Şimdi Ara

Gtx 780 ti mi Gtx 970 mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
1.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Oyun için alacaksan 970 daha hızla, yeni nesil, daha iyi yazılım desteği, daha az güç tüketimi, ama render için alacaksan 780ti daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadtneverdie

quote:

Orijinalden alıntı: şoray uzun yolda

oc yapicaksan 780ti tabi hwbot sonuclari cok daha iyi hatta 980 den bile iyi karttir aslinda 980 ilkbciktiginda hwbot sonuclari 780ti nin gerisindeydi sonra nvidia driverlerle oynadi 980 gecti.

Hangi konuya yorum yazsan alakasiz seyler yaziyorsun. Hwbot mus

hwbot un noldugunu ogren sonra gel.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

oc yapicaksan 780ti tabi hwbot sonuclari cok daha iyi hatta 980 den bile iyi karttir aslinda 980 ilkbciktiginda hwbot sonuclari 780ti nin gerisindeydi sonra nvidia driverlerle oynadi 980 gecti.

Bildiğim için trollüğün rahatsız ediyor olmasın?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bildiğim için trollüğün rahatsız ediyor olmasın?

verecek cevabin yoksa sacmalama

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Performans olarak her türlü gtx 780ti ama ben size asus strix gtx 970 öneririm.Hem o.c. olarak geliyor hem de yeni nesil maxvell serisidir ve güç tüketimi daha azdır.Yarı yarıya diyebilirim güç tüketimi.Dirext 12 tam destekliyor gtx970 ama gtx780 ti tam destekliyecek mi onu bilmiyorum.Hem fiyat olarak biraz daha uygun olur gtx970

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: soralalp

Kas gücü konusunda 780ti al diyen arkadaşların dedikleri doğru. 7 serisinin directx 12 sonuçları da başarılı. Ama sifir aldiginizda fiyat olarak 970 ile arasında çok fark var, eğer o fiyatlara çıkmak istiyorsanız ben olsam r9 390x bakardım. Bakın directx 12 geliyor dedik 970 almayın dedik ama herkes dinlemeyip 970 aldığı için şimdi forumda yoğun bir 970 fan grubu oluştu çünkü kimse malını kötülemek istemiyor. Bu yüzden pek tarafsız yorum alamazsınız bu konuda. Directx 12 ile 290x de overclocksuz halde 970'i geçiyor. Yüksek çözünürlük ve overclockta farkı çok daha açarak geçiyor. Fiyat uygun olsun derseniz onu da degerlendirebilirsiniz.

Hocam sıfır kart almayacağım zaten bu dolar kurunda sıfır da alınmaz bence. 2. el alacağım gönlüm 780 ti den yana fakat forumda eli yüzü düzgün bir tanesini bulamadım (üst seviye bir kart). AMD ler fiyat konusunda daha iyiler ama 3d çizim deyince herkes nvidia önerdiği için amd lere hiç bakmadım bile açıkçası. Sizce düşünmeli miyim?

• sadtneverdie kullanıcısına yanıt
    Alacağım 2.el 780 ti 1100 den fazla olmayacak zaten bir karta 2000 lira da vermem. Ekran kartından edeceğim kar işlemciye gitmez zaten elimde hali hazırda 3770k ve 8 gb ram im var. Sistemin tek eksik parçası ekran kartı. Sanırım forumda eli yüzü düzgün bir 780 ti bulamamamdan dolayı 970 e yöneleceğim. 4 gb yerine 3.5 gb olması sıkıntı yaratır mı acaba. Vatanın sitesinde ürün yorumlarında %25 performans düşüşü tarzı yorumlar yapılmış (ama bilmiyorum belki de donanım bilgisi zayıf insanlardır) böyle bi durum söz konusu mu?
  • Spartan.32 kullanıcısına yanıt
    Ben 290x render performansından çok memnunum, 3d cizim yapmiyorum daha cok programlama kismindayim ama oyunlarda 2k'dan itibaren 290x, 970'e göre iyice one çıkıyor. Sonuçta oyunlarda da anlık 3d çizimler yapılıyor. Yüksek çözünürlükle çalışacaksanız çok memnun kalırsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spartan.32

Alacağım 2.el 780 ti 1100 den fazla olmayacak zaten bir karta 2000 lira da vermem. Ekran kartından edeceğim kar işlemciye gitmez zaten elimde hali hazırda 3770k ve 8 gb ram im var. Sistemin tek eksik parçası ekran kartı. Sanırım forumda eli yüzü düzgün bir 780 ti bulamamamdan dolayı 970 e yöneleceğim. 4 gb yerine 3.5 gb olması sıkıntı yaratır mı acaba. Vatanın sitesinde ürün yorumlarında %25 performans düşüşü tarzı yorumlar yapılmış (ama bilmiyorum belki de donanım bilgisi zayıf insanlardır) böyle bi durum söz konusu mu?

O arkadaşlar yüksek çözünürlükte oyun performansından bahsediyor. Sen 3d de o farkı anlayamazsın. GTX970 gayet işini görecek bir karttır. Ben gtx660 la milyonluk sahnelerde gayet rahat çalıştım. Render motoru ne kullanıyorsun?

• sadtneverdie kullanıcısına yanıt
    şu an bu konularda çok bilgim yok yeni yeni başlayacağım ama daha önce gittiğim kursta vray kullanıyorduk (tabi o zamanlarda cuda desteğini falan bilmiyorduk)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spartan.32

şu an bu konularda çok bilgim yok yeni yeni başlayacağım ama daha önce gittiğim kursta vray kullanıyorduk (tabi o zamanlarda cuda desteğini falan bilmiyorduk)
    quote:

Orijinalden alinti: Spartan.32

su an bu konularda çok bilgim yok yeni yeni baslayacagim ama daha önce gittigim kursta vray kullaniyorduk (tabi o zamanlarda cuda destegini falan bilmiyorduk)

Eğer imkanın varsa Corona kullanarak devam et. Vray için CUDA desteği eğer bu işten para kazanıyorsan şimdilik preview in ilerisine geçemiyor. Geliştirdiler ama yinede fazla ilerlemedi. Iray, Corona denemeni öneririm. Iray gpu yu kullandığı için, Corona kalite ve kullanım kolaylığını çok kaliteli görsellerle sunduğu için tavsiyemdir. Özellikle Corona nın aylık ödeme sistemi çok başarılı.

• 2 si aynı fiyat civarında ise 780 ti seçmek mantıklı olur
  • Yorum yapan, görüş belirten bütün arkadaşlara teşekkür ederim. 2. el gtx 780 ti alınmıştır. Konu silinebilir...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.