Şimdi Ara

Gtx 970 Asus , Msi ve Zotac. Sizce Hangisi ? Zotac gtx 970 Aldım :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Allah razı olsun hocam sağolun . Bu tarz olaylara zaten pimpirikliyim . Madem böyle bir şey var gider 100 tl fazla verir Vatandan alırım . En azından başım ağrımaz , yarın öbür gün bir arıza olsa gidip garantiye verebiliyoruz rahat rahat.
  • aMiraL* kullanıcısına yanıt
    Performansından memnun musunuz peki ? Benchmark örnekleriniz var mı ?
  • Uzun süren kafa karışıklığı sonrası , vatan bilgisayarın gtx 900 serisine indirim yapmasıyla bugün gidip mağazada kalan son Zotac Gtx 970 Amp Extreme Core Edition'ı aldım 1,254 tl'ye. Umarım memnun kalırım.

[simage]
     Gtx 970 Asus , Msi ve Zotac. Sizce Hangisi ? Zotac gtx 970 Aldım :)
    [/simage]

The division oyununu nasıl aktif edeceğim nvidianın sitesinden bilgisi olan var mı arkadaşlar ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ezio4141

Uzun süren kafa karışıklığı sonrası , vatan bilgisayarın gtx 900 serisine indirim yapmasıyla bugün gidip mağazada kalan son Zotac Gtx 970 Amp Extreme Core Edition'ı aldım 1,254 tl'ye. Umarım memnun kalırım.

[simage]
     Gtx 970 Asus , Msi ve Zotac. Sizce Hangisi ? Zotac gtx 970 Aldım :)
    [/simage]

The division oyununu nasıl aktif edeceğim nvidianın sitesinden bilgisi olan var mı arkadaşlar ?

Hayırlı olsun. Ben olsam msi alırdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ezio4141 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun güzel seçim yapmışsın...
  • GamerYigit17 kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam , msi'da düşümde pek sıcak bakmadım nedense . Aklımda hep zotac vardı. Msi olarak anakartta tercih ettim. Z170A Gaming M7
  • vollkan59 kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam umarım pişman etmez bizi.
    Ufak bir hatırlatma, 5 yıl garanti yaptırmayı unutmayın...
    Vatan 2 yıl garantili dedi hocam. 5 yıl garantiyi nasıl yapacağız ? . Sistemi daha kurmadım nisanın ilk haftasında kuracağım. Birde the division oyununu nasıl alacağım ?
    2 yıl Türkiye garantili.Zotac sitesinde ürününü kaydettireceksin.3 yılda Zotac uluslararası garanti sunuyor, bunu yaptığında.1 ay dı sanırım kaydetme süresi.Sen yinede bekleme kaydettir. 2 sene sonrasında bir sorun olursa kartın yine garantili...
    Anladım hocam sağolun. Peki the division oyununun kodunu nasıl alacağız ?
  • quote:

Anladım hocam sağolun. Peki the division oyununun kodunu nasıl alacağız ?

hocam karttan memnun musunuz şu an? ben çok almayı istiyorum ama galax 970 hof ile arasında kaldım ne yapsam bilemiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    http://www.nvidia.com.tr/object/tom-clancys-the-division-pc-game-tr.html#gameContent=2 Şu sayfayı bir incele
  • Xronize kullanıcısına yanıt
    Hocam sistemi daha kurmadım . Sıfırdan skylake sistem kuruyorum. Nisan başlarında kuracağım pc yi . Anca o zaman yorum yapabilirim. Sistemi kurduktan sonra benchmarkları paylaşacağım . :)
    İnceledim hocam ama kupon kodu yok bende . O kodu nereden bulacağım sıkıntı orada.
  • hayırlı olsun çok güzel kart ben olsam 390 alırdım
  • BiilimAdamı kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam , bir ara 390x düşündüm ama 1250 tl olunca gtx 970 , Nvidia da karar kıldım. İleride artık memnun kalmazsak amd deneriz belki. Birde ben bu ekran kartını 1080p için kullanacağım. 2K veya 4k monitörüm yok.

tekrar hayırlı olsun 970 canavar gibi kart 1080P de
  • BiilimAdamı kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam sağolun. Amd ile arasında baya kararsızdım ama gtx hazır 1250 tl olunca nvidia alalım dedik her ne kadar 3.5 vram ve cw sorunu olma ihtimali olsada

• quote:

Eyvallah hocam sağolun. Amd ile arasında baya kararsızdım ama gtx hazır 1250 tl olunca nvidia alalım dedik her ne kadar 3.5 vram ve cw sorunu olma ihtimali olsada

Öncelikle Hayirli olsun..

En mantikli seçimi yapmişsin, Kartta CW çikmadiği müddetçe kesinlikle pişmanlik yaşamayacağin bi kart aldiğina emin ol.. Senin yerinde olsam ne olursa olsun karti bi başka sistemde denerdim, Sanmiyorum ama CW falan varsa veya bi başka sorun, en azindan şimdiden değişim veya iade yapardin..

Kartin hayirli olsun tekrardan..

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.