Şimdi Ara

Gtx 970 alıcam ama Gigabayt'mı Msi'mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sizce hangisi daha iyi Gigabayt alıcam ama Msi aklımı çeliyor açıklarmısınız?

• Msi'in aklinizi celmenizin sebebi technopat'in gazi sanirim.
    bana sorarsan Asus veya gigabyte.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gigabyte kullanıyorum memnunum .Gigabyte almasaydım Asus alırdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nacho_EU

Msi'in aklinizi celmenizin sebebi technopat'in gazi sanirim.
    bana sorarsan Asus veya gigabyte.

Yok Technopat'ın gazı değil zaten hep onu biliyordum hep Gigabayt'la karşılaştırdım şimdide sizden yardım bekliyorum bu arada Asus alacağımı sanmıyorum.
  • 970 ten uzak durun coil whine olmayan modeli yok her markada var.

• quote:

Orijinalden alıntı: The_MenTalisT

970 ten uzak durun coil whine olmayan modeli yok her markada var.

İnventus test ederek yolluyor hem olsada pek rahatsız edici bir ses değil ve sadece oyun menülerinde ve kart aşırı yük altında çıktığını duydum
  • asus yada zotac özellikle asus 970 stric daha dün bi arkadasa aldik asus denedik cw yok kesinlikle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RX 460 Mı Yoksa GTX 950 Mi ?
    8 yıl önce açıldı
    ASUS mu MSI mı?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kesinlikle düşünmeden Gigabyte.Alınabilecek en kötü GTX970 MSI'dır

• serhat58ist S kullanıcısına yanıt
    Neden?
  • gigabyte ile asus un performans olarak bi farki yok lakin cw var G1 de , ayrica G1 bir in pervaneleri asiri dönuyor oyunlarda ve ses yapiyor ama asus un pervaneleri 60 dereceye kadar calismiyor ve calistiginda oyunda cok sessiz hatta birisi calisiyor digeri beklemede kaliyor ......... eger msi 970 alirsan hayatda en buyuk hatani yaparsin mübarek konya zurnasi gibi ötüyor G1 de ondan kalmaz yani msi zurna G1 davul hesabi bir birini tamamliyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kreuger -- 17 Aralık 2014; 17:02:02 >
  • O zaman ya Asus yada Gigabyte alırım arkadaşlar bu kadar kötümüymüş Msi ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhat58ist

quote:

İnventus test ederek yolluyor hem olsada pek rahatsız edici bir ses değil ve sadece oyun menülerinde ve kart aşırı yük altında çıktığını duydum

bu kesin bilgi mi ?
  • en sorunsuz gtx 970 gigabyte ın herhalde olumsuz geri donus cok yok msı ve asuslar da baya sıkıntı vardı
  • En iyi 2. Soğutmaya sahip olduğunuda biliyorsunuzdur gtx970 lerin arasında FANbey.

Gigabyte baya büyük ve iyi soğutuyor.

Asus,msi,gigabyte gönlüne yatanı al derim.Soğutma açısından aralarında çok küçük farklar var.

Kasana sığıyorsa SERVİSİ sebebiyle gigabyte tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: designr

quote:

Orijinalden alıntı: serhat58ist

quote:

bu kesin bilgi mi ?

İnventus test ederek yollluyor bu kesin ve kesin bilgimi bilmiyorum ama öyleymiş galiba sadece oyun menülerinde çıkıyormuş.Kasaya sığıyor sorun değil de hangisini alsam onu düşünüyorum Gigabayt'ın bir programı felan yok mesela Asus'da Gpu tweak Msi'da Afterburner var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhat58ist -- 17 Aralık 2014; 18:43:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Simplyfor

En iyi 2. Soğutmaya sahip olduğunuda biliyorsunuzdur gtx970 lerin arasında FANbey.

Gigabyte baya büyük ve iyi soğutuyor.

Asus,msi,gigabyte gönlüne yatanı al derim.Soğutma açısından aralarında çok küçük farklar var.

Kasana sığıyorsa SERVİSİ sebebiyle gigabyte tavsiye ederim.

En çok CW MSI'da görülüyor.Ayrıca diğer markalara göre kat kat daha gürültülü.
    Ayrıca Gigabyte fanıyım doğrudur.Fakat yazdığım doğru en iyisi Gigabyte GTX970'lerde.

• Peki hocam bu Msi gaming app veya Afterburner'ı Gigabyte'da kullanabiliyoz mu?
  • CW TAMAMEN RANDOM O MARKADA FAZLA BUNDA AZ DİYE BİŞEY YOK...
  • Tecnopat = msi ve asus.

Hakkını yemeyelim özellikle montaj videoları çok işime yaradı ancak hep belli markalara yönelmeleri güvenirliklerini sarsıyor.

Bir de stok fanlara çöp muamelesi yapıp firlatmalari itici geliyor, intelin stok fanlari optimum düzeyde soğutma sağlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi máwci -- 17 Aralık 2014; 20:18:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: máwci

Tecnopat = msi ve asus.

Hakkını yemeyelim özellikle montaj videoları çok işime yaradı ancak hep belli markalara yönelmeleri güvenirliklerini sarsıyor.

Bir de stok fanlara çöp muamelesi yapıp firlatmalari itici geliyor, intelin stok fanlari optimum düzeyde soğutma sağlıyor.

Evet bu konuda çok haklısın onların yüzünden 212 evo alıcam şimdi ama yinede çok seviyorum onları ama birde Gigabyte Evga vs.Bunların incelemelerinide yapsalar harika olur.Birde hala soruma cevap gelmedi bu Msi afterburner gaming app felan Gigabyte'ta kullanılıyo mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhat58ist -- 17 Aralık 2014; 20:24:53 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.