Şimdi Ara

Monster Tulpar T5 V4.2 Gtx 970m Garantili Faturalı ŞOK FİYAT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 8 ay garantisi kaldı piyasadaki tüm oyunları çok rahat oynatır. Yanında cd rom usb ile kullanabileceğiniz- Kendi kullandığım çanta - Windows 8.1 orjinal cd.

İntel i7 5700hq işlemci bu işlemci intelin i7 6700hq serisiden daha performanslıdır.
    http://cpu.userbenchmark.com/Compare/Intel-Core-i7-6700HQ-vs-Intel-Core-i7-5700HQ/m34954vsm30103

12gb DDR3l ram günümüzde 8gb bile fazlasıyla artıyor.

HDD:1TB Seagate ST1000LM048 HDD SATA-3 7mm 128MB Normal HDD daha hızlıdır. Ama günümüz gereği SSD şart.

Nvidia gtx 970m ekran kartı Gtx 1050 den güçlü olup gtx 1050ti ile arada 3-4 fps fark vardır hatta bazı oyunlarda daha iyi performans veriyor.

Full HD İps Ekran

Metal ve ince slim şık kasalı.

Ghosting problemi olmayan, hatasız ve eş zamanlı tuş kombinasyonları hızlı ve tepkime süreli klavye ayrıca beyaz renkli aydınlatma

SES: SOUND BLASTER® X-FI™ MB3 İle İster oyun olsun ister film güzel ve temiz yüksek ses çıkışı vardır. Kulaklık ile Çok iyi İnce detay sesleri verir. Sound Blaster ünlü bi marka ses kartıdır.

Fan: Leptopta Tam 3 tane fan vardır. Isınma sorunu yoktur. Turbo frekans gerek bile duymadım.

Eşe dosta gidebilecek güzel leptop alana hayırlı olsun.

Fiyat:3649tl

gtx 1060 leptop ile takas olur alt üst konuşulur.

Monster Tulpar T5 V4.2 Gtx 970m Garantili Faturalı ŞOK FİYATMonster Tulpar T5 V4.2 Gtx 970m Garantili Faturalı ŞOK FİYAT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxsavasxx2 -- 29 Mayıs 2017; 15:54:30 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpecino

pm

Cevaplandı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Alet efsane ama ekonomik kriz cok kotu etkiledi piyasayi. Bende de tulpar 2.6.1 var 970m li 8 ay garantili, dusunun 3450 ye koydum satilsin diye kullanmiyorum cunku. Tek gelen teklifler 950m li cihazlarla kafa kafaya takas. Saka gibi, devlet piyasayi oldurdu tamamen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Halah_Sumul

Alet efsane ama ekonomik kriz cok kotu etkiledi piyasayi. Bende de tulpar 2.6.1 var 970m li 8 ay garantili, dusunun 3450 ye koydum satilsin diye kullanmiyorum cunku. Tek gelen teklifler 950m li cihazlarla kafa kafaya takas. Saka gibi, devlet piyasayi oldurdu tamamen.

Aynen piyasa çok kötü fakat vakit bulamıyorum. Bana fazla geliyor nakite dönüşmek istiyorum. Bakalım hayırlısı en kötü kullanırım.

Edit: Sizdeki olan modeli kullanmıştım. Driver sorunu çok yaşıyordum eski kasa biraz sorun yaşatıyordu. Vede bana kalın geliyordu elden çıkarmıştım zamanında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxsavasxx2 -- 17 Mayıs 2017; 20:7:30 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.