Şimdi Ara

GTX 960 Zotac, Asus, Gigabyte Hangi Marka Tercih Edilmeli (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: CBGB omfug

quote:

Orijinalden alıntı: leqvar

quote:

Zotac bence en mantıklısı.Hem çekirdek hızı da daha yüksek hem de daha ucuz.Msidaki özelliklerin çoğu zaten diğer kartlarda da var.

Dediğin boşta dönmeyen fanlar benim amd kartta bile var hatta.

Hocam bi o.c ile iki dk geçerseniz çok rahar 1500 mhz o.c yaparak yüzde 95 kullanabilirsiniz ben bile 1700 çok rahat zorladım recep baltaşı bilenler incelemesinde 1500 direk kullanıyorlar bir sıkıntı yaşamadan msi kalitesi daha ön planda ve amd kart dediğiniz amd kart diye olmıcak durum değil üretici firma hangi firma ise aynı özellikler de zaten diğer eş değer kartlarda da kullanıyor

Zotac oc olmuyor mu sanıyorsunuz?Msi kalitesi diye bir şey yok.Çok fazla göz boyama şeyleri var msi ın.Oysa zotac gtx900 serisiyle yeni bir başlangıç yaptı.Kartım sapphire bu arada.

Bu söylediklerimden de msi kötü anlamı çıkmasın.Sadece msi ın diğer markalardan bir fazlası olmadığını söylemeye çalışıyorum.

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: leqvar

quote:

Zotac bence en mantıklısı.Hem çekirdek hızı da daha yüksek hem de daha ucuz.Msidaki özelliklerin çoğu zaten diğer kartlarda da var.

Dediğin boşta dönmeyen fanlar benim amd kartta bile var hatta.

Hocam bi o.c ile iki dk geçerseniz çok rahar 1500 mhz o.c yaparak yüzde 95 kullanabilirsiniz ben bile 1700 çok rahat zorladım recep baltaşı bilenler incelemesinde 1500 direk kullanıyorlar bir sıkıntı yaşamadan msi kalitesi daha ön planda ve amd kart dediğiniz amd kart diye olmıcak durum değil üretici firma hangi firma ise aynı özellikler de zaten diğer eş değer kartlarda da kullanıyor

Zotac oc olmuyor mu sanıyorsunuz?Msi kalitesi diye bir şey yok.Çok fazla göz boyama şeyleri var msi ın.Oysa zotac gtx900 serisiyle yeni bir başlangıç yaptı.Kartım sapphire bu arada.

Bu söylediklerimden de msi kötü anlamı çıkmasın.Sadece msi ın diğer markalardan bir fazlası olmadığını söylemeye çalışıyorum.

Hocam inşallah öyledir elimde zotac gtx 560 ti 8 tane falan vardı hepsi yandı o zaman dan beri zotac hayır diyorum

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.