Bildirim
Gtx 780 ti mı Hd 7990. mı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Fiyat sorun degilse r9 295x2 al.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
4 k istiyorsan iki tane 780 ti işini görür
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
R9 295x2 fiyata olarak aşıyı beni: ) -
4k olarak şimdi kullanımıyla zaten ilerde bi tane daha yip ti alırım eğer onu tercih edersem[DHVideo=] -
4k icin o 780 sli yapman lazim o bile tam performans vermez.iki tane 780 de asiyor mu butceni.su 4k isine girmeyin para tuzagi. -
yorumlarınız için tşkler , 7990 aldık bakalım 780 ti tek karta göre biraz daha performanslı olduğu gördüm bunu tercih ettim ,inş beni üzecek bi kart olmaz -
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
testler resimler lütfen -
quote:
Orijinalden alıntı: Pandemicc
testler resimler lütfen
ekliycem inşallah daha sistemi kuramadım -
-
Şu an 4k da adam akıllı oyun oynayabilmek için çok para bayılmanız lazım. O yüzden bence 4k işini şuan hiç düşünmeyin derim. 780ti yi geçtim, 2 tane Nvidia Titan Z alsanız yaklaşık ~20.000Tlye, yeterli grafik ayarlarında akıcı oyun oynayabileceğinizi sanmıyorum. Ki şuan oyunların önemli bir kısmında çift gpu scaling performansları tartışılırken 4 gpu tam rezillik olur.
Kısacası 4k ya ne oyunlar hazır, ne de donanımlar hazır. (Yakın bir zaman içindede hazır olucaklarını düşünmüyorum)
Eğer illa o iki kart arasından şeçim yapmak gerekicekse 780ti derim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c36ab7c4 -- 4 Eylül 2014; 22:50:43 > -
quote:
Orijinalden alıntı: maiden31
quote:
Orijinalden alıntı: Pandemicc
testler resimler lütfen
ekliycem inşallah daha sistemi kuramadım
GTX780 Ti daha iyi bir karttır, hata yaptınız bence 7990 alarak. -
780Ti derdim,dhaa sonra sli yapardiniz dhaa iyi olurdu.
Düşünsene 4 tane kartla 7990 cf yaptigini
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: maiden31
yorumlarınız için tşkler , 7990 aldık bakalım 780 ti tek karta göre biraz daha performanslı olduğu gördüm bunu tercih ettim ,inş beni üzecek bi kart olmaz
o zaman AC4 oynama çünkü üzülürsün -
Hem de 2k da oynuyorum arkadaşım merak etme hiç üzmedi daha beni uzun da bi süre üzmez -
970 SLI iyi gitmez mi sizce ? -
Tabiki gider bütçeniz müsayitse çok iyi bi kombinasyon -
Çok kısa bir 7990 maceram oldu.Kart hayatım boyunca kullandığım en gürültülü kart.Coil whine sesi bile 7990 sesi kadar rahatsız etmedi beni.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 18 Ekim 2014; 11:31:15 >
Benzer içerikler
- intel hd graphics 3000
- üçlü ara bellekleme nedir
- yüksek duyarlıklı olay süreölçeri nedir
- zotac ekran kartı alınır mı
- nvidia g sync açma
- 5080 ekran kartı
- intel arc graphics nedir
- rtx 50 serisi
- rtx 3060 ne zaman çıktı
- amd boykot mu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X