Şimdi Ara

GTX 960 Kullanım Süresi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yakın zamanda bir ekran kartı almayı düşünüyorum. Tercihimi nvdia'dan yana kullanıp gtx 960 2gb almaya karar verdim. Ben pc'yi daha çok gündelik işlemlerde ve ara sıra oyunlarda kullanıyorum. Öyle 60 fps'dir ultra'dır gibi beklentilerim yok. Alacağım kartla ne akdar idare edebilirim. Şçyle 3 yıl gitse aslında benim için yeterli. 3 yı sonra da bir oyunu low'da da olsa 1080p 30 fps ile oynayabilir miyim?

• 960 orta üst seviye diyebileceğimiz bir kart, rahatlıkla ihtiyaçlarına cevap verebilir.

ayrıca gtx 960 rewiev diye aratırsanız net sonuçları görebilirsiniz.
  • Teşekkürler
  • NE 3 SENESİ LOW DA 30 FPS DE TAM 7 SENE GİDER DİYORUM BEN
  • quote:

Orijinalden alıntı: HIGHER

NE 3 SENESİ LOW DA 30 FPS DE TAM 7 SENE GİDER DİYORUM BEN

Abart abart 15 sene gider. Üçüncü senenin sonunda çöplerde ararsın, bu sektör böyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AmrKing

quote:

Abart abart 15 sene gider. Üçüncü senenin sonunda çöplerde ararsın, bu sektör böyle.

hatırlatırım;)
  • quote:

quote:

quote:

hatırlatırım;)

Gtx 465. Türkiye'ye geldiği zaman aldım. Gtx960'ın şuan bulunduğu seviyedeydi. Witcher 3 her şey low da ağlaya ağlaya oynattı. Şuan çöp

Teknolojinin gelişme hızı da artıyo. Şuan titan x alsan 7 sene sonra ağlarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lentus -- 11 Haziran 2015; 2:09:50 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Lentus kullanıcısına yanıt
    İyi de kaç senesinde çıktı o kart peki? 2010 yılında çıkan orta seviye GPU dan çok da bir şey beklememek lazım. O zaman için bile orta seviyeydi üstelik.

Şimdi grafik motorları tıkandı, bir noktadan sonra trailerde görsel şölen yaşatıp gameplayde normal gelen grafikler görmeye başladık, sadece abuk subuk teknolojilerle kartları boğma peşindeler. 960 in ömrü çok uzun aza kanaat eden bir kullanıcı için.
  • Benim diğer makinemde gtx680 var o da çıkalı üç yıl oluyor şu an vram yetersizliği dışında hiçbir sorunu yok. Fazla vram kullanmayan oyunlarda hala ultrayı zorluyor hatta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amma abarttiniz cop 960 i.su anda bile surunuyor oyunlarda.7 sene diyen var.sakamisiniz nesiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

Amma abarttiniz cop 960 i.su anda bile surunuyor oyunlarda.7 sene diyen var.sakamisiniz nesiniz.

R9 280'mi daha çok götürür yoksa Gtx 960'mı?
  • zxcqwe Z kullanıcısına yanıt
    980 ti titan x gibi bayrak gemileri bile bu defa çok çabuk eriyip tükenip eskiyeceği için 960 seviyesi kartlar önümüzdeki sene zaten eskiciye mandal karşılığı vereceğimiz hurdalar olacak
  • 280X varken kim 960 alır ki ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • grafik takıntısı olmayan biri için bile mi çöp 960. sırf 2 gb diye mi bu. daha dün gb a bakmayın diye tavsiye verenler bu gün yeni mimari bir karta 2gb 128 bit diye çöp diyor. çöp diyip gittiniz ,söylermisiniz neden çöp, biz de blgilenelim. 4-5 yıl oyun oynarsın o kartla ( tabiki grafikleri kademe kademe azaltarak ), hatta 6 yıl ı bile zorlar. ama sonrası tarayıcı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gamer Man

quote:

Amma abarttiniz cop 960 i.su anda bile surunuyor oyunlarda.7 sene diyen var.sakamisiniz nesiniz.

R9 280'mi daha çok götürür yoksa Gtx 960'mı?

DirectX 12'yi bile doğru düzgün desteklemeyen R9 280, elbetteki daha erken soyu tükenecektir.
  • quote:

Çöp dediğin kart DirectX 12'yi tam destekliyor. Biz 960 ile DX12 oyunlar oynarken siz R9 280X ile bizi bol bol seyredersiniz
  • quote:

quote:

Çöp dediğin kart DirectX 12'yi tam destekliyor. Biz 960 ile DX12 oyunlar oynarken siz R9 280X ile bizi bol bol seyredersiniz

Öncelikle bende 970 var.İkincisi dx12 destekli oyunlar gelse nolur gelmese nolur.Çöp 960 ile oyunlarda sürüneceksin.Onu geçtim 970 ve 980 bile tam olarak performans veremiyecek.Pascal ve sonrası dx12 desteğini layıkıyla verecek.

• Oynarsın, 660'ı düşün, 3 sene önce çıktı şu an hala götürüyor. 960'da onun gibi olacaktır
  • 960 efsane karttır yarı yolda bırakmaz en az 3 yıl ömrü var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.