Şimdi Ara

RX 470 mi PS4 mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Elimde i5 3470 ve GTX 560 bir sistem var. Aklımda iki düşünce var. Birisi PS4 almak ama televizyonuz 4k curved bir model Samsung'un görüntü nasıl olur düşündürüyor. PS4 alırsam 500 GB olan düz modeli alacağım. Grafik takıntımda yok hani GTX 560 ile ultra görüntü alamadığım için pek ultra keyfi göremedim.

İkincisi Sapphire RX 470 Nitro+ 4 GB almak ama bunu da alırsam güç kaynağım değişecek burada da monitörüm 768p onun da değişmesi lazım. Aklımda da şöyle bir fikir var eski monitörümü, kasamı ve güç kaynağımı bir de ekran kartını satıp monitör almak.

Bilgisayarım zaten online tabanlı oyunları oynatacak güçte. CS GO, Rust, LOL gibi. Haftanın 3 günü işe 2 günü okula gidiyorum. Hele stajdan geldiğim zaman hiç bilgisayarı açacak halim olmuyor bu da konsol fikrini dürttürüyor. Rahat rahat uzanıp oynama hissi burada da şöyle bir sorun var hayatımda gamepad tutmadım pes ve fifa oyunları hariç. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

• Ps4 almakla bitse maliyet açısından avantajlı oyunların para olması ayrı bir butce ayırmak gerekiyor rahatlık açısından konsolda oynamakta çon ayrı keyif

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkisinde de aynı... Birinde donanıma birinde oyuna sonuçta ikisi birbirini dengeliyor. Zaten RX 470 900 TL civarı oldu dolar sağ olsun. Zalman R1 600W kasa 350 TL civarı. İkisi 1250 TL tuttu. Eski parçaları satıp monitörde alacağım için 250 kadar da öyle çıksa 1500 ü bulur. PS4 1000 TL, 500 TL ye de 3-4 oyun alırım gibi.
  • Ps4 alıp oyunları ikinci el alırsanız daha uygun olur.Takasla takaslaya da oynayabilirsiniz.Pc parcalari çok pahalı hele dolar bu haldeyken rx 470 fiyatina ps4 alınıyor günümüzde.

• Donanım bölümünde cevap rx470 ps4 bölümünde ps4.
  • Playstation kardeşliği sayesinde forumdan bir çok oyun bulabilirisiniz uygun fiyatlara. Tabi güven konusunda her zaman bir sıkıntı olacak. Primary , secondary.
  • RX 470'i bırakın çok daha güçsüz olan RX 460 bile PS4'ten %40 civarı daha güçlü performans gösterecektir. RX 460 2 GB'nin fiyatı AMD tarafından 99 USD'ye düşürüldü, fiyatı Türkiye'de 350-400 TL aralığına düşecektir. RX 460 Battlefield 1'de 768p'de Ultra'da 60+ FPS verecektir. PS4'e öyle ciddi bir para vermenize gerek yok.

Not: RX 470 yeni çıkan PS 4 Pro ile aynı seviyededir hatta ondan daha iyidir diye tahmin ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightsniffer -- 24 Ekim 2016; 19:16:30 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RX 580 Mİ GTX 1060 MI ?
    6 yıl önce açıldı
    RX 460 Mı Yoksa GTX 950 Mi ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu arada televizyonu kurcaladım. Oyun modunu buldum. Kafamda görüntü konusundan sıkıntı kalmadı zaten yılbaşında PS Store da indirimler olur. Nerede sorarsam o cevabı alacağımı biliyorum. Bilerek donanım kısmına sordum.

• 768p de 100 fps falan alacağıma 1080p de 60 fps alırım daha iyi. Tatmin etmiyor o çözünürlük.
    Edit: Rahatlıkta önemli zaten işte bütün gün oturuyorum. Akşam evde de iki büklüm oturasım gelmediğinden sadece haftasonu kullanmaya basladim bigisayarı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustafaPoo99 -- 24 Ekim 2016; 19:20:42 >
  • Ve nedense PS4 un daha uzun ömürlü olacağını düşünüyorum. Millet konsolda GTA V oynadı bitirdi sıkıldı yeni oyunu beklerken pc ye yeni getirdiler bu gibi durumlarda var.

• MustafaPoo99 M kullanıcısına yanıt
    Mustafa kardeşim merhaba öncelikle bir zamanlar benimde ps4 hayalim vardı ancak bilgisayar toplamayı öğrenince bu fikrim değişti.Başka bir forumda adam ps4 almış ve harici kutulu oyunlar almış ve bir adet ps4 parası çıkmış yani adam aldığına bin pişman ben illahaki ps4 oynayacağım diyorsan ps4 kırık yani downgrade gibi korsan işlemlerle oyunları oynarsın ancak online değil buda zevk vermez tabi kişiden kişiye göre değişir.Sonuç olarak ise 2 adet ps4 parası vereceğime pc toplar+oyunları orjinal alır 2 adet de dandik gamepad alırım keyfime bakarım(hatta istersen sistemini yükseltir oyunları torrentle oynarsın ileride orjinal oyun alırsın).(Hayatımda bende hiçbir oyunda gamepad tutmadım).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mf2022akif -- 24 Ekim 2016; 20:22:20 >
  • Ps4 alın. En azından hem pc hem ps4 olur.oyun işlerinizi ps4ten halledersiniz. Konsol daha keyifli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nightsniffer kullanıcısına yanıt
    MustafaPoo99 M kullanıcısına yanıt
    Bu arkadaşın dediği seni bilgilendirmiş olmalı ps hiçbir zaman pc'nin yerini tutmadı tutamaz.(Ps sadece bir zevk o da belli bir zamana kadar).
  • MustafaPoo99 M kullanıcısına yanıt
    3-4 oyun sana yetmeyecektir.
  • PS4'te ayrı keyif, PC'de ayrı keyif. Ben oyun PC'si topladım ayrıca PS4'üm de var. Kafama göre takılıyorum.
    Tabi çok fazla vakit kalmıyor iş dolayısı ile ama fırsat buldukça oynuyorum. 4K tv ile PS4 yine keyifli olur. Grafik olarak kötü olacağını zannetmiyorum.
    Ayrıca PS4'te yine DH'den kardeşlik yöntemi ile oldukça ucuza oyun alıp satabilir veya takas yapabilirsin. Ben 10'larca oyun alıp sattım o şekilde ve daha çok şükür bir sorun yaşamadım.
    Dürüst ve güvenilir yüzlerce insan var, onların da amacı uygun fiyata oyun alıp oynamak ve bundan herkesin yararlanmasını sağlamak.
    O yüzden PS4 ciddi düşünüyorsanız, almanızı tavsiye ederim, zira çok fazla bir bütçe ayırmanıza gerek kalmaz.
  • Bilmiyorum konsola merakım var. PS4 ilk çıktığı zamanda almayı düşünüyordum yeni bilgisayar almak nasip oldu. Zaten ekran kartım 768p de beni çok üzmedi. Witcher 3 bile oynatti, ROTTR medium ayarlarda oynattı ama zevk vermiyordu. Oyunlar akıcı değil hani 200-300 fps aldığım basit LOL oyunu bile yağ gibi kaymıyordu, belki monitör eski ondan olabilir midiye düşünüyorum? Çünkü internerte izlediğim 60 fps video ile benim aldığım 60 fps ayni değil.

• Güzel pc'n var yani yeterli pc'n var. Benim fikrim PS4 alman olacaktır. (PS'im hiç olmadı, pc'mde seninki kadar güçlü değil.) Tv'niz var oyunu ps4de oynamaya alıştıktan sonra eve gelip yatıp "2 xx oynayaım bea ^" dedikten sonra koltukta uzanıp oynamak var Oyunları alırsın 2.el tabi. Ben kendime alacak olsam pc alırdım. Çünkü çok oyun oynayan biri değilim daha çok film ffalan izleyen biriyim.
    Sana dtavsiyem ise PS4 alman olacaktır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.