Bildirim
GTX 780 yolda! Oyun tavsiyelerinizi alayım
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
minecraft -
Mario -
Bioshock infinite,DMC 5,Company of Heroes 2,GRID 2,metro last night,Tomb Raider,crysis 3,Far Cry 3,Assassin's Creed III ,Hitman: Absolution son olarak battlefield 3 derdim ama BF4 gelicek bekle derim. -
Bioshock infinite güzel fikir aklımdan çıkmıştı. Diğerlerini bitirdim. BF4 heyecanla bekliyorum.
Bu arada nova bilgisayardan alacaksanız metro last night falan hediye veriyor. 3 oyun hediye kısacası -
Rome 2 total war'ı unuttum kesinlikle al -
Crysis 3 ve metro the last night -
O kart ile Metro Last Light ı oynamamazlık etme.. -
quote:
Orijinalden alıntı: alikiziltoprak
O kart ile Metro Last Light ı oynamamazlık etme..
Aldığım yer Metro Last Light, Sleeping DOGS ve Assassins Creed III hediye ediyor. Crysis 3 falan hazır bekliyo pc de gelsede oynasam diye.
http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=9101
Yarın sabah 8 de Kargo şirketinin kapısındayım. Öğlene kadar gelmelerini bekleyemem onların
-
3ünü birden mi veriyor? -
quote:
3ünü birden mi veriyor?
Aynen öyle -
hadi yine iyisin havanıda attın
hayırlı olsun. -
Hava demeyelim de heyecanımı paylaştım diyelim. -
quote:
Orijinalden alıntı: kged
quote:
3ünü birden mi veriyor?
Aynen öyle
Çok iyiymiş. 3 oyun..
Ben de Metro Last Light için başvurdum kodumu istedim ama tınlamadılar daha.. ASUS GTX660 TOP için. -
Valla kart ve kodlar benim elime geçmedi daha. Yarın kargo gelsin ona göre buradan yazarım. Sizdemi Nova dan aldınız. -
quote:
Valla kart ve kodlar benim elime geçmedi daha. Yarın kargo gelsin ona göre buradan yazarım. Sizdemi Nova dan aldınız.
Yok, ben %30 ken Vatandan almıştım. 498 e gelmişti bana. -
quote:
quote:
Valla kart ve kodlar benim elime geçmedi daha. Yarın kargo gelsin ona göre buradan yazarım. Sizdemi Nova dan aldınız.
Yok, ben %30 ken Vatandan almıştım. 498 e gelmişti bana.
o vatanın allah tepesinden çaksın. -
Niye? Ne oldu -
quote:
Niye? Ne oldu
Hep bi kazık yedim o saçma yerden. NVIDIA bi ekran kartı aldım. Ekran kartın arızalı çıktı. Teknik ekip bana işlemcim AMD ise ATI bi ekran kartı almak zorunda olduğumu söyledi. NVIDIA ile çalışmazmış falan. Saçmaladılar yani.
Aldığım fiyat %25 indirimliydi. Kartı değiştireyim falan derken fiyat konusunda problem çıkarttılar. Anlat anlat bitmez yani -
Anlıyorum, ben çok şükür sorun yaşamadım ama çekmeyen bilmez.
Benzer içerikler
- silent hill hikayesi
- rust karakola ışınlanma kodu
- agario hile
- fifa 19 türkçe spiker
- tsr nedir
- en iyi hayatta kalma oyunları
- the forest sistem gereksinimleri
- fs 25 mobil ne zaman çıkacak
- beyond good and evil 2
- npc insan nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X