Şimdi Ara

gtx 960 alıcağım sizce hangi markayı almalıyım sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben şahsen evga almak istiyorum ama bi yandada msı var sizce hangisini tercih etmeliyim evga biraz pahalı ben 4gb modelini almak istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• eggsterplay E kullanıcısına yanıt
    eVGA'nın soğutma sistemi msı'dan geride, hatta özel soğutmalı olup belki yüzüne bakmayacağın markalardan bile geride diyebilirim, kısaca yerinde olsam ve bu 2 kart arasında kalsam kıyas bile yapmadan direk MSI olanı tercih ederim, bana göre eVGA o fazladan markası için verilicek parayı haketmeyen 1 firma.
  • GTX 9xx lerde en başarılı marka Msi hem soğutma bakımından hem saat hızları olarak

• Fiyat olarakta msi lar daha uygun. Bende yakinda bir tane 960 almayi dusunuyorum. Gigabyte ta alinabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: hatabo

Fiyat olarakta msi lar daha uygun. Bende yakinda bir tane 960 almayi dusunuyorum. Gigabyte ta alinabilir.

hocam ben vatandan alacağım için msı alırım o zaman

• bide arkadaşlarbu 970 te olan 3.5gb sıkıntısı var mı bu 960 ın 4gb modelinde

• 3.5 gb sorunu var mı bilmiyorum ama Msi almalısın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bi bilen arkadas cevap verebilir mi zaten msıda karar kıldım

• Hayır 3.5gb olayı 960ta yok.

• MSI veya Asus tercih edilebilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Night Rain

MSI veya Asus tercih edilebilir.

asus çok pahalı ve teknik servisinden dolayı önermiyorlar ben msı da karar kıldım hepinize yardımlarınızdan dolayı çok teşekkür ederim

• Zotac amp extreme de alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CBGB omfug

Zotac amp extreme de alabilirsin.

bende aslında zotac düşünüyordumda msı ile aralarında 10 tl fark var aslında şimdi bende zotac 9500gt kullanıyorum oc performansı msıdan kötü diye biliyorum ve soğutmasından dolayı önermiyorlar

• 3.5gb sorunu yok rahat ol

• 1 hafta önce msi gtx 960 4g modelini aldım kart çok sessiz witcher 3 dahil hiç bir oyunda 65 dereceyi geçmedi kart

• bendede msi gtx 960 4g var, bendeki cw sorununu saymaz isek kart cidden sessiz. kasa monitörün yanında duruyor bende, fallout 4, watch dogs gibi yüksek grafik isteyen oyunlar haricinde fanlar açılmıyor bile. 2005 2006 oyunlarını oynuyorum onlarda bile fan açılmıyor öneririm. kasa olarak ne var? biraz uzun kart sığacağına emin misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eggsterplay

quote:

bende aslında zotac düşünüyordumda msı ile aralarında 10 tl fark var aslında şimdi bende zotac 9500gt kullanıyorum oc performansı msıdan kötü diye biliyorum ve soğutmasından dolayı önermiyorlar

Eskiden fark daha fazlaydı ben o yüzden zotac önerdim.Ama fiyat farkı azsa msi alın.
  • quote:

quote:

quote:

Eskiden fark daha fazlaydı ben o yüzden zotac önerdim.Ama fiyat farkı azsa msi alın.

ben zotac almayı düşünüyorum hiç olumsuz yorum yapmamışlar hem zotac kullanıyorum şimdide tasarımını felan çok beğendim msı dan güzel duruyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

ben zotac almayı düşünüyorum hiç olumsuz yorum yapmamışlar hem zotac kullanıyorum şimdide tasarımını felan çok beğendim msı dan güzel duruyor

Siz bilirsiniz.Umarım imzanızdaki sistemle kullanmayı düşünmüyorsunuzdur.

• eggsterplay E kullanıcısına yanıt
    Zevk senin tabi ki ama ben olsam MSI alırdım, diyeceğim fakat Asus almıştım. :) ama geçen hafta msi yı kardeşime aldık onun tasarımı daha çok hoşuma gitti.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.