Şimdi Ara

GTX 960 Zotac, Asus, Gigabyte Hangi Marka Tercih Edilmeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ürünlerin linklerini aşağıya ekleyeceğim. bu 3 marka arasında kaldım. öncelikle sistemimi de yazıyım ona göre kararsız kalmamdaki durumları açıklıcam. sistemim, işlemci 4690K, anakart asus z97-pro gamer, ram corsair 8gb vengeance pro ve thermaltake 750 watt psu var. gelelim ekran kartlarına, zotac fiyat olarak avantajlı vede 8 pin güç ile çalışıyor. asus içlerinde en pahalısı fakat 6 pin güç ile çalışıyor buda aklıma oc potansiyelinin çok fazla olmayacağı düşüncesini getiriyor. gigabyte fiyat olarak asustan ucuz vede kart 3 fanlı, güç bağlantısı olarak 8 pin + 6 pin olarak belirtilmiş buda kartın güç geçme konusunda rahat olacağını vede oc potansiyelinin olduğunu düşündürüyor. sizlerinde görüşlerini bekliyorum arkadaşlar. şu marka vs olsun gibi takıntılarım yok...

Zotac GTX960 AMP! Edition GDDR5 4GB
    http://www.vatanbilgisayar.com/zotac-gtx960-amp!-edition-gddr5-4gb-128bit-nvidia-geforce-dx12-ekran-karti.html

Asus GTX960 ROG STRIX OC EDITION GDDR5 4GB
    http://www.vatanbilgisayar.com/asus-gtx960-rog-strix-oc-edition-gddr5-4gb-128bit-dx12-nvidia-ekran-karti.html

Gigabyte GV-N960G1 GAMING-4GD GTX960 4GB
    http://www.sanalmarketim.com/gigabyte-gvn960g1-gaming4gd-gtx960-4gb-gddr5-128bit-16x-pcie-30/p_61125/

• Sapphire R9 380X Nitro 4 GB 256 Bit hepsinden iyidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o üçü içinde gigabyte'ı tercih ederim

asus teknik servis rezaleti yüzünden direk ele

zotac, o da tercih edilebilir ama teknik servisine kim bakıyor bilmiyorum
  • gıgabyte diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: tcalpha

Sapphire R9 380X Nitro 4 GB 256 Bit hepsinden iyidir.

driver sorunlarindan dolayı AMD ye hiç bulaşmak istemiyorum acikcasi yoksa güzel kartlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpYsiDER -- 5 Aralık 2015; 12:04:03 >
  • SpYsiDER kullanıcısına yanıt
    R9 380X GTX960 tan bariz üstün bir kart driver sorununu da düzeltmeye başladı AMD.R9 380X in rakibi çıkarsa GTX960 Ti olacak.
    amd'nin driver sorunu kalmadı artık.Bence de 380x.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aerosol 34

o üçü içinde gigabyte'ı tercih ederim

Haklisiniz asus ta servis ciddi sıkıntı telefonları bile acmiyorlar. Peki gigabyte 8 + 6 pin sizce 750 watt PSU yeterli gelir mi. Birde bircok arkadaşlar r9 380x tavsiye ediyor siz nedersiniz, elbette kart güzel ama bu driver yazilim sorunları vs o acidan soruyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: SpYsiDER

quote:

Haklisiniz asus ta servis ciddi sıkıntı telefonları bile acmiyorlar. Peki gigabyte 8 + 6 pin sizce 750 watt PSU yeterli gelir mi. Birde bircok arkadaşlar r9 380x tavsiye ediyor siz nedersiniz, elbette kart güzel ama bu driver yazilim sorunları vs o acidan soruyorum

R9 380'de güzel bir kart tam fp ürünü GTX 960'da öyle hangisi içine siniyorsa onu al ikiside testlerde başa baş performans gösteriyor

750 watt'da gayet yeterli

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SpYsiDER

quote:

R9 380'de güzel bir kart tam fp ürünü GTX 960'da öyle hangisi içine siniyorsa onu al ikiside testlerde başa baş performans gösteriyor

750 watt'da gayet yeterli

bütün arkadaşlara yardımların dolayı teşekkür ederim...

Hocam Msi Gtx 960 kullanıyorum direk alın soğutma mükemmel kart 65 dereceyi 1 kez bile geçmedi genelde hep 62 derece çok iyi o.c potansiyeli var zaten msi gamin app indir oc moduna al oyununu oyna mükemmel pişman olmazsın kart ısınmadıkça fanları dönmüyor valla bende masaüstünde fanlar dönmüyor 32-35 derece gidip geliyo
    ben olsam zotac alırdım amd yönünde sapphire 380 4gb da alabilirsin
    380x de fiyatınıda hak etmiyor
  • Asus.com/tr/Graphics-Cards/STRIXGTX960DC2OC4GD5
  • Zotac bence en mantıklısı.Hem çekirdek hızı da daha yüksek hem de daha ucuz.Msidaki özelliklerin çoğu zaten diğer kartlarda da var.

Dediğin boşta dönmeyen fanlar benim amd kartta bile var hatta.
  • Hocam ben olsam bu 3 lüden Zotac olanı alır geçerdim gigabyte kesinlikle almazdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carmelo23 -- 7 Aralık 2015; 12:12:00 >
  • msi gtx 960 kullanıyorum ses ve soğutma konusunda iyi tavsiye ederim
  • Msi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 380x tam fp.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CBGB omfug

Zotac bence en mantıklısı.Hem çekirdek hızı da daha yüksek hem de daha ucuz.Msidaki özelliklerin çoğu zaten diğer kartlarda da var.

Hocam bi o.c ile iki dk geçerseniz çok rahar 1500 mhz o.c yaparak yüzde 95 kullanabilirsiniz ben bile 1700 çok rahat zorladım recep baltaşı bilenler incelemesinde 1500 direk kullanıyorlar bir sıkıntı yaşamadan msi kalitesi daha ön planda ve amd kart dediğiniz amd kart diye olmıcak durum değil üretici firma hangi firma ise aynı özellikler de zaten diğer eş değer kartlarda da kullanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: leqvar

quote:

Orijinalden alıntı: CBGB omfug

Zotac bence en mantıklısı.Hem çekirdek hızı da daha yüksek hem de daha ucuz.Msidaki özelliklerin çoğu zaten diğer kartlarda da var.

Hocam bi o.c ile iki dk geçerseniz çok rahar 1500 mhz o.c yaparak yüzde 95 kullanabilirsiniz ben bile 1700 çok rahat zorladım recep baltaşı bilenler incelemesinde 1500 direk kullanıyorlar bir sıkıntı yaşamadan msi kalitesi daha ön planda ve amd kart dediğiniz amd kart diye olmıcak durum değil üretici firma hangi firma ise aynı özellikler de zaten diğer eş değer kartlarda da kullanıyor

Zotac oc olmuyor mu sanıyorsunuz?Msi kalitesi diye bir şey yok.Çok fazla göz boyama şeyleri var msi ın.Oysa zotac gtx900 serisiyle yeni bir başlangıç yaptı.Kartım sapphire bu arada.

Bu söylediklerimden de msi kötü anlamı çıkmasın.Sadece msi ın diğer markalardan bir fazlası olmadığını söylemeye çalışıyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.