Şimdi Ara

GTX 960 M Lİ MONSTER ABRA A7 (4AYLIK)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Tertemiz nokta ciziksiz problemsiz gtx 960m li bir PC dır bütün oyunları ultrada rahatlıkla kaldırmaktadır kaskosu mevcuttur kırılmaya, su temasına,calinmaya, karşı kaskoludur Makul pazarlık miktarın mevcuttur fakat abartılmayacak şekilde .Lütfen gereksiz yere ve ürünü öldürecek fiyatlar bicerek mesaj almayınız ...Kutu, fatura her şeyi tamdır .

ÜRÜN ÖZELLİKLERİ (Resimler Temsilidir fakat üründe nokta cizik bulamazsınız arkadaşlar en kısa sürede orjinallerini yükleyeceğim)

GTX 960m ekran kartına sahiptir ,
    i7 4720HQ İşlemci mevcuttur ,
    16 gb 1600 mhz hız degerıne saip ram mevcuttur ,
    1 tb harddiske mevcuttur
    Ekran 17'' idir GEREKLİ DETAYLARI MONSTERNOTEBOOKTAN BAKABILIRSİNİZ İyi forumlar . FİYATIM :3 BİN LİRADİR

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrt cn -- 18 Ekim 2015; 21:02:48 >

• Bir adet özel mesaj

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • monsterların problemli olduklarını duymuştum. bunda da herhangi bir ısınma, ölü piksel, fan çalışmaması gibi donanımsal bir sorun var mıdır daha doğrusu siz hiç yaşadınız mı böyle bir şey ? şimdiden teşekkürler
  • pirekareh P kullanıcısına yanıt
    ölü pixel donma ısınma fılan yasamadım her turlu guncel oyunuda oynuyorum satış nedenım maddıdır pc de problem fılan oldugu ıcındegıldır ...
  • Monster pişmanlıktır. Alacak arkadaşa bilgilendirme olsun monster ikinci el aldığınızda değişim durumlarında falan fatura kimin adına ise onun imzalı kimliğini ve beyanını istiyorlar ikinci el almak riskli biraz butür durumlarda. Ayrıca laptop'larında en iyi ihtimalle sürekli mavi ekran gibi hatalar alırssınız. Ayrıca fiyatta uçuk ürünün "0"ı zaten neredeyse bu fiyat bide 5. nesil işlemciler falan geldi bu fiyatlara monsterda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuhammedOner

Monster pişmanlıktır. Alacak arkadaşa bilgilendirme olsun monster ikinci el aldığınızda değişim durumlarında falan fatura kimin adına ise onun imzalı kimliğini ve beyanını istiyorlar ikinci el almak riskli biraz butür durumlarda. Ayrıca laptop'larında en iyi ihtimalle sürekli mavi ekran gibi hatalar alırssınız. Ayrıca fiyatta uçuk ürünün "0"ı zaten neredeyse bu fiyat bide 5. nesil işlemciler falan geldi bu fiyatlara monsterda.

Yazın uğurlu geldi bugün 2850 sattım.Bu arada hayatın boyunca kaç adet monster eskittin yok mavi ekran alıyormuş falan filan ınter Milan bak ben önceki monsterimi i fan temizliği için yolladim fatura adı benim uzerimede değildi kimse benden kimlik fotokopisi yok bilmem ne beyani filan istemedi hediye geldi urun dedim faturası benim üzerime kayıtlı değil şu adrese kargolarsaniz sevinirim dedim ve anlayışlı bir şekilde karşıladılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrt cn -- 24 Ekim 2015; 23:58:45 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Monster Abra A7 13.2 3050ti
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.