Şimdi Ara

GTX 860M mı ? PS4 mü ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Daha önce desktop kullanıyordum ama sonrasında hem mobil olma durumum, iş hayatımda PC'min hep yanımda olması gereği ( reklamcı dertleri ) nedeni ile son 8 - 10 aydır Monster Abra A5 V2.1 Gaming laptopumla mutlu bir birlikteliğimiz var. Tüm kurgu, tasarım işlerimi hakkıyla hatta eski desktopumdan ( FX8350 + 8 GB Ram +GTX 770 ) daha iyi bir performans ile çıkarıyor.

Özellikler:

İ7-4710MQ 4-Cores; 6MB L3; 2.50GHz > 3.50GHz; 47W; 22nm
    2GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX860M
    16 GB 1600 Mhz Ram
    128 GB SSD
    1 TB HDD
    1920 x 1080

Şimdi aslında sorum şu. İşim kadar oyun içinde kullandığım ( oyun vazgeçilmez ) sevgili PC mi PS4 ile kıyaslarsam acaba PS4'ün öne geçme durumu gelecek dönem için var mı ? Compact olmak çok güzel tabii, her yerde işimi yapabilmek ve oyunlarımı oynayabilmek, evdeyken
    ( çocuğumun rahat bıraktığı sürece :) laptopu TV ye bağlayıp konsol tadında kullanmak gibi.

Şu an son dönem oyunları high ayarlarda 60 fps civarında tertemiz oynamaktayım. Acaba steam'e daha fazla yatırım yapmayıp inceden konsola geçmek gerekir mi ?

Ayrıca genel olarak gördüğü PS4 grafik değerleri sanki PC 'nin low ayarlarında sadece Ambient occlusion eklenmiş hali gibi görülüyor.

Fikrinizi merak ettim.

Teşekkürler

• Ps her zaman oyunda bir adım öndedir ayrıca 7. Çekirdeğin açılmasıyla performans artışı olucak her oyun psye göre ayarlanır o kastı lag girdi gibi bir derdin olmaz uzun süre götürür ama o laptop o kadar iyi yerlere götürmez oyunlarda akıcılık sunabilir ama o fiyattan çok daha aşağısı olan ps4çok daha mantıklı garfik detayları pc nin low değeriyle değilde high değerleriyle eşit birde optimizasyon sorunlarıda var ps al için rahat olsun bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu anda geçmeyin bana kalırsa. 860m konsollarla benzer performans gösteriyor ama bilgisayarı kullanmaya devam ederseniz istediğiniz çözünürlükte istediğiniz ayarlarda oynayabilirsiniz. 1-1.5 sene sonra pc oyun için zorlanmaya başlarsa o zaman düşünün konsol almayı.
  • Şu an işinizi görüyor ama bundan bır iki sene sonra bariz bır şekilde konsolların gerisinde kalacak.Daha doğrusu kalmaya mecbur edilecek.Pc oyunculuğunun gereği budur yeni ekran kartı almaya mecbur bırakılıyoruz.Belki grafik konusunda konsol hep yerinde sayacak ama aynı grafikli yeni oyunları laptopunuzda oynayamaz hale geleceksiniz.Mevzu laptop olunca mobil gpu lar daha çabuk cöp oluyor.Ben de benzer sebeplerden dolayi konsola veda eden bır notebook oyuncusuyum ve eski rahat konsol günlerim aklıma gelince üzülüyorum.Oyun konsolda oynanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stygián -- 1 Aralık 2015; 21:40:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RX 580 Mİ GTX 1060 MI ?
    6 yıl önce açıldı
    GTX 780 Mİ GTX 970 Mi ?
    10 yıl önce açıldı
    Gtx 960m vS Gtx 1050 mi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.