Şimdi Ara

gtx 770 & r9 280x

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu iki ürünü karşılaştırdığımızda f/p fps değerı goruntu kalıtesı bakımından yorumlarınız ?

• 280x toxic modeli gtx770 den iyidir, ama toxic almayacaksan gtx770 daha iyidir, ama tabi fiyat farkı da var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardesim bu konular hakkinda 5000 tane basliga yorum yaptik sana da ufak bir bilgilendirme paylasayim

gtx 770 ve 280x ayni gucte ekran kartidir. birinin digerinden hizli olmasi sadece uretici firmanin uyguladigi oc den kaynaklidir. Yani sen gidip 280x matrix alirsan oc degeri yuksek haliyle standart gtx 770den iyidir. yada gidip windforce 770 alirsan standart 280x den iyidir.

sahsi kanaatim nvidia her zaman kalite/performans, amd her zaman fiyat/performans olmustur. ben parasi olan biri olarak nvidia yi seciyorum :)
  • cigolaytcı kardeşler,kullanmadan yorum yapanlar,driver kavgası yapanlar birazdan gelir

Gtx770 kullanıcısı olarak kartın şuan ultrada açmadıgı oyun yok aynı biçimde 280x'inde yok aralarında oyununa göre fps farkı var sadece.

http://www.anandtech.com/bench/product/1041?vs=1037
  • r9 280x her türlü daha iyi
  • arkadaşların dediği gibi iki kart birbirine eşdeğer, maddi durumuna göre seçim yapabilirsin

benim kendi fikrim standart R9 280 alıp oc yapabilirsin, paranda cebinde kalmış olur, karar senin
  • GTX770

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    R9 290 Sapphire
    4 yıl önce açıldı
    Zotac AMP! Gtx 1060 6gb
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kart almadan once aynı konuyu bende irdelemiştim ve buzamana kadar nvidia dan şaşmamış biri olarak r9 280x toxxic alacakken son dakika asus gtx770 de karar kılmam olduki buna sebep olan asıl etmenler,
    1. Sürekli güncel sıkıntısız driver desteği(Nvidia için)
    2. Nvidia Physx özelliğinin sadece nvidia kartlara öz olması.(youtubeden araştır derim ) Muhteşem oyun deneyimi sağlayan bir özelliktir.Özell
    Özellkile de Battlefield 4(single ya da multi). , Metro last light oyunlarında...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 770 ve 280x denk kartlar , hangisini alacağına karar vermek kullanıcı seçimi zaten. Böyle bir durumda kartları iyice araştırıp gönlünüze uygun olanı alın. İkisi de pişman etmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burc_oker

kardesim bu konular hakkinda 5000 tane basliga yorum yaptik sana da ufak bir bilgilendirme paylasayim

gtx 770 ve 280x ayni gucte ekran kartidir. birinin digerinden hizli olmasi sadece uretici firmanin uyguladigi oc den kaynaklidir. Yani sen gidip 280x matrix alirsan oc degeri yuksek haliyle standart gtx 770den iyidir. yada gidip windforce 770 alirsan standart 280x den iyidir.

sahsi kanaatim nvidia her zaman kalite/performans, amd her zaman fiyat/performans olmustur. ben parasi olan biri olarak nvidia yi seciyorum :)

ben parasi olan biri olarak nvidia yi seciyorum :) demişinizde r9 280x alan adam gtx770de alabilir zaten, biri zengin öteki fakir kartımı

• Legend3017 kullanıcısına yanıt
    estafurullah o manada degil,

Genelde nvidia pahali, amd ucuzdur zaten amd nin alinma nedeni de budur. O mana da ben para kismina takilmadan nvidia aliyorum, genelde cogu kisi f/p gidecegi icin amd yi alacak. Tabi ki normalde ikiside ucuz kart degil :)
  • GTX 770 VRAM den dolayı rakibine karşı çok önemli bir yenilgi alıyor ve fiyat olarakta daha pahallı 4 gb lık olanı daha da pahallı.

R9 280X F/P kralı üst düzey kartlarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxıs -- 24 Haziran 2014; 17:01:07 >
  • R9 280x yada R9 280, 3 gb belleği ve geniş bellek veriyolu, olması güçlü bir kart olmasını sağlıyor..

Tabi f/p konuşursak r9 280 nin eline su dökecek kart yok, oc ile uçuşada geçilir..
  • Birbirine denk kartlar hangisi daha ucuzsa onu alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihyilmaz1820

Tebrikler!

Bu konuyu açan 1.000.000 kişisiniz!

Ödül olarak bizden Titan Z'li bir sistem kazandınız!

Hemen bize ulaşın!

ödül kaldıysa yeni konu açabilirim hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend3017 -- 24 Haziran 2014; 22:32:51 >
  • Maxıs kullanıcısına yanıt
    100 lira fark var neyine pahalı
  • su 2gb lik 760-770 onerilerini dikkate almayin lutfen, ikisi arasinda 280x'i tercih edin. nvidia isterim derseniz r9 280x ayarinda en az 4gb liklar gtx770 lere bakin ki bir seye benzesin bunlarda fiyat olarak daha pahali zaten.
  • sistemimde bf4 te vaporx 280x'im mantle ile gtx 780 leri geçiyor gtx 770 çok geride kalıyor. ve mantle r9 280x serisinde sorunsuz süper akıcı çalışmakta ve de hiç 70 fps altını görmedim . mantle ile çıkacak oyunlarda artısı çok r9 280x in ve de gtx 770 ile aynı geri kalan oyunlarda. o yüzden r9 280x tabiki.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.