Şimdi Ara

GTX 780 yolda! Oyun tavsiyelerinizi alayım (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Oyunlar ücretsiz Birşey diyemem fakat o kartla Sleeping Dogs Hiç Tavsiye Etmem.Daha Çok Hakkını verecek bir oyu seçmeliydiniz. Ayrıca Kartınızı Online Oyunlardada Test Edebilirsiniz ÖRN. Apb Sağlam bir sistem istemekte
  • Sleeping Dogs
    Hitman Absolution
    Max Payne 3 (Mutlaka indir ! )
    Assassin's Creed III
    GTA IV: Episodes From Liberty City
    Need For Speed Most Wanted (2010)
    Call Of Duty MW3
    Call Of Duty Black Ops II

• Sabah kargo yetkilileri ile beraber açtım dükkanı :D

Ellerinde PDA benzeri 3g Cihazlarla kolilerin barkodlarını okutuyolardı. Muhtemelen internetten kargo durumu sorgulamasını güncelliyordur o cihazlar. Neyse

Paketimi aldığım gibi geldim eve. Açtım kurdum. 100 küsür FPS aldım BF3 üzerinde gerçi harita metro olduğundan yüksek FPS vermesi normal. Başka haritalarda denemeye devam edeceğim.

Bu arada metro last light çıkmadı paket içeriğinden aradım ellerinde bitmiş. Yarın bir daha arayacağım. Öyle dedi. Vermesede sorun değil. Sonuçta multiplayer desteği olmadığından benim için önem arzetmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: alikiziltoprak

O kart ile Metro Last Light ı oynamamazlık etme..

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: kged

Sabah kargo yetkilileri ile beraber açtım dükkanı :D

Ellerinde PDA benzeri 3g Cihazlarla kolilerin barkodlarını okutuyolardı. Muhtemelen internetten kargo durumu sorgulamasını güncelliyordur o cihazlar. Neyse

Paketimi aldığım gibi geldim eve. Açtım kurdum. 100 küsür FPS aldım BF3 üzerinde gerçi harita metro olduğundan yüksek FPS vermesi normal. Başka haritalarda denemeye devam edeceğim.

Bu arada metro last light çıkmadı paket içeriğinden aradım ellerinde bitmiş. Yarın bir daha arayacağım. Öyle dedi. Vermesede sorun değil. Sonuçta multiplayer desteği olmadığından benim için önem arzetmiyor.

Boşver multiplayer'ı.Multiplayer olmasa da süper oyundur o

• Crysis 3 dene bakalım
  • senatorts kullanıcısına yanıt
    iniyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kged

iniyor

beklemedeyiz
  • beyler bende asus gtx780 DCU 2 aldım Metro Last Light vermezler mi bizede :D
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.