Öncelikle herkeze merhaba. İlk olarak sistemim güncel sürücüler güncel ve Windows 7 de 8 de denedim şuan 8.1 pro da sabit kaldım hepsinde sonuç aynı. Sistem bileşenleri şunlardan oluşuyor.
İşlemcim INTEL CORE I7 3770K , Anakartım Gigabyte z77 DS3H , 8gb ddr3 1600 mhz Kingstone hyperX ram, Kingstone 250 gb SSD Harddisk 450 mb yazma 450 mb okuma, ekran kartım Gigabyte GV-N770OC-2GD, high power 500w power suply var.
sorun ise ekran kartının performansı, işlemcide ise coolermaster ın güzel bir soğutucusunu kullanıyorum ısı ile ilgili herhangi bir sorun yaşamıyorum kasa gayet serin ama önceki işlemci ve ekran kartımdan çok farklı bir performans vermesi gerekir iken bu sistemin
tam tersi daha vasat bir performans ile karşı karşıyayım önceki işlemcim i5 3570 ekran kartım ise zotac gtx560ti amp performans olarak buna çok yakındı ve bu sistemdeki gibi ani performans düşüklükleri olmuyordu.Şuan işlemciyi overclock ile 4.2 ghz civarındakullanıyorum
Metro last light watch dogs bf4 call of duty ghost gibi oyunlarda felaket kasma meydana geliyor sistemde uyumsuzluk olmasın diye ekran kartı ile anakartı bile aynı kullandım ikiside pci Express 3.0 da çalışıyor over clock yapmadığımda da gene kasmalar gerçekleşiyor
ekran kartı soğutmasıda başarılı yük altında 70 dereceyi geçmiyor hiç 3 adet fanı var windforce 3 ama anlam veremiyorum şu duruma bu konu ile ilgili önerilerinizi sabırsızlıkla bekliyorum herkeze şimdiden teşekkürler.
Hdtune adlı programın bulabilyorsanız 4.60 full sürümü ile diskinize ait benchmark, health, errorscan, speed map test sonuçlarını gönderin bir değerlendirelim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme