Şimdi Ara

Gtx 950 montaj görüntü gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar pc montajını gerçekleştirdim ancak monitöre vga girişi ile bağladığımda pc görüntüsü monitöre gelmedi.Sonra ekran kartını söktüm çalıştırdım görüntü geldi . O haliyle windows kurulumu yaptım . Aygıt yöneticisinde her şey normal gözüküyor ram işlemci hdd falan. Ekran kartını takınca niye görüntü gelmiyor.Yardımlarınızı bekliyorum Şimdiden teşekkürler
    Sistem
    Msi h110m pro vd anakart
    İşlemci İ5 6600k
    Ekran Kartı Asus Gtx950 strix
    Ram Kingston 2133 mhz 8 Gb
    Hdd Seagate 2 tb barracuda idi galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin138 -- 9 Temmuz 2016; 19:18:47 >

• benim takıldığım soru şu acaba monitöre ekran kartındaki dvi girişi ile mi bağlamam lazım ekran kartında vga giriş yok bu nedenle anakart vga girişinden bağlıyorum
    ikincisi biraz araştırdım ekran kartı problemli olabilir yazılmış daha sıfır aldım bu kadar çabuk nasıl bozulabilir
    Ek olarak şunu ekleyeyim: Pc başladığında ekran kartı fanları çalışıyor sonra duruyor görüntü yok. Sonra dvd sürücüsüne ekran kartı cdsini taktığımda fanlar bir keresinde sürekli çalışmıştı ama gene göürntü gelmemişti
  • hocam montajı hatalı yapmışsın sanırım.

monitöründe dvı yada hdmı yok ise ekran kartının kutusundan çıkan vga dönüştürücüyü kullanman lazım.
    harici kart takılı iklen anakartın ekran kartı devre dışıdır.

ekran kartının çıkışını kullanman lazım.
    ikinci bir olayda harici kartın 6veya 12 pin harici güç girişi vardır onu mutlaka takmalısın.
    yoksa yine çalışmaz.
  • hocam monitör Cbox 2120 full hd içinden sadece vga kablosu çıktı
    ekran kartı güç girişini bağladım anakarta da bağlı
    Yani kesin monitörü direk ekran kartına bağlamalıyım öyledir değilmi kablo temin etmem lazım öyleyse
  • ekran kartından dönüştürücü çıkmadı
  • yasin138 Y kullanıcısına yanıt
    Sistem gercekten berbat toplanmiş k serisi islemciyr h110 anakart falan resmen ziyan onu bir kenara birakirsak

Ekran kartindan goruntu almaya mecbursun anakarttan goruntu alinmaz harici takilinca anakart cikislari pasiflesiyor.

2120 dvi girisli monitor dvi kablo ile ekran kartina takacaksin

http://activatethespace-store.com/products/dvi-to-dvi-cable

Vga analog icin cevirici alman lazim dvi to vga

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 9 Temmuz 2016; 19:46:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler hocam hallettim sorunu
  • dvi girişli kablo varmış evde eski pcden kalma onu taktım tak diye açıldı
    sistem iyi olmadı ekran kartını daha iyi bir model olması gerekiyordu ilk pc toplamam olduğu için böyle oldu hayırlısı olsun gene de fişek gibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.