Bildirim
GTX 780 Mİ 970 Mi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

5 Misafir - 5 Masaüstü

Giriş
-
970 her konuda daha iyi bir kart (performans, güç tüketimi, güncel mimari, +1 GB ram).
970 224 GB/Sn, 780 288 GB/Sn olsa da, 970'in mimarisi gereği, etkin değeri 780'den pek farklı değil. Başka bir deyişle, 780'in 384 bit olması, bir avantaj sağlamıyor. -
2. El 900 tl civarında garantili (en az bir yıl) 780 dışındaki tüm seçeneklerde 970 alman daha mantıklı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O zaman 780 alacagima 970 almam daha mantikli ikisi arasinda tek kafami karıştıran nokta 780 in 288 gb/sn ile nasil 970 den az fps vermesi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
970 al kafan rahat olsun. -
quote:
Orijinalden alıntı: xEpixSnipez
O zaman 780 alacagima 970 almam daha mantikli ikisi arasinda tek kafami karıştıran nokta 780 in 288 gb/sn ile nasil 970 den az fps vermesi
GPU-bellek iletişimleri(GB/Sn) benzer olsa da, 780'in GPU gücü daha düşük. Shader gücü, ROP gücü vs. -
970 daha ileri muhendislik urunu. Guc tuketimi, texture unit dagilimi vs gibi konularda tasarim farki belli oluyor. Ancak arada inanilmaz bir performans farki da olmayacak bana gore. Ben 700 serisi bir kart sahibi olarak 900 serisini pas gecmenin daha mantikli oldugunu dusunuyorum, islemci form faktorunu dusurmeleri gerekiyor gerekli atlamayi yapmak icin. 28nm yeterli degil.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X