Şimdi Ara

Gtx 970 alıcam ama Gigabayt'mı Msi'mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: serhat58ist

quote:

Orijinalden alıntı: The_MenTalisT

970 ten uzak durun coil whine olmayan modeli yok her markada var.

İnventus test ederek yolluyor hem olsada pek rahatsız edici bir ses değil ve sadece oyun menülerinde ve kart aşırı yük altında çıktığını duydum

şimdilik az olabilir ama sonradan artmayacağı yada donanımla ilgili olduğu için ilerde başka dertler açmayacağının garantisi yok benim önerim ya paranız yetiyorsa 980 almak yada yeni revizyon yada yeni modelleri (960) gibi beklemek bu arada ben msi 980 kullanıyorum cw yok birçok 980 dede olmadığı söyleniyor.... fan özelliği hybrit , estetik ve hız olarak oldukça tatminkar tavsiye edebilirim ki msi malzemeden çalmaz iyi biliyorum çünkü 780 lightning kullandım....

• máwci kullanıcısına yanıt
    Stok fan benim gözümdede çöp...

İntelinki tam sınırda,amd ninki ise çok sesli soğutuyor.

O kadar para kitliyolar işlemciye,5-10 daha kitleyip daha güzel bir soğutucu gelse çok güzel olur.

Bende stok amd fanı kullanıyorum ama memnunmuyum tabiki hayır.En kısa zamanda değiştiricem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumda Gigabyte olan 970 lerde hic coil whine olan gormedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Simplyfor

Stok fan benim gözümdede çöp...

İntelinki tam sınırda,amd ninki ise çok sesli soğutuyor.

O kadar para kitliyolar işlemciye,5-10 daha kitleyip daha güzel bir soğutucu gelse çok güzel olur.

Bende stok amd fanı kullanıyorum ama memnunmuyum tabiki hayır.En kısa zamanda değiştiricem.

Ya tamam da arkadaş, bu kadar da yere vurmanın alemi yok, dersin ki durumu olan işlemci soğutucu alsın olmayana da intelin soğutucusu yeter. Bunu demek yok hoop çöp muhabbeti yapıyorlar. AMD tarafında evet oldukça gürültülü stok fan ama intel tarafında ben memnunum şimdilik.

• máwci kullanıcısına yanıt
    Hyper 212 evo/xigmatek red scorpion gibi soğutucularla karşılaştırırsanız aradaki farkı görürsünüz.

Bana kalırsa dönüştürülmüş malzemelerden yapılıyorlar.

Ayrıca piyasadaki en kötü soğutuculardır stok fanlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Simplyfor

Hyper 212 evo/xigmatek red scorpion gibi soğutucularla karşılaştırırsanız aradaki farkı görürsünüz.

Bana kalırsa dönüştürülmüş malzemelerden yapılıyorlar.

Ayrıca piyasadaki en kötü soğutuculardır stok fanlar.

Ya zaten stok fan taraftarı değilim ki, bütçe varsa tabiki alinmali bütçeyi düzeltince noctua'nın bir ürününü düşünüyorum zaten de, şimdilik stok fan işimi görüyor çöpe atılacak kadar değil.

• hocam gigabyte kullanıyorum g1 hemde , ses falan yok abartmışsınız ne yazıkki , dediklerinizin yanından geçmez kart
  • G1 alabilirsin.
  • Bende msi var hiçbir sıkıntı yaşamadım bence şans işi

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.