Şimdi Ara

GTX 960 - GTX 970 - R9 390 ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aslında ne beklediğine ve sistemin diğer parçalarını yazmanda insanların sana fikir vermesinde önemli etken.
    Gtx 960 zaten bu yazdığın sınıf arasına giren kart değil
  • SeSioN kullanıcısına yanıt
    işlemci : Amd Phenom II X4 945 processor 3.00 GHZ Ram : 16 GB aslında şu 970 den şüphem olmasa direk alıcam ama cw olayı felan karasızım
  • o işlemci ile 970'den doğru düzgün bir performans alamazsın.
  • Güç kaynağınız nedir?
  • Bütçeniz artmıyorsa, 960 + işlemci değişimi mantıklı olur. 970 alacaksanız da, yakın zamanda işlemciyi değiştirebilecekseniz alın.
  • O islemciyle 960 dahi besleyemezsiniz. İslemci degisimide gerekiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elindeki işlemci ile bahsi geçen kartlardan en uyumlusu Gtx960 olur gengeli olması açısından diğer kartlara kesinlikle kısıtlama yapacaktır 960 modelinede kısıtlama yapabilir ama diğerlerine göre daha az olacağı için daha uyumlu olur sistem değiştirmeyi düşünüyor isen bir süre sonra 390 modeli daha iyi olur bence.
  • Bence o işlemciye 750ti al en temizi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu tip konularda sistemin komple yazilmasi gerektigi konusunda yakaladigimi fircaliyorum hakli miyim haksiz miyim?kac mesaj sonra biri akil etmis yani islemciyi sormayi yoksa uzardi mevzu.

bence de 750 ti alin gecin o islemciye.islemci degistirmek masrafli bir seydir.
  • Bir süre sonra işlemcimi değişicem evet ama önce ekran kartı almak istiyorum ve işlemci düşündüğünüz gibi kötü değil ben şuan çoğu oyunları (gta v vb.) hiç takılma kasma olmadan rahatça oynuyorum ekran kartı biraz eski olduğu için degismeye karar verdim gtx 980e eğer yettirebilirsem paramı almayı duşunuyorum cunku nvidia dan vazgecmek istemiyorum

• Hocam neden gidip gtx750 gibi bi kart alayım ki şuan gtx460 kullaniyorum ve o kart bana biraz fps artsiindan baska bisiye yaramicak ve 1-2 sene sonra degismek zorunda kalicam gidip onu almam boşa paradır ayrica işlemci dusundugun gibi kötü değil gta v vb bir sürü iyi oyunu sıkıntısız oynuyorum.

• Ritiim R kullanıcısına yanıt
    İşlemcine kötü diyen yok zaten bahsi geçen kartları tam olarak besleyemez onun için bu şekilde yorumlar alıyorsun eğer üst seviye bir işlemciye geçeceksen alabilirsin ben olsam 390X alırdım veya yeni seriyi beklerdim acelesi yok ise.
  • kötüden iyiye göre yazmışsın başlıkta hangisine paran yetiyorsa onu al
  • İşlemciyide seneye yenilicem fakat şimdklik ekran kartı alabilirim. Yeni seri demişsin hocam nvidia cephesinde bu yaz yeni bir kart gelicek mi yoksa amd mi yeni kart cikaricak ?

İki firmada yakın zamanda Nisan, Mayıs gibi tanıtması bekleniyor sanırım yeni modelleri bence beklemeye değer diye düşünüyorum şuan acil bir ihtiyaç yok ise.
    Kullandigin karta kisitlama yapmadigi icin oyle zannediyorsun. O islemcinin bi ustu (955) kullandim hem hd 7870 hemde 960 ile, ozellikle gtada inanilmaz fps droplari yasatiyordu. İki karttanda tam verim alamiyordum. En sonunsa i5 4460a gectim duzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emmre129 -- 20 Mart 2016; 21:18:02 >
  • Acil değil evet ve nvidia istiyosam iyi birşey için beklemem lazım haklısın hocam teşekkürler bilgi için

• emmre129 E kullanıcısına yanıt
    Hocam kısıtlamadan kastın ne tam anlamadım ama sıkıntı yasamadigima göre öyle bisi yapmamisimdir

• quote:

Orijinalden alıntı: Ritiim

Hocam kısıtlamadan kastın ne tam anlamadım ama sıkıntı yasamadigima göre öyle bisi yapmamisimdir

İşlemci de değiştireceksen AMD zen mimarisini bekle. AMD zen + yeni nesil ekran kartı şeklinde uyumlu bir sistem çıkarırsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.