir firma hakkaten ama bazı ürünleri ciddi pahalı. garanti prosedürleri mükemmel, ekstra %5-10 civarında ekstra ödemeye değer mi değer.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PLAYEREG

quote:

Bunu 1 kisiye yapmadilar , neredeyse herkese yaptilar . Teknobiyotik calisanisin isine gelmiyor sanirim . Teknobiyotik rezil bir firmadir

+∞

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F.@.T.İ.H -- 31 Mayıs 2013; 0:28:49 >

• ya illaki kullanıcı olarak neresi uygun olursa oradan alırız ama adamlar on numara satış sonrası hizmet olsun veya yaşadığın en ufak bir sorunda ara hemen yardımcı oluyorlar en basitinden şunu anlatayım böyle şeyleri pek dile getirmem ama madem mevzusu açıldı benim forumdan aldığım bir h100 vardı 3-4 el değiştirmiş büyük ihtimal en son benim elimde patladı alalı 2-3 gün olmuştu ürünün sadece garanti süresi biliniyor nereden alındığı ilk sahibi kim belli değil beyse aradık taradık bulamadık datagate 'e gönderdim ürünü kabul etmediler neymiş efendim aldığımız yer aracılığı ile gönderecekmişiz dedim ozaman bunun sahibi kim alındığı yer nere onu söyleyin adamlar bana inventustan alındığını söylediler aradım inventusu dedim böyle bir ürün var şu tarihte alınmış şu şahız almış yani aradan 1.5 sene geçmiş adamlar sağolsunlar beni kırmadılar faturayı filan bulmuşlar dediler ürünü bize gönderin bende datagate i aradım inventusa postalattım ürünü onlar garanti prosedürü içerisinde datagate ten değişim yapıp yeni h100 i yi bana gönderdiler ve bu süreç içerisinde benden herhangi bir talepte bulunmadılar gayet ılımlı ve insancıl tavırlarıyla muhattap olup üstünede bir kuruş kargo parası ödettirmediler ve ürün bana ullaştığında herhangi bir sorun varmı diye arayıp sordular ticaret ahlakı diye ben buna derim onlardan tekrar tekrar teşekkür ediyorum daha dün arayıp anakart siparişi verdim adamlar stoklarında olmadığı halde bulup bana kargoladılar piyasadan fazla para ödedim ama kafam rahat alışveriş yapmış oldum

• quote:

Orijinalden alıntı: kaan0101

ya illaki kullanıcı olarak neresi uygun olursa oradan alırız ama adamlar on numara satış sonrası hizmet olsun veya yaşadığın en ufak bir sorunda ara hemen yardımcı oluyorlar en basitinden şunu anlatayım böyle şeyleri pek dile getirmem ama madem mevzusu açıldı benim forumdan aldığım bir h100 vardı 3-4 el değiştirmiş büyük ihtimal en son benim elimde patladı alalı 2-3 gün olmuştu ürünün sadece garanti süresi biliniyor nereden alındığı ilk sahibi kim belli değil beyse aradık taradık bulamadık datagate 'e gönderdim ürünü kabul etmediler neymiş efendim aldığımız yer aracılığı ile gönderecekmişiz dedim ozaman bunun sahibi kim alındığı yer nere onu söyleyin adamlar bana inventustan alındığını söylediler aradım inventusu dedim böyle bir ürün var şu tarihte alınmış şu şahız almış yani aradan 1.5 sene geçmiş adamlar sağolsunlar beni kırmadılar faturayı filan bulmuşlar dediler ürünü bize gönderin bende datagate i aradım inventusa postalattım ürünü onlar garanti prosedürü içerisinde datagate ten değişim yapıp yeni h100 i yi bana gönderdiler ve bu süreç içerisinde benden herhangi bir talepte bulunmadılar gayet ılımlı ve insancıl tavırlarıyla muhattap olup üstünede bir kuruş kargo parası ödettirmediler ve ürün bana ullaştığında herhangi bir sorun varmı diye arayıp sordular ticaret ahlakı diye ben buna derim onlardan tekrar tekrar teşekkür ediyorum daha dün arayıp anakart siparişi verdim adamlar stoklarında olmadığı halde bulup bana kargoladılar piyasadan fazla para ödedim ama kafam rahat alışveriş yapmış oldum

aynen kardeşim garanti sürecini yaşamayan kesinlikle bilemez.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.