Şimdi Ara

gtx 960 alıcağım sizce hangi markayı almalıyım sizce? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İmzanızdaki psu ile gxt 960 olmaz bence
  • Kesinlikle ve şiddetle msi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende msi gtx 760 sahibiydim kartın vram chiplerinden biri mefta oldu kartı garantiye verdim iade onayı çıktı gidip sapphire r9 380 aldım msı ile aralarında 70 lira fiyat farkı var diye eve gelip kartı kurdum çalıştırdım ne güzel karttan ses gelmiyor diye seviniyordum sapphirede msi nin zerofrozer teknolojisine benzer birşey yapmaya çalışmış diye seviniyordum ki yıkıldım kart ısınınca birden 4000 devire çıkıp sogutup duruyor böle böle devam ediyor bildigin insanın ödünü koparıyor aniden hiç beklemedigin bir anda yapınca ama yine yardımıma msi yetişti afterburnerı indirdim ordan fanı ayarladım sürekli ama düşük devirde çalıştırıyorum fanı sorun çözüldü burdan msiden özür diliyorum affet beni pascalla polaris çıkınca söz msi alıcam ekran kartınıda.
  • Gigabyte veya msi diyorum bende Msi modeli var kart 60 dereceyi geçmemeye yemin etmiş 58-59 olunca fanlar yavaştan dönmeye başlıyor :) içeride tek ses çıkaran alet işlemcinin stok fanı , ekran kartından gram ses gelmiyor.
  • Asus Strix de göz önünde bulundurulabilir.

• eggsterplay E kullanıcısına yanıt
    Msi yada asus al

• quote:

Orijinalden alıntı: CBGB omfug

quote:

Orijinalden alıntı: eggsterplay

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eggsterplay

quote:

Zotac amp extreme de alabilirsin.

bende aslında zotac düşünüyordumda msı ile aralarında 10 tl fark var aslında şimdi bende zotac 9500gt kullanıyorum oc performansı msıdan kötü diye biliyorum ve soğutmasından dolayı önermiyorlar

Eskiden fark daha fazlaydı ben o yüzden zotac önerdim.Ama fiyat farkı azsa msi alın.

ben zotac almayı düşünüyorum hiç olumsuz yorum yapmamışlar hem zotac kullanıyorum şimdide tasarımını felan çok beğendim msı dan güzel duruyor

Siz bilirsiniz.Umarım imzanızdaki sistemle kullanmayı düşünmüyorsunuzdur.

obür konuda paylaştığım sistemle kullanıcam sen görmüştün
    kasayı değiştirdim thermaltake v2 500 w alıcam bu olur mu

• msı alıcam asus çok pahalı zotac almayacağım soğutmada sıkıntı çıkarsa kötü olur

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.