Şimdi Ara

gtx 770 & r9 280x (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dayrekt si yu tu citiiks 770 iyidir. Safir r9 280iks vapor da. Msrka sempatine bağlı bir şey . Ben olsam nvidia alırdım sebep ? Değişiklik olsun birde onu kullanalım diye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben cumartesi günü Sapphire r 9 280x aldım vapor-x modelini arkadasimdada 1 haftalik zotac gtx 770 amp edition vardı takas ettim gtx 770 gerçekten muhteşem bir kart ben amd ci olarak gtx 770 diyorum zotac markasinida hiç kullanmadigim için dün vatana geri iade ederek Asus gtx 770 oc modelini aldım nvidia bu işte bir adim önde şahsi düşüncem gtx 770 diyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gtx 770 kesinlikle.2 gb bellegi kafaya takanlar huni taksin derim.3 gb bellegi kaldirabilecek min kart 780 dir.280x e 3 gb bellegi dolduracak yuksek cozunurluklu ve ayarli goruntu verin inim inim inler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asisvénia

su 2gb lik 760-770 onerilerini dikkate almayin lutfen, ikisi arasinda 280x'i tercih edin. nvidia isterim derseniz r9 280x ayarinda en az 4gb liklar gtx770 lere bakin ki bir seye benzesin bunlarda fiyat olarak daha pahali zaten.

Hocam 4 gb'lık GTX 770'e o para verilmez, biraz daha verilir GTX 780 veya R9 290 alınır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burc_oker

kardesim bu konular hakkinda 5000 tane basliga yorum yaptik sana da ufak bir bilgilendirme paylasayim

gtx 770 ve 280x ayni gucte ekran kartidir. birinin digerinden hizli olmasi sadece uretici firmanin uyguladigi oc den kaynaklidir. Yani sen gidip 280x matrix alirsan oc degeri yuksek haliyle standart gtx 770den iyidir. yada gidip windforce 770 alirsan standart 280x den iyidir.

sahsi kanaatim nvidia her zaman kalite/performans, amd her zaman fiyat/performans olmustur. ben parasi olan biri olarak nvidia yi seciyorum :)

+1 biraz kendine kalmış.

bende 770 alırdım ki aldım.

performansları aşağı yukarı aynı ama 4 ay sonra çıktı 280x bence daha net üstün olması lazımdı olamadı.

bunu mimariyemi bağlayacaksınız kaliteyemi bağlayacaksınız neye bağlarsanız bağlayın ben artık girmiyorum tartışmalara boş yere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 25 Haziran 2014; 10:21:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: scutaro

quote:

Orijinalden alıntı: Asisvénia

su 2gb lik 760-770 onerilerini dikkate almayin lutfen, ikisi arasinda 280x'i tercih edin. nvidia isterim derseniz r9 280x ayarinda en az 4gb liklar gtx770 lere bakin ki bir seye benzesin bunlarda fiyat olarak daha pahali zaten.

Hocam 4 gb'lık GTX 770'e o para verilmez, biraz daha verilir GTX 780 veya R9 290 alınır.

evet bende sizin gibi dusunuyorum, dediginiz iki karttan biri daha mantikli olur 4gb 770'in karsisinda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GamTeli

R9 280x yada R9 280, 3 gb belleği ve geniş bellek veriyolu, olması güçlü bir kart olmasını sağlıyor..

Tabi f/p konuşursak r9 280 nin eline su dökecek kart yok, oc ile uçuşada geçilir..

Mimarisi farklı, bellek veriyolunu düz mantıkla değerlendirmeyin. 192 GB veriyollu 680, 264 GB veriyollu 7970'i geçiyordu.
    Bir de tabi, bellek genişliğinin, bir düzeyden sonra, aynı mimari kartlar arasında da pek etkisi olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 25 Haziran 2014; 11:34:42 >
  • Şu konu 1000 kere açılmıştır. Keşke konu açmadan önce biraz arasaydınız. İkiside çok yakın performans verir. Bazı oyunlarda 770 vram darboğazı yaşar. Yerinde olsam 280x tercih ederdim. Ama 770 te pişman etmez. Phsix ve cuda senin için önemliyse 770 al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JoeyJ01

bu iki ürünü karşılaştırdığımızda f/p fps değerı goruntu kalıtesı bakımından yorumlarınız ?

Bu fiyata gayet iyi seçim olur;

SAPPHIRE R9 280X VAPOR-X TRI-X

http://www.vatanbilgisayar.com/r9-280x-vapor-x-tri-x-gddr5-3gb-384bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html

Testler:

http://www.overclockersclub.com/reviews/sapphire_vapor_x_r9_280x_tri_x_oc/2.htm

http://www.kitguru.net/components/graphic-cards/zardon/sapphire-r9-280x-vapor-x-oc-and-r9-290-vapor-x-oc-review/26/

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.