Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
K-5 pro veya Upsiren u6 pro arıyorum.
-
Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
-
Hocam öncelikle ilgin için teşekkür ederim. Bu macunu ekran kartı vramleri için kullanabilir miyim?
Türkiye'de ekran kartı vramleri için macun satmıyorlar. Genelde yurt dışında var. Bu süreçle uğraşmak beklemek istemediğim için bu konuyu açtım.
Linkteki ürünü termal macun olarak listeye ekledim vramleri için macun bulursam kullanacağım.
Her kalınlıkta padleri var.
-
Hocam problemki leptopta orjinalinde yani fabrika çıkış pad yok macun var. Pad alırsam uyarmı olur mu kalınları nedir hiç bilmiyorum böyle seçmek zor olur. Genelde başlıkta belirttiğim macunları kullanıyorlar. Bende forumda belki yurt dışından alan olmuştur diye satan olursa kullanacaktım. Bu siteye bilmiyordum ama en azından termal macun deneyeceğim memnun kalırsam burayı kullanırım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X