Şimdi Ara

GTX 960 ile ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ASUS NVDIA GTX 960 4GB ekran kartı aldım. Bazıları farklı farklı programlarla kullanıyorlarmış bu ekran kartını. Benim hiç bir bilgim yok. Şunu şunu... yapmalısın diyenlerin fikirlerini alıp bilgi sahibi olabilmek için konuyu açtım değerli yorumlarınızı bekliyorum.

• Farklı farklı programlarla derken?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • No Way Out kullanıcısına yanıt
    Tam bilgim yok GPU Tweak gibi mesela. Ne işe yarar kullanmalı mıyım. Yoksa sadece driver yükleyip geçmelimiyim
  • sadece nvidia driveri kur ve tercihine göre ekran kartının çalışma değerleri takip etmek istersen msı afterburner kurabilirsin. kartı tak driveri kur, hiç birşey yapman gerekmiyor başka.
  • Ekstra programlar ekran kartına hız aşırtma yapmak içindir eğer hız aşırtma yapmayacaksanız sürücü yüklemeniz yeterlidir.
  • Değerli yorumlarınız için çok teşekkürler. msı burn önerdi bir arkadaşımda bugün yükleyeceğim.
  • Güncel driverlerı kur gerisi fasa fiso hocam.
  • Bilgisayarda zaten NVDIA Exp. ekran kartının programı var üzerinde güncelleme yok yazıyor son sürüm ama şuan zaten.
  • Hiçbir programa gerek yok 960 OC yapmadan bile memnun kalabileceğimiz bir kart.Çoğu kart markası kendiliğinden OC'li çıkartıyor kartları.Nvidia'nın kendi programı var zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.