Şimdi Ara

GTX 780 ti Benchmark ve Oyun testleri yayınlandı!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EMRES754

quote:

Orijinalden alıntı: konfigürasyonborusu

quote:

Orijinalden alıntı: EMRES754

quote:

http://videocardz.com/47530/nvidia-geforce-gtx-780-ti-also-special-edition

arap olanı da varmış, güzel görünüyor

Altındaki kullanıcı yorumlarını bi okuyun millet birbirine ne hakaretler sayıyor bi bakın.Fanatizm çok fena gerçekten.Adama diğerine emekli babun yazmış.

Emekli değil o :D
    retired olsaydı emekli olurdu

retarded ise gerizekalı anlamında kullanılan argo bir kelime ;)

Direk hızlı okuyunca retired gördüm retarded yazıyormuş.Adamlar saydırıyolar birbirlerine.

Muhtemelen bizden öğrenmişlerdir birbirlerine saydırmayı :)

• quote:

http://videocardz.com/47530/nvidia-geforce-gtx-780-ti-also-special-edition

arap olanı da varmış, güzel görünüyor

aynen arap olan daha hoş duruyor ekliyim onun fotosunu da ilk mesaja.
  • Bu testler son zamanlarda iyice zıvanadan çıkmaya başladı.Hep savunurum yine savunuyorum kullanıcı testlerinden başkası benim gözümde koca bir sıfırdır.Aynı test ayarlarında 4xaa ve ultra valley testini son sürücü ile yaptım ve çıkan sonuca göre yorumlayın lütfen.

4XAA VALLEY 1.0 BENCHMARK 331.65 Whql Stok Hız 1032 boost gpu /6008 mhz bellek

GTX 780 ti Benchmark ve Oyun testleri yayınlandı!!!

Şimdi bu yeni çıkacak olan kartları daha iyi gösterme çabası ama sanki kimsede bu kartlar yokta herkes "vay be benim kartı nasılda ezmiş" diyecekNvidianın bu politikası son dönemlerdeki en berbatı ne olacak bu gpu dünyasının hali düşünmek bile istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 3 Kasım 2013; 15:29:53 >

• testlerdeki gtx 780 referans tasarım büyük ihtimalle. Sizin kart fabrika çıkışlı oc'lu geliyor zaten referans tasarımın boost hızı 900 mhz. Test yapan siteleri savunmuyorum ancak testi 900 mhzte yaparsanız daha yakın sonuç alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrys3535 -- 3 Kasım 2013; 15:36:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrys3535

testlerdeki gtx 780 referans tasarım büyük ihtimalle. Sizin kart fabrika çıkışlı oc'lu geliyor zaten referans tasarımın boost hızı 900 mhz. Test yapan siteleri savunmuyorum ancak testi 900 mhzte yaparsanız daha yakın sonuç alabilirsiniz.

Ref tasarım kartların boost 1006 mhz bendeki kart ise boost hızı 1032 mhz.Bu nedenle aradaki fark bu kadar olmamalı.Tabi ki yeni kart çıkarıyorlarsa eskisini kötülemeleri lazım ki dikkat çekebilsin yoksa benzer puanları alsa kimse 780 üstünü düşünmez ki mantıklı olanıda bu zaten.(Bugünün mantığı anca buna izin veriyor grafikler geliştikçe bu kartın altındaki diğer modeller çabucak eskiyecek.)Amaç hep aynı fiyatı bir şekilde yukarı çekmek 780 e indirim geldi ama üstüne yine pahalı bir kart değişen hiç bir şey olmadı yani.Test sonuçları bunları söylediği sürece bu kartlarında muhakkak alıcısı olacaktır.

• Tek monitor 1080p icin zaten gtx 770'ten yukarisi gereksiz. Kartlari sattirabilmek icin benchler ve sistem somuren oyunlar var.

Bu arada referans 780 in boost hizi 900 mhz

http://www.geforce.com/hardware/desktop-gpus/geforce-gtx-780/specifications

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrys3535

Tek monitor 1080p icin zaten gtx 770'ten yukarisi gereksiz. Kartlari sattirabilmek icin benchler ve sistem somuren oyunlar var.

Bu arada referans 780 in boost hizi 900 mhz

http://www.geforce.com/hardware/desktop-gpus/geforce-gtx-780/specifications

Hocam orada yazan değer boost hızı ama birde actual hız var sisteme ve diğer bileşenlere göre değişen ref kart kullanan birçok arkadaşımdan aldığım yanıt hep 1006 mhz oldu.

Burda analizi var oc ve stok hızlar görülüyor.Stok iken max boost hızı 1006 mhz.

http://www.altesc.net/2013/06/15/gtx-780-overclocking/

• quote:

Orijinalden alıntı: Chris Brown

O değilde GTX690 alasım geldi.

Satabilirim Hocam

Şuanda hayattan sogumuş durumdayım , ti sini 3gb çıkartmışlar o arabıda hiç sevmedim 6 , 16 gb arasımı neydı unuttum şimdi neyse o arap hem satılmaz çok tipsiz.. hemde titanı 2 ye katlıyacak bır fıyatla gelir..

Aslında düşündümde araptır candır koyvergitsin fiyat ucuz olsunda bölümü söker atarız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psycho53 -- 3 Kasım 2013; 19:01:46 >

• Yeni sistem toplayacak olursam ciddi ciddi 690 arayısına geçeceğim
  • 1080p için cidden iyi tercih.2 gb bellek sorun yaratmaz.bf4 e bile rahatça yeter.2.elde kollamak lazım 780 lerin bolca olduğu bu zamanda.
  • Hayırlısı bakalım yeni sistem toplarsam haber ederim zaten sağa sola
  • şimdi bu ti dedikleri 780 nin o.c lu halimi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Team NINJA

şimdi bu ti dedikleri 780 nin o.c lu halimi ?

780'in oclu olan hali 780 ghz edition tarzi bir sey olucak. 780 ti ise titanda kirpilmis olarak kullanilan gk110 gpusunun tamamini iceren bir gpuyla birlikte gelecek.

• Team NINJA kullanıcısına yanıt
    Bu tablo açıklayıcı olacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 3 Kasım 2013; 20:42:11 >
  • MSI R780 ti boost lightning oc çıkar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 3 Kasım 2013; 20:43:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mur88

Bu testler son zamanlarda iyice zıvanadan çıkmaya başladı.Hep savunurum yine savunuyorum kullanıcı testlerinden başkası benim gözümde koca bir sıfırdır.Aynı test ayarlarında 4xaa ve ultra valley testini son sürücü ile yaptım ve çıkan sonuca göre yorumlayın lütfen.

Şimdi bu yeni çıkacak olan kartları daha iyi gösterme çabası ama sanki kimsede bu kartlar yokta herkes "vay be benim kartı nasılda ezmiş" diyecekNvidianın bu politikası son dönemlerdeki en berbatı ne olacak bu gpu dünyasının hali düşünmek bile istemiyorum.

8XAA ULTRA AYARLARDAKI SKORUN NEDRI ACABA?? bU NEY DEDIM BEN DE. SONRADAN GORDUM KI 4XAA İMİŞ

• quote:

Orijinalden alıntı: karahan_1900

quote:

Orijinalden alıntı: mur88

Bu testler son zamanlarda iyice zıvanadan çıkmaya başladı.Hep savunurum yine savunuyorum kullanıcı testlerinden başkası benim gözümde koca bir sıfırdır.Aynı test ayarlarında 4xaa ve ultra valley testini son sürücü ile yaptım ve çıkan sonuca göre yorumlayın lütfen.

8XAA ULTRA AYARLARDAKI SKORUN NEDRI ACABA?? bU NEY DEDIM BEN DE. SONRADAN GORDUM KI 4XAA İMİŞ

Ben yukarıdaki tabloda verilen ayarlarda test yaptım karşılaştırma-kıyas amaçlı yoksa 4xaa ile benimde işim olmaz.Heaven 4 8x de 1650 puan alıyorum oc li.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 3 Kasım 2013; 22:48:04 >

• Heaven 1.0 skoru nedir acaba. Bu bahsettigin 4.0

• quote:

Orijinalden alıntı: karahan_1900

Heaven 1.0 skoru nedir acaba. Bu bahsettigin 4.0

Mobil olmasam ssle desteklerdim mesajı ama valleyde oc li puanım 3250 civarı.

• herşeyi bildimde kart detayı özellik çıkış tarihi hangi gpu gelceği vs bu sefer fiyatını bilemedim 649dolar dedim 699dolardan çıktı niye +50dolar fazla geldi sonradan oldu bu değişiklik...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.