Şimdi Ara

K-5 pro veya Upsiren u6 pro arıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
92
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Alınık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 K-5 pro veya Upsiren u6 pro arıyorum.

K-5 pro veya Upsiren u6 pro ekran kartı vram için bu macunlardan arıyorum elinde olan varsa alabilirim.

Ayrıca Honeywell tpm7950 birlikte alabilirim.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• ramazandeveli kullanıcısına yanıt

Hocam öncelikle ilgin için teşekkür ederim. Bu macunu ekran kartı vramleri için kullanabilir miyim?

Türkiye'de ekran kartı vramleri için macun satmıyorlar. Genelde yurt dışında var. Bu süreçle uğraşmak beklemek istemediğim için bu konuyu açtım.

Linkteki ürünü termal macun olarak listeye ekledim vramleri için macun bulursam kullanacağım.

• xxsavasxx2 kullanıcısına yanıt

Vram lere yine bu siteden 20 kw lik padlerden kullan pişman olursanız kafamda kırabilirsiniz, o denli kefilim.

Her kalınlıkta padleri var.

• ramazandeveli kullanıcısına yanıt

Hocam problemki leptopta orjinalinde yani fabrika çıkış pad yok macun var. Pad alırsam uyarmı olur mu kalınları nedir hiç bilmiyorum böyle seçmek zor olur. Genelde başlıkta belirttiğim macunları kullanıyorlar. Bende forumda belki yurt dışından alan olmuştur diye satan olursa kullanacaktım. Bu siteye bilmiyordum ama en azından termal macun deneyeceğim memnun kalırsam burayı kullanırım.

• 0.5 mm pas macun kalınlığına denk gelir ve macundanda daha iyi skor üretir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.