Oyunlar ücretsiz Birşey diyemem fakat o kartla Sleeping Dogs Hiç Tavsiye Etmem.Daha Çok Hakkını verecek bir oyu seçmeliydiniz. Ayrıca Kartınızı Online Oyunlardada Test Edebilirsiniz ÖRN. Apb Sağlam bir sistem istemekte
Sleeping Dogs Hitman Absolution Max Payne 3 (Mutlaka indir ! ) Assassin's Creed III GTA IV: Episodes From Liberty City Need For Speed Most Wanted (2010) Call Of Duty MW3 Call Of Duty Black Ops II
Sabah kargo yetkilileri ile beraber açtım dükkanı :D
Ellerinde PDA benzeri 3g Cihazlarla kolilerin barkodlarını okutuyolardı. Muhtemelen internetten kargo durumu sorgulamasını güncelliyordur o cihazlar. Neyse
Paketimi aldığım gibi geldim eve. Açtım kurdum. 100 küsür FPS aldım BF3 üzerinde gerçi harita metro olduğundan yüksek FPS vermesi normal. Başka haritalarda denemeye devam edeceğim.
Bu arada metro last light çıkmadı paket içeriğinden aradım ellerinde bitmiş. Yarın bir daha arayacağım. Öyle dedi. Vermesede sorun değil. Sonuçta multiplayer desteği olmadığından benim için önem arzetmiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: alikiziltoprak
O kart ile Metro Last Light ı oynamamazlık etme..
+1
quote:
Orijinalden alıntı: kged
Sabah kargo yetkilileri ile beraber açtım dükkanı :D
Ellerinde PDA benzeri 3g Cihazlarla kolilerin barkodlarını okutuyolardı. Muhtemelen internetten kargo durumu sorgulamasını güncelliyordur o cihazlar. Neyse
Paketimi aldığım gibi geldim eve. Açtım kurdum. 100 küsür FPS aldım BF3 üzerinde gerçi harita metro olduğundan yüksek FPS vermesi normal. Başka haritalarda denemeye devam edeceğim.
Bu arada metro last light çıkmadı paket içeriğinden aradım ellerinde bitmiş. Yarın bir daha arayacağım. Öyle dedi. Vermesede sorun değil. Sonuçta multiplayer desteği olmadığından benim için önem arzetmiyor.
Boşver multiplayer'ı.Multiplayer olmasa da süper oyundur o
Crysis 3 dene bakalım
senatorts
kullanıcısına yanıt
iniyor
quote:
Orijinalden alıntı: kged
iniyor
beklemedeyiz
beyler bende asus gtx780 DCU 2 aldım Metro Last Light vermezler mi bizede :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme